Νέα

Παιχνίδι κόλλημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 256
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
την περασα την 24!!!!!!!
ξερει κανεις πως μπορω να ανεβασω την εικονα ?

Κάνε printscreen, αποθήκευσέ την στη ζωγραφική ως .jpg , μετά με το imageshack.us την ανεβάζεις, και μας βάζεις το λινκ ή κατευθείαν την εικόνα με το [img ]].

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Την 14 για την γαμημενη 14 πειτε.  :cussing:

Επισκέπτης
Κάνε printscreen, αποθήκευσέ την στη ζωγραφική ως .jpg , μετά με το imageshack.us την ανεβάζεις, και μας βάζεις το λινκ ή κατευθείαν την εικόνα με το [img ]].
thanks ρε αλλα τωρα πηγα στην 26 που με εχει  :zfuck:.θα την ξαναπερασω να το ανεβασω

Επισκέπτης
κανω print αλλα μου βγαζαι μονο την επιλογη εκτυπωση μεσο του εκτυπωτη.τι δεν κανω σωστα?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
κανω print αλλα μου βγαζαι μονο την επιλογη εκτυπωση μεσο του εκτυπωτη.τι δεν κανω σωστα?

Λοιπόν, έχω λάπτοπ, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά ντάξει.
Πάτα στο keyboard το fn μαζί με το end. Ή αλλιώς δες πάνω στη δεξιά μεριά κανά πλήκτρο που να γράφει prtsc, μετά άνοιξε τη ζωγραφική και πάτα paste. Κάνε save as αλλά στην επιλογή του αρχείου να βάλεις .jpg.
Κάνε αυτό και λέμε και παρακάτω.

Επισκέπτης
Λοιπόν, έχω λάπτοπ, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά ντάξει.
Πάτα στο keyboard το fn μαζί με το end. Ή αλλιώς δες πάνω στη δεξιά μεριά κανά πλήκτρο που να γράφει prtsc, μετά άνοιξε τη ζωγραφική και πάτα paste. Κάνε save as αλλά στην επιλογή του αρχείου να βάλεις .jpg.
Κάνε αυτό και λέμε και παρακάτω.
τα εκανα

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αχα καριολακια σας εφτασα.....Στο 24 κ γω...Για να δουμε τι σας δυσκολευει λοιπον.... 

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Ωραία.
Πήγαινε στο [URL unfurl="true"]http://imageshack.us/[/url]
Πάτα browse, βρες τη φωτο, κάνε upload now, κι όταν την ανεβάσει, κάνε αντιγραφή το δεύτερο (νομίζω) λινκ εδώ, πατώντας το τρίτο κουμπάκι του μενού από αριστερά, δεύτερα σειρά, δλδ αυτό το [ img] που σου είπα πριν. Κάνε και μια προεπισκόπηση πρώτα.

kavliaris23

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Συνημμένα

• Καταγραφή.JPG
    Καταγραφή.JPG
    200,5 KB · Εμφανίσεις: 16