Νέα

Παιχνίδια για pc

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 487
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Θα προσπαθήσω να βάλω KAI παιχνίδια με λίγα λινκς, ΄ετσι ώστε όσοι δεν είναι premium mέλη στο repidshare να κατεβάζουν γρήγορα, αλλά και αυτός που είναι premium θα βάλω επίσης. Ρε MCLEIN είσαι Premium? :think:
και εγω πριμιουμ ειμαι αλλα και παλι ειναι ψιλοπακετο να τα κατεβασεις αλλα ο.κ. τι να κανουμε,αφου τα θελουμε  ας κανουμε και κατι....
mc επειδη δεν πολυκαταλαβα τα κατεβαζω πρωτα και μετα τα λεμε για περαιτερω οδηγιες και σιγα σιγα γιατι οτι ξεκινας να το μαθεις στα γεραματα .....γαμα τα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
και εγω πριμιουμ ειμαι αλλα και παλι ειναι ψιλοπακετο να τα κατεβασεις αλλα ο.κ. τι να κανουμε,αφου τα θελουμε  ας κανουμε και κατι....
mc επειδη δεν πολυκαταλαβα τα κατεβαζω πρωτα και μετα τα λεμε για περαιτερω οδηγιες και σιγα σιγα γιατι οτι ξεκινας να το μαθεις στα γεραματα .....γαμα τα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

κατέβασε κ εδώ είμαστε...μ'ένα πίκολλο καθαρίζεις... :2funny: :2funny:

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055

Πατα τα λίνκ και σε πάει αυτόματα στο rapidshare...εκεί κάνε ρυθμίσεις στο Premium account σου να μη σε ρωτά απο ποιο σέρβερ θα κατεβάσει, αστο να το κάνει αυτοματοποιημένα, κερδίζεις τεράστιο χρόνο.

Επισκέπτης

Αυτό το εργαλειάκι είναι η μεγαλύτερη βοήθεια που υπάρχει....

Τα βάζεις...τα κατεβαζει....κ απολαμβάνεις...

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.951
Πόντοι
606
προς χρηστιδη:
κατεβαζεις το power iso σπασμενο
το εγκαθιστας
πηγαινεις"ο υπολογιστης μου"και κανεις δεξι κλικ πανω στο νεο εικονικο drive που εχει δημιουργηθει
επιλεγεις"mount image"η"συνδεση εικονας"αν εχεις ελληνικα windows
στο παραθυρο αναζητησης που βγαινει βρισκεις το εικονικο αρχειο iso που περιεχει το παιχνιδι και που ειναι προφανως στο φακελο που κατεβασες
εγκαθιστας το παιχνιδι, οταν τελειωσει η εγκατασταση,παλι"ο υπολογιστης μου",δεξι κλικ,αποσυνδεση εικονας η unmount image

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Πατα τα λίνκ και σε πάει αυτόματα στο rapidshare...εκεί κάνε ρυθμίσεις στο Premium account σου να μη σε ρωτά απο ποιο σέρβερ θα κατεβάσει, αστο να το κάνει αυτοματοποιημένα, κερδίζεις τεράστιο χρόνο.
τα παταω ενα ενα .....δεν με ρωταει απο που θα κατεβασει...

Επισκέπτης

Αυτό το εργαλειάκι είναι η μεγαλύτερη βοήθεια που υπάρχει....

Τα βάζεις...τα κατεβαζει....κ απολαμβάνεις...

τα παταω ενα ενα .....δεν με ρωταει απο που θα κατεβασει...

Διάβασε ρε μαλάκα χρηστίδη....βάλε το πρόγραμμα να τα κατεβάζεις μπαμ-μπαμ...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
προς χρηστιδη:
κατεβαζεις το power iso σπασμενο
το εγκαθιστας
πηγαινεις"ο υπολογιστης μου"και κανεις δεξι κλικ πανω στο νεο εικονικο drive που εχει δημιουργηθει
επιλεγεις"mount image"η"συνδεση εικονας"αν εχεις ελληνικα windows
στο παραθυρο αναζητησης που βγαινει βρισκεις το εικονικο αρχειο iso που περιεχει το παιχνιδι και που ειναι προφανως στο φακελο που κατεβασες
εγκαθιστας το παιχνιδι, οταν τελειωσει η εγκατασταση,παλι"ο υπολογιστης μου",δεξι κλικ,αποσυνδεση εικονας η unmount image
ευχαριστω αδερφε  ;) ;) ;) ;)

OP
OP
Jules_Jordan

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055

Συνημμένα

• boxshot_uk_large.jpg
    boxshot_uk_large.jpg
    57,5 KB · Εμφανίσεις: 62
  • 5062_full.jpg
    5062_full.jpg
    58,4 KB · Εμφανίσεις: 56
  • 6675-tactical-ops-assault-on-terror-15_640.jpg
    6675-tactical-ops-assault-on-terror-15_640.jpg
    65 KB · Εμφανίσεις: 54
  • 5358a5l.jpg
    5358a5l.jpg
    79,5 KB · Εμφανίσεις: 53
  • tactical-ops-assualt-on-terror-2.jpg
    tactical-ops-assualt-on-terror-2.jpg
    90,2 KB · Εμφανίσεις: 72

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Διαλέγεις όλα τα λινκ...κ τα βαζεις στο προγραμμα....κ τα κατεβαζει αυτόματα....
αφου μολις κανω κλικ στο λινκ με παει στο ραπιντ ξεχωριστα...και πρεπει να κατεβαζω ενα ενα.... :think: :think: :think:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ελα Μc λεγε.....κατεβασα και τι ισο παουερ και κανω τωρα εξτρακτ τα αρχεια....
στο ισοπαουερ μου λεει δοκιμαστικη χρηση και αρχειο οχι μεγαλυτερο απο 300 ΜΒ...
υπαρχει προβλημα;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom