celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.055
- Πόντοι
- 6.056
Δεν ηξερα οτι εισαι λατρης του αθλητισμου
Δεν ηξερα οτι εισαι λατρης του αθλητισμου
Είπα να ανεβάσω λίγο το νήμα βάζοντας λεπτομέρειες,ξέρεις.....αυτές που κάνουν την διαφοράΔεν ηξερα οτι εισαι λατρης του αθλητισμου
Eν τω μεταξυ εψαξα αυτην που εβαλες,και την βρηκα σαν Σπανοβιτς.Μετα καταλαβα οτι ειχα δει την κωλαρα παλιοτερα αλλα με αλλο ονομαΕίπα να ανεβάσω λίγο το νήμα βάζοντας λεπτομέρειες,ξέρεις.....αυτές που κάνουν την διαφορά
Η ίδια είναιEν τω μεταξυ εψαξα αυτην που εβαλες,και την βρηκα σαν Σπανοβιτς.Μετα καταλαβα οτι ειχα δει την κωλαρα παλιοτερα αλλα με αλλο ονομα
E το καταλαβα ρε,μαλλον πηρε το ονομα του συζυγου.Δεν μπορεσε να παρει κανενα κελεπουρι απο το μπου η κακομοιραΗ ίδια είναι
θα την παρω εγωE το καταλαβα ρε,μαλλον πηρε το ονομα του συζυγου.Δεν μπορεσε να παρει κανενα κελεπουρι απο το μπου η κακομοιρα
μου εφυγε το τακουνι
Δηλώσεις που μπορεί να παρεξηγηθούνμου εφυγε το τακουνι
Την ολλανδεζα λες το θηριο;Τώρα που η Δαφνούλα μου μεγάλωσε όλες οι ελπίδες μου κρέμονται σε αυτήν...
Ψαξε και για την μασελα μουθα την παρω εγω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μου εφυγε το τακουνι
Καλή αθλήτρια σίγουρα...
Στους σερβερ με τα βίντεο?Eν τω μεταξυ εψαξα αυτην που εβαλες,και την βρηκα σαν Σπανοβιτς.Μετα καταλαβα οτι ειχα δει την κωλαρα παλιοτερα αλλα με αλλο ονομα
Μιλούσα γενικώς για μια λευκή που μπορεί να νικήσει Αμερικανες και μαύρες.Την ολλανδεζα λες το θηριο;
200αρα ειναι,
Να ελπιζουμε και σε κωλαρακι γαρίδας-Στεφανίδη;Είπα να ανεβάσω λίγο το νήμα βάζοντας λεπτομέρειες,ξέρεις.....αυτές που κάνουν την διαφορά
Oh mon Dieu!!!!
E-ε-ερχεται.Να ελπιζουμε και σε κωλαρακι γαρίδας-Στεφανίδη;
ψυχικό κάνει, για μας,Δεν ηξερα οτι εισαι λατρης του αθλητισμου
Καποιο λαθος εχω κανει με τις ωρες.Το απογευμα εχει ημιτελικα 100μ σπριντ.
Ολες οι γληγορες θα χτυπηθουν.
10.35 Swoboda με Pryce.
10.43 Jackson, Richardson, και Ta Lou.
10.51 Morrison με Alfred και Smith.
11.50 ΤΕΛΙΚΟΣ.