argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.114
- Πόντοι
- 9.297
Baby it'$ you!!!!Chari Hawkins
Baby it'$ you!!!!Chari Hawkins
Eιναι γκόμενα με αρχιδια αλλά δεν ξέρω αν κατουράει όρθια.Έχει και παπάρι;
Τεράστια μουναρα ίσως η καλύτερη
Chari Hawkins Απιθανη
Να το γλυφεις ολη μεραΔήμητρα Γναφάκη, ωραίο μουνέτο εκ Κρήτης αγωνίζεται σήμερα κατά τις επτά στα 400...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εάν έκανε προπόνηση και δεν έβγαζε φωτογραφίες ίσως έκανε καλύτερο χρόνο....όσοι αγωνίστηκαν μέχρι τώρα όλοι τουρίστες ....και μου αρέσει που μιλάνε στην ΕΡΤ στην μικτή ζώνη και κυρίως οι γκόμενες όλες γελάνε...μες στην τρελή χαρά όλες ...και άλλο σχόλιο....φυσικά την έχω ακούσει και σε άλλες δηλώσεις όταν κέρδιζε...η Στεφανίδου γιατί Στεφανίδου είναι το σωστό όχι Στεφανίδη..... είναι χαζή η από την έλλειψη ντόπινγκ τα έχει παίξειΝα το γλυφεις ολη μερα
Ναι...ενώ οι άλλες που καταληγουν σε -ιδη...είναι λιγότερο Πόντιες...ρε άντε παρατάτε μας.Εάν έκανε προπόνηση και δεν έβγαζε φωτογραφίες ίσως έκανε καλύτερο χρόνο....όσοι αγωνίστηκαν μέχρι τώρα όλοι τουρίστες ....και μου αρέσει που μιλάνε στην ΕΡΤ στην μικτή ζώνη και κυρίως οι γκόμενες όλες γελάνε...μες στην τρελή χαρά όλες ...και άλλο σχόλιο....φυσικά την έχω ακούσει και σε άλλες δηλώσεις όταν κέρδιζε...η Στεφανίδου γιατί Στεφανίδου είναι το σωστό όχι Στεφανίδη..... είναι χαζή η από την έλλειψη ντόπινγκ τα έχει παίξει
Εγώ λέω ποιο είναι το σωστό όταν το αντρικό επώνυμα είναι σε ιδης το γυναικείο είναι ιδου....τώρα τι κόμπλεξ έχει αυτή άλλο θέμα ....το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι λόγο διαβατηρίου που εκεί υπάρχει ένα θέμαΝαι...ενώ οι άλλες που καταληγουν σε -ιδη...είναι λιγότερο Πόντιες...ρε άντε παρατάτε μας.
δωστε κανα στοιχημα ρε μουροχαβλοι
θα παρουμε κανα μεταλλιο;
ποτε πηδαει ο τεντογλου να παιξω να τους πηδηξει;
ΜπλιαχΤεράστια μουναρα ίσως η καλύτερη
Όχι καλό...ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!
2.30 καλο φαινεται
οχι;
Νωρίς ειναι αδελφέ θέλει και συνοδεία τσιμπημαμουναρες στα 200 τωρα.....σκληρος καριολης ο τζαμαικανος....βαζω μπυρα