Νέα

Παιχνίδια για pc

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 487
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Άμα γίνω εξπερ(τ)...εγώ θα γίνεις κι εσύ....

Διάβαζε τον οδηγό συνέχεια...για να μην κάνεις κανένα λάθος....
ρε απεξω τον εχω μαθει λεμε ...
αμα διαβαζα ετσι στο σχολειο θα ειχα δικη μου εδρα τωρα στο πανεπιστημιο.... :2funny: :2funny: :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
αξιζει να κατεβαζεις απο τορεντς παιχνιδια κλπ?????
ειμουν κατοχος premium ac rapid και εχω φαει κολημα οτι αν βαλω προγραμα για τορεντς 1ον ειναι βαρυ 2ον θα μου γαμαει την ταχυτητα και 3ον θα κανει και 10 ωρες να κατεβει!! δεν με πολυενδιαφερει να κατεβαζω ταινιες HD και να μην μπορω να βρω και υποτιτλους!!
πειτε καμια γνωμη!

Επισκέπτης
ειμουν κατοχος premium ac rapid και εχω φαει κολημα οτι αν βαλω προγραμα για τορεντς 1ον ειναι βαρυ 2ον θα μου γαμαει την ταχυτητα και 3ον θα κανει και 10 ωρες να κατεβει!! δεν με πολυενδιαφερει να κατεβαζω ταινιες HD και να μην μπορω να βρω και υποτιτλους!!
πειτε καμια γνωμη!
Tα προγράμματα για τα τορρεντς...ως επι τω πλείστον είναι πολύ ελαφρά.
Δεν γαμάνε την ταχύτητα...βασικά είναι όπως με το rapidshare ή οποιοδήποτε download..κ επίσης...μπορώ να σου πω οτι θα γαμάς την ταχύτητα του torrent...παρά αυτό τη δική σου...
Mπορεί να κάνει 100 μέρες να κατέβει κάτι...μπορεί 1 ώρα...μπορεί κ ποτέ....

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.947
Πόντοι
606
πειτε καμια γνωμη!
το κακο με τα torrent ειναι οτι εισαι εξαρτημενος απ'τους seeders...Αν οι seeders κλεισουν το pc τους την πατησες,κοβεται το "κατεβασμα" στη μεση...Αντιθετως,το rapidshare λειτουργει ως αποθηκη δεδομενων απ'οπου μπορεις να παρεις οτι θες,ανα πασα στιγμη και με maximum ταχυτητα!Καλο παντως ειναι να χρησιμοποιεις και τα 2(peer2peer και rapidshare)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Tα προγράμματα για τα τορρεντς...ως επι τω πλείστον είναι πολύ ελαφρά.
Δεν γαμάνε την ταχύτητα...βασικά είναι όπως με το rapidshare ή οποιοδήποτε download..κ επίσης...μπορώ να σου πω οτι θα γαμάς την ταχύτητα του torrent...παρά αυτό τη δική σου...
Mπορεί να κάνει 100 μέρες να κατέβει κάτι...μπορεί 1 ώρα...μπορεί κ ποτέ....
ναι αλλα παιζει ρολο και απο ποιον κατεβαζεις!!!
εμενα αυτο που με ψιλοφοβηζει ειναι οτι μπορει να κατεβαζω και στην τελικη να ναι μουφα η ιος!!!την εχεις πατησει φιλαρακι!κατι που δεν παιζει με rapid

Επισκέπτης
ναι αλλα παιζει ρολο και απο ποιον κατεβαζεις!!!
εμενα αυτο που με ψιλοφοβηζει ειναι οτι μπορει να κατεβαζω και στην τελικη να ναι μουφα η ιος!!!την εχεις πατησει φιλαρακι!κατι που δεν παιζει με rapid

Παίζουν πολύ οι μούφες.....γιατί είναι κέρδος για τους seeders....γιατί μοιράζουν ένα κενό αρχείο...;) ;)

Με το rapid παίζουν μόνο ιοί λόγω των cracks ή serials που περιέχονται....

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
δηλαδη πιο πιθανο ειναι να κολησεις ιο απο τορεντς και dc++ κλπ παρα απο rapid!!!εγω αυτο εχω καταλαβει....χωρια οτι μπορει να κανεις search και να κατεβαζεις ταινια και να ναι π.χ τα γυρισματα........το σπασιμο!!!!

Επισκέπτης
X3: TERRAN CONFLIC

x3terranconflict_2.jpg

Επισκέπτης
j67ub8.jpg

PASSWORD :

Επισκέπτης
devil-may-cry-4.jpg

8f42i6s.jpg

6p9vd4n.jpg

Stories

Νέο!