kolaraki
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
πλακα εχεις.Κι εγώ την ίδια άποψη συμμερίζομαι. Πλην όμως, προσπαθώ να αποδώσω εις την δεσποινίδα Ερινάλια την καιροσκοπική προσπάθεια του κ. Πρωκτούλη.
πλακα εχεις.Κι εγώ την ίδια άποψη συμμερίζομαι. Πλην όμως, προσπαθώ να αποδώσω εις την δεσποινίδα Ερινάλια την καιροσκοπική προσπάθεια του κ. Πρωκτούλη.
Κι εγώ την ίδια άποψη συμμερίζομαι. Πλην όμως, προσπαθώ να αποδώσω εις την δεσποινίδα Ερινάλια την καιροσκοπική προσπάθεια του κ. Πρωκτούλη.
[size=18pt]ΠΟΙΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΚΑΛΠΡΟΑΙΡΕΤΟΝ[/size]
ΔΥΝΑΜΑΙ ΔΙΑ ΤΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΩ ΕΙΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑΝ
ΤΑ ΔΕ ΟΠΛΑ ΤΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ
ΡΩΣΣΙΔΑ
ΟΥΚΡΑΝΗ
ΕΛΛΗΝΙΣ
Η ΔΕ ΟΡΟΙ ΤΙς ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΕΠΑΦΙΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ
ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΡΕ ΚΩΛΑΡΑΚΙ;;;επειδη το λες εσυ με την πτωχη σου σκεψη?......εισαι πραγματι αστειος φιλε να σε καλα!!
Ρε κωλαρακι γιατι με πληγωνεις ετσι; :'(ασε μας που δεν ξερεις..παω στοιχημα οτι τον εχεις ψιλοαρπαξει,και γι αυτο κανεις τοσο θορυβο...μην σε παρουν πρεφα.ηρεμησε,δεν εκανες τιποτα κακο
ας τον ανθρωπο ρε παιδι να εκφραστει. το ψωμι σου τρωει; αν θελει να τον παιρνει δικη του επιλογη κ αν σε πει πουστη πανω στα νευρα του, γιτι πεφτετε να τον φατε, ε γραψτον. στο κατω κατω της γραφης αν δεν τα εχει καλα με τον εαυτο του ειτε νοιωθει λιγοτερος η περισσοτερος ο ιδιος το τραβαει το ζορι οποτε κουλ..
ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΡΕ ΚΩΛΑΡΑΚΙ;;;
εχω αποψη και στεκομαι σε αυτην
αντρας ετεροφυλοφιλος
δεν τον δινει πιπα
δεν γαμαει αντρες
δεν γαμαει τραβεστι
Στρεϊτ αντρας δεν εχει καν την περιεργια για κατι τετοιο
δεν ειναι σκεψη μου ειναι αποψη μου
δεν το κατακρινω ουτε το εγκρινω τον κρυφο-γκέϊ δικο του προβλημα
τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε
ρε μαστερΡε κωλαρακι γιατι με πληγωνεις ετσι; :'(
φιλαρακι καλη σου νυχτα. θα απολαυσω εναν υπεροχο υπνο.και το ιδιο ευχομαι σε ολους εδω!ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΡΕ ΚΩΛΑΡΑΚΙ;;;
εχω αποψη και στεκομαι σε αυτην
αντρας ετεροφυλοφιλος
δεν τον δινει πιπα
δεν γαμαει αντρες
δεν γαμαει τραβεστι
Στρεϊτ αντρας δεν εχει καν την περιεργια για κατι τετοιο
δεν ειναι σκεψη μου ειναι αποψη μου
δεν το κατακρινω ουτε το εγκρινω τον κρυφο-γκέϊ δικο του προβλημα
τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε
οχι ρε μαστερ!σορρυ ρε φιλε οκ το παραδεχομαι το παρατραβηξα επειδη τσαντιστηκα.δεν εισαι αδερφη ξεκολα... λαβ γιου του.Ρε κωλαρακι γιατι με πληγωνεις ετσι; :'(
πλακα εχεις.
δεν παρεκλινω απο γυναικεςδεν παρεκλεινεις απτο μουνι ε?
κ το σεξ επισης
μπορει..να παιζει κι αυτο. Την πιπατζου πολλοι εμισησαν την πιπα ουδεις..
το σεξ θελει ιδρωτα κοπο
κ το σεξ επισης
δεν παρεκλινω απο γυναικες
τοσο κακο και περιεργο ειναι πια;;;;
να σας ζητησω συγνωμη τοτε που μ αρεσουν οι γυναικες
Και ο Θεός είναι ιδέα, αλλά δεν σας βλέπω να δείχνετε τον ίδιο ζήλο...
πια διακριση εκανα παλι βρε κωλαρακι;;;;φιλαρακι καλη σου νυχτα. θα απολαυσω εναν υπεροχο υπνο.και το ιδιο ευχομαι σε ολους εδω!
(και ασε τις διακρισεις ,η ζωη ειναι η μεγαλυτερη ποουτανα,καμμια φορα σε βαζει να φας τα λογια σου...)
μωρε και του σκυλιου μου του αρεσει η σκυλα,χεστηκαμε δεν εισαι και τιποτα φοβερο.κι εγω παω με γκομενες.απλα εχω περισοτερες δεξιοτητες,μην νιωθεις μειονεκτικα παντως...ασε με να κοιμηθω που ολο απαντας,δεν παρεκλινω απο γυναικες
τοσο κακο και περιεργο ειναι πια;;;;
να σας ζητησω συγνωμη τοτε που μ αρεσουν οι γυναικες