Επισκέπτης
Άμα γίνω εξπερ(τ)...εγώ θα γίνεις κι εσύ....ελα ντε
κατεβασα τωρα και το daemon tools...
βλεπω να με κανεις εξπερ στα πισια..
Διάβαζε τον οδηγό συνέχεια...για να μην κάνεις κανένα λάθος....
Άμα γίνω εξπερ(τ)...εγώ θα γίνεις κι εσύ....ελα ντε
κατεβασα τωρα και το daemon tools...
βλεπω να με κανεις εξπερ στα πισια..
ρε απεξω τον εχω μαθει λεμε ...Άμα γίνω εξπερ(τ)...εγώ θα γίνεις κι εσύ....
Διάβαζε τον οδηγό συνέχεια...για να μην κάνεις κανένα λάθος....
αν λειπει crack απο παιχνιδι θα πηγαινετε εδω:]ρε μαγκες το crak για το painkiller overdose που ανέβασε ενας φιλος το εχει κανεις??????
αν λειπει crack απο παιχνιδι θα πηγαινετε εδω:]
ετσι....σιγα σιγα ,ειπαμε θα γινουμε εξπερ αλλα με μετρο,μην τρελλαθουμε!!!!!Σωστός....αν κ αυτά δεν πρέπει να τα γράφεις όταν παρακολουθεί ο α-χρηστίδης...
ετσι....σιγα σιγα ,ειπαμε θα γινουμε εξπερ αλλα με μετρο,μην τρελλαθουμε!!!!!
τωρα εμπλεξα με το νταεμον τουλς και γαμα τα....Tράβα κοιμήσου ρε μαλάκα...
τωρα εμπλεξα με το νταεμον τουλς και γαμα τα....
να δω πως θα ξεμπλεξω
δεν καταλαβαινω τιποτα...τι αρχιδια ειναι αυτο;;;;
Tα προγράμματα για τα τορρεντς...ως επι τω πλείστον είναι πολύ ελαφρά.αξιζει να κατεβαζεις απο τορεντς παιχνιδια κλπ?????
ειμουν κατοχος premium ac rapid και εχω φαει κολημα οτι αν βαλω προγραμα για τορεντς 1ον ειναι βαρυ 2ον θα μου γαμαει την ταχυτητα και 3ον θα κανει και 10 ωρες να κατεβει!! δεν με πολυενδιαφερει να κατεβαζω ταινιες HD και να μην μπορω να βρω και υποτιτλους!!
πειτε καμια γνωμη!
το κακο με τα torrent ειναι οτι εισαι εξαρτημενος απ'τους seeders...Αν οι seeders κλεισουν το pc τους την πατησες,κοβεται το "κατεβασμα" στη μεση...Αντιθετως,το rapidshare λειτουργει ως αποθηκη δεδομενων απ'οπου μπορεις να παρεις οτι θες,ανα πασα στιγμη και με maximum ταχυτητα!Καλο παντως ειναι να χρησιμοποιεις και τα 2(peer2peer και rapidshare)αξιζει να κατεβαζεις απο τορεντς παιχνιδια κλπ?????
ειμουν κατοχος premium ac rapid και εχω φαει κολημα οτι αν βαλω προγραμα για τορεντς 1ον ειναι βαρυ 2ον θα μου γαμαει την ταχυτητα και 3ον θα κανει και 10 ωρες να κατεβει!! δεν με πολυενδιαφερει να κατεβαζω ταινιες HD και να μην μπορω να βρω και υποτιτλους!!
πειτε καμια γνωμη!
ναι αλλα παιζει ρολο και απο ποιον κατεβαζεις!!!Tα προγράμματα για τα τορρεντς...ως επι τω πλείστον είναι πολύ ελαφρά.
Δεν γαμάνε την ταχύτητα...βασικά είναι όπως με το rapidshare ή οποιοδήποτε download..κ επίσης...μπορώ να σου πω οτι θα γαμάς την ταχύτητα του torrent...παρά αυτό τη δική σου...
Mπορεί να κάνει 100 μέρες να κατέβει κάτι...μπορεί 1 ώρα...μπορεί κ ποτέ....
ναι αλλα παιζει ρολο και απο ποιον κατεβαζεις!!!
εμενα αυτο που με ψιλοφοβηζει ειναι οτι μπορει να κατεβαζω και στην τελικη να ναι μουφα η ιος!!!την εχεις πατησει φιλαρακι!κατι που δεν παιζει με rapid
σσσσσσσ....μη λες ονοματα....Η πειρατια πεφτει συνεφο!
Η πειρατια πεφτει συνεφο!