Nikospap28
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2022
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Προς θεού δεν είναι θέμα φαντασιωσης είναι απλή ερώτηση για να μη βρεθώ προ εκπλήξεως. Πχ στο AFC, to holmes αυτά εννοούσα ως παραδείγματα
Προς θεού δεν είναι θέμα φαντασιωσης είναι απλή ερώτηση για να μη βρεθώ προ εκπλήξεως. Πχ στο AFC, to holmes αυτά εννοούσα ως παραδείγματα
Χαχαχαχχα προτιμώ την πράξη περισσότερο πάρα την φαντασία.Προφανώς είναι θέμα φαντασίωσης, σε σάιτ εν ονόματι μπουρδέλα είμαστε, όχι στο ekklisiaonline… Εκφράσου ελεύθερα!
Άρε γυμναστήριο
Ένα πρωινό ήταν άδειο
Με μια καυλα γύρω στα 21
Μας έπιασαν πρωινές αγαμίες
Και πήγαμε στο μπάνιο ήταν άδειο κιόλας και το δώσαμε και κατάλαβε
Είχε τα τζάμια που είναι κάπως ζαγρε να μην φαίνεται
Το καλύτερο ήταν
Βράζεις από τη ζήλεια σου ψυχάκια. Πήξε!Σεβαστό μέλος @Kalogero έχει ανοίξει prive σάιτ για όλους εσάς που ενδιαφέρεστε για κάτι διαφορετικό με πολλές εκπλήξεις και δώρα σε όσους κάνουν εγγραφή....
Να σαι καλά φίλε,αν και δεν είναι του γούστου μου θα σε σαπορτάρω...Ευχαριστώ για την βοήθεια, όλοι καλοδεχούμενοι στο σάιτ αρκεί να είναι ανοιχτόμυαλοι και με διάθεση να περάσουν καλά! GAY PRIDE
Εντάξει, το Holmes είναι ο ναός της αδερφης. Σε όλα όμως τα αποδυτήρια πέφτουν ματιές και μπορούν να παίξουν φάσεις ... Βραδινές ώρες , όταν δεν υπάρχει κόσμος, μπορούν να παίξουν φασεις είτε στις ντουζιέρες είτε στην τουαλέτα... Σίγουρα η σάουνα βοηθάει. Δυστυχώς στις αλυσίδες δεν θα ανοίξουν μέχρι τον Σεπτέμβρη. Και δεν είναι θέμα Κοβιντ, αλλά πολυέξοδης συντήρησης μετά από 3 χρόνια αχρηστίας. Έτσι μου είπαν από τα Yava.Έκανα πάλι δοκιμαστικό στο Holmes Place στο City Link και όπως ήταν αναμενόμενο γινόταν της αδερφής το πανηγύρι… Πολλά βλέματα, καυλωμένες πούτσες μέσα απ’τις πετσέτες και το παιχνίδι έδινε κι έπαιρνε. Κρίμα που έχει τόσο ακριβή συνδρομή αλλιώς πιστεύω ότι είναι το καλύτερο γυμναστήριο για μάτι και κατάσταση. Νομίζω ότι αν οι αλυσίδες τύπου Yava, Planet Fitness, Mega Gym κλπ δεν ανοίξουν τις σάουνες (που ήδη υπάρχουν αλλά είναι εκτός λειτουργίας με την πρόφαση του Covid), πολύ δύσκολα θα ξαναπαιχτούν φάσεις στα αποδυτήρια…
Έκανα πάλι δοκιμαστικό στο Holmes Place στο City Link και όπως ήταν αναμενόμενο γινόταν της αδερφής το πανηγύρι… Πολλά βλέματα, καυλωμένες πούτσες μέσα απ’τις πετσέτες και το παιχνίδι έδινε κι έπαιρνε. Κρίμα που έχει τόσο ακριβή συνδρομή αλλιώς πιστεύω ότι είναι το καλύτερο γυμναστήριο για μάτι και κατάσταση. Νομίζω ότι αν οι αλυσίδες τύπου Yava, Planet Fitness, Mega Gym κλπ δεν ανοίξουν τις σάουνες (που ήδη υπάρχουν αλλά είναι εκτός λειτουργίας με την πρόφαση του Covid), πολύ δύσκολα θα ξαναπαιχτούν φάσεις στα αποδυτήρια…
πιπωνο αβερτα στα αποδητηρια κ μαντεψτε … στρειτ ολοι χαχα
δινουν πιπες αβερτα λογω πεινας χαχα
Δεν έχει νόημα να μας λες ότι γίνεται παιχνίδι στα αποδυτήρια, αυτό είναι αυτονόητο και γίνεται στα περισσότερα μεγάλα γυμναστήρια σε κεντρικές περιοχές. Δεν ανακάλυψες τον τροχό. Είναι σαν να πας στο νήμα «ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα» και να πεις ότι γάμησες πουτάνα. Χαίρω πολύ, κάτι μας είπες. Το θέμα είναι να πεις συγκεκριμένα το γυμναστήριο και τις ώρες που παίζει παιχνίδι.
Μαλιστα κυριε Διοικητα!!!!
Ρε τυπε ειναι θεμα ιματζ και φυσικα επιλογη καλτιλας, γιατι κολλας;;Ρε δροσεροί τύποι, αφού ψάχνετε για φάσεις σε σάουνα, ντουζ, αποδυτήρια κλπ γιατί δεν πάτε στις γκέι σαουνες να κάνετε την δουλειά σας και ψάχνετε τα γυμναστήρια που έχουν και ακριβές συνδρομές??
Ρε δροσεροί τύποι, αφού ψάχνετε για φάσεις σε σάουνα, ντουζ, αποδυτήρια κλπ γιατί δεν πάτε στις γκέι σαουνες να κάνετε την δουλειά σας και ψάχνετε τα γυμναστήρια που έχουν και ακριβές συνδρομές??
Ρε τυπε ειναι θεμα ιματζ και φυσικα επιλογη καλτιλας, γιατι κολλας;;
Ειμαστε large και δεν μασαμε απο συνδρομες.
οχι τοσο μεγαλος οσο εσυ προσοδουχε μου … χι χι ;)