Ξύλο για γκόμενες το 2020.
Αδιανόητο.
Ζώα.
Ελλάδα,Πολωνία,Τουρκία κτλ ο παράγοντας ξύλο είναι σημαντικός.Είναι πολλοί άντρες που δεν έχουν τίποτα απολύτως,λεφτά μηδέν,εμφάνιση μηδέν,κύκλος μηδέν και το παίγνιό τους στηρίζεται στο ξύλο που μπορούν να ρίξουν στον ανταγωνισμό για να αποδείξουν τον έρωτά τους.Αυτό ανεβάζει απίστευτα την αξία των Ελληνίδων.Γουστάρουν χοντρά που παληκάρια μάχονται στην ποδιά τους.
Σου λέει αυτός ο άντρας είναι διατεθειμένος να πάει φυλακή ρίχνοντας ξυλίκι για πάρτη μου οπότε ο λεφτάς πρέπει να ανεβάσει και άλλο το κασέ για να με έχει.Φτιάχονται με τους ανταγωνισμούς και τα πάθη.
Το αντίθετο είναι οι Τσέχοι στα αρχίδια τους τελείως παθητικοί.Γελοιοποιούν την αξία από τις γκόμενες με συνειδητή μη πολεμική στάση.
Και πολλοί Νότιοι το γουστάρουν αυτό.Να έχουν μια ευκαιρία να γαμήσουν με την απειλή ξύλου.Σου λέει λελέ,γόνε έχεις τα λεφτά,μορφονιέ έχεις την εμφάνιση,γλύφτη έχεις τα κοννέ,σφίχτη έχεις τα μπράτσα αλλά εγώ θα σας δείρω γιατί είμαι καψούρης με το μωρό και το μωρό θα έρθει μαζί μου αφού θα δει οτι την αγαπάω και πάω στα όρια για πάρτη της ενώ εσείς δε διακινδυνεύετε.Οπότε έχει μαι ευκαιρία θεωρητικά και ο άσχημος,ο φτωχός,ο χλαπάτσας,ο πεταμένος κτλ και γουστάρει τη φάση.Είναι κοινωνική δικαιοσύνη εξισορρόπηση μεσογειακού τύπου.
Είναι λαική κουλτούρα κάπως,πιο ανθρωπιστική δεν είναι το brutal power του σλαβικού τύπου.