Νέα

Παίρνοντας την παρθενία της

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Βοργιας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Letsmas

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2021
Μηνύματα
12
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
0
Εγω ειχα βρει μια κοπελα και μου ειχε πει οτι ηταν παρθενα και οτι δεν το εχει ξανακανει, οταν ηρθε η στιγμη να γινει και φτασαμε στο σημειο που της τον δινω στο στομα, δεν εκανε πιπα (καταλαβα οτι οντως δεν το εχει ξανακανει ή ισως και να μην της αρεσει, σκεφτηκα πονηρα) μετα απο λιγη ωρα που τελειωσε το γαμησι, καταλαβα οτι μονο πιπα δεν εκανε. Ουτε αιματα, ουτε μα, ουτε μου.

Οποτε εγω τωρα ειναι σα να εχω παει με παρθενα ή οχι;

ΥΓ. Λογικα πλεον θα κανει και πιπα
 

Redmore

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2013
Μηνύματα
3
Like
0
Πόντοι
0
Α πα πα. Δύο φορές το έχω κάνει και δεν το ξανακάνω. Ειδικά αν είναι μικρές κολλάνε μετά σαν βδέλες.

Η πρώτη φορα ήταν με μια "γκόμενα" μου, 20 αυτή 25 εγώ, ήμουν ο πρωτος της και τράβηξα τα πάνδεινα, δεν μπορούσα να την χαλαρώσω με τίποτα, στο τέλος ούτε αυτή την ευχαριστήθηκε ούτε κι εγώ. Απο οτι κατάλαβα έπειτα απο συζήτηση, της είχαν κάνει πλύση εγκεφάλου οι δικοι της οτι το σέξ είναι για μετά τον γάμο και είναι κάτι αμαρτωλό! Είμασταν για κανα χρόνο έτσι και είχε άρνηση στο να δοκιμάσουμε οτιδήποτε καινούργιο, ούτε γλυφειντζούρι δεν έκανε! Ευτυχώς βολέυτηκα με παλιές καβάτζες αυτό το διάστημα.

Η δεύτερη φορά ήταν με ένα μωρό γύρω στα 23 (εγώ 28), συμφοιτήτρια μιας ξαδέρφης μου. Άρχισε να παίζεται η φάση και μου είπε οτι είναι παρθένα, ξενέρωσα για φαντάστηκα οτι θα τραβήξω τα ίδια με την προηγούμενη, αλλά είχε κάτι μαστάρια ρε παιδιά που δεν μπορούσα όχι. Αυτή ήταν πιο εύκολη, τα έμαθε όλα με την πρώτη! Το δασκάλευα για κανα δίχρονο, τα έμαθε όλα και αποφοίτησε με άριστα! Αλλά της έιχα πει οτι δεν είμαστε για δεσμεύσεις και τέτοια οπότε αραιώσαμε. Μετά έμαθα οτι άρχισε να παρτουζώνεται και τώρα πάει για παντρειά.

Θα σας πω για μια που έκατσε η οποία δεν ήταν παρθένα, αλλά είχε μια πάθηση (έτσι μου είχε πεί δηλαδή) που έκανε τον κόλπο της πιο στενό απο ότι κανονικά είναι, μιλάμε η άισθηση ήταν απίστευτη, να την γαμάω και να μας ακούει το τετράγωνο! Αχ..ωραίες αναμνήσεις.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom