Νέα

Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
1.ουτε καν εχθρικη , μου εισαι αδιαφορη
2.το θεμα ειναι "παγκοσμια ημερα κατα των ναρκωτικων"
3.φαε το αβγουλακι σου

απο επιχειρηματα οπως παντα σκιζεις οσο για το αδιαφορη ας γελασω.....

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αντιθετως εσενα σου τελειωσαν τα επιχειρηματα.
ασχολουμαι μαζι σου οπως ο κοινωνικος λειτουργος ασχολειται με το υδροκεφαλο.
εγω κοινωνικος λειτουργος - εσυ υδροκεφαλο.

απο επιχειρηματα οπως παντα σκιζεις οσο για το αδιαφορη ας γελασω.....

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
όμορφη συζήτηση κάνετε αφιερωμένη στην μάχη ενάντια στα ναρκωτικά...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

τα δικα μου επιχειρηματα δεν τελειωσαν απλα αρχισες τις φρασεις τυπο γφαε τ αυγο σου οποτε εκει τι να σου απαντησω;; ειναι σοβαρη κουβεντα αυτη για να της απαντας κιολας;;;

εσυ κοινωνικος λειτουργος;;;; κι εγω το υδροκεφαλο;;;; τα φαρμακα σου τα εχεις παρει σημερα;  η γενικη συμπεριφορα σου δικαιωνει οσα λεω. και δεν ειμαι η μονη που σε εχει στην μπουκα σε θεωρει περιορισμενης ευθυνης, απλα ειμαι η μονη που το λεει στα ισα

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καλα μαμα οτι πεις...
τα δικα μου επιχειρηματα δεν τελειωσαν απλα αρχισες τις φρασεις τυπο γφαε τ αυγο σου οποτε εκει τι να σου απαντησω;; ειναι σοβαρη κουβεντα αυτη για να της απαντας κιολας;;;

εσυ κοινωνικος λειτουργος;;;; κι εγω το υδροκεφαλο;;;; τα φαρμακα σου τα εχεις παρει σημερα;  η γενικη συμπεριφορα σου δικαιωνει οσα λεω. και δεν ειμαι η μονη που σε εχει στην μπουκα σε θεωρει περιορισμενης ευθυνης, απλα ειμαι η μονη που το λεει στα ισα

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
απαντας μονο σε ενα και τελος
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
σου ξαναλεω το θεμα ειναι "παγκοσμια ημερα κατα των ναρκωτικων"
δεν δινουμε εξετασεις εδω .
το θεμα αρχισε ο Ασφιλερ καυτηριαζοντας τα Μ.Μ.Ε.
απο εκει και υστερα , η εννοια αυτη της ημερας δεν πρεπει να μενει εκει.
οπως ειπες θα εισαι ορκισμενη εχθρος μου, για λογους που ξερεις μονον εσυ,
επομενως θα προσπαθεις να σχολιασεις αρνητικα αυτα που γραφω.
γυρνα λοιπον εσυ στην 1η σελιδα,
οπου γραφω δυο ποστ με κεφαλαια , και πες μου ποιο απο τα δυο ειναι ασχετο.
οσον αφορα το "περιορισμενης ευθυνης" που με χαρακτηριζεις ,
θα ηθελα να το δικαιολογησεις και αυτο.
τραβα διαβασε στην πρωτη δευτερη σελιδα οπου και σου εξηγεισα... εσυ στην εκθεση παντα εκτος θεματος ησουνα;

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
σου ξαναλεω το θεμα ειναι "παγκοσμια ημερα κατα των ναρκωτικων"
δεν δινουμε εξετασεις εδω .
το θεμα αρχισε ο Ασφιλερ καυτηριαζοντας τα Μ.Μ.Ε.
απο εκει και υστερα , η εννοια αυτη της ημερας δεν πρεπει να μενει εκει.
οπως ειπες θα εισαι ορκισμενη εχθρος μου, για λογους που ξερεις μονον εσυ,
επομενως θα προσπαθεις να σχολιασεις αρνητικα αυτα που γραφω.
γυρνα λοιπον εσυ στην 1η σελιδα,
οπου γραφω δυο ποστ με κεφαλαια , και πες μου ποιο απο τα δυο ειναι ασχετο.
οσον αφορα το "περιορισμενης ευθυνης" που με χαρακτηριζεις ,
θα ηθελα να το δικαιολογησεις και αυτο.

την διακριση μεταξυ της φλυαριας και τεκτηριωμενης επιχειρηματολογιας την καταλαβενεις;;; γτ αυτα που ελεγες με κεφαλαια ηταν απλως φλυαρια και γενικολογιες χειριστου ειδους

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
κι οσο για το περιορισμενης ευθυνης... οι πραξεις σου μιλαν απο μονες τους, η συμπεριφορα σου ειναι 15χρονου

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
δλδ για να καταλαβω, διαφωνεις καπου σε αυτα που εγραψα?
δωσε ενα παραδειγμα για τη συμπεριφορα μου.
ή μηπως πινεις κανα μπαφακο που και που και νομιζεις οτι εμαθες τα ναρκωτικα?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Δεν είναι και ακριβώς έτσι τα πράγματα.
Και ότι το κράτος δεν κάνει τίποτε.

Το πρόβλημα είναι πολύ περισσότερο σύνθετο. Και έχει να κάνει πρώτιστα με το οικογενειακό περιβάλλον.

Όμως:
1) Τα περισσότερα ζάκια ανακαλύπτουν ότι θέλουν να μπούν σε κάποιο πρόγραμμα μόλις τσιμπήσουν κάποιο ποινικό και περάσουν το προάυλιο της Ευελπίδων.
2) Δεν υπάρχει μόνον η μεθαδόνη. Υπάρχουν και κλειστά προγράμματα, υπάρχουν και στεγνά προγράμματα. Ρωτήσατε όμως πόσα ζάκια θέλουν να μπούνε στην Ιθάκη;
Γιατί είναι βαριά η καλογερική.
3) Ξέρει κανένας πόσα ζάκια εγκαταλείπουν τα προγράμματα μόλις περάσει η πρώτη μπόρα και πάρουν τις αναβολές στο δικαστήριο; Στερόντας έτσι πολύτιμες θέσεις από άλλους που μπορεί να είναι πραγματικά αποφασισμένοι να καθαρίσουν.
Γιατί τα κλειστά προγράμματα δεν παίρνουν κόσμο στο μέσο του κύκλου τους. Τελειώνουν με αυτούς που αρχίζουν.
4) Δεν μπορώ να ακούω ζάκια να κλαψουρίζουν για στερητικά. Εντάξει τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά δεν θα πεθάνουν κιόλας.
5) Την νοοτροπία του πρεζακιού είναι πολύ δύσκολο να την αλλάξεις ακόμη και αν σπάσεις τον κύκλο της φυσιολογικής εξάρτησης. Με την ψυχολογική το θέμα είναι τι γίνεται.

Τέλος περί ατομικής ευθύνης: να υπάρχει προς όλες τις κατευθύνσεις. Τους περισσότερους κανένας δεν τους έβαλε να δοκιμάσουν με το ζόρι. Και κυρίως να κολλήσουν.
Ακόμη και τα πρεζάκια κάνουν τις δικές τους επιλογές.

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16
θα πρεπει να διαχωρισουμε καποια πραγματα...
απο την μια εχουμε τους ναρκομανεις που κανουν ανεξελεγκτη χρηση σκληρων ναρκωτικων και απο την αλλη εχουμε ατομα, που κανουν με μετρο χρηση ηπιων ναρκωτικων ουσιων για να περνανε ομορφα....

για να σας δωσω ενα παραδειγμα, εγω που και που σκαω καναν μπαφο με τα φιλαρακια η με την γκομενα και περναμε τελεια... ασε που γαμας και καλυτερα....

κατα τα αλλα ομως δεν πινω ουτε λεμοναδα, ουτε καν χυμους (που και που πινουμε και καμια μπυρα, κανει καλο)....
μονο νερο και γαλα πινω. δεν τρωω λιπαρα, δεν τρωω ΠΟΤΕ εξω(ουτε γυραδικα, ουτε πιτσαριες, ουτε μακ ντοναλντς, ουτε γκουντις, τιποτα απ ολες αυτες τις μαλακιες...ασε που στα φαστφουνταδικα δουλευει ο καθε απλυτος που μπορει να σου κολλησει για πλακα καμια ηπατιτιδα και να μην ξερεις που να τρεχεις μετα....)
κανω με λιγα λογια επιλεγμενη διατροφη....εδω ζυγιζω ποσο ρυζι θα βρασω για να φαω... ο λογος για ολα αυτα ειναι οτι αθλουμαι...αυτο ειναι το δικο μου το ναρκωτικο.....ο αθλητισμος

εχω να πατησω 6 χρονια σε μακ ντοναλντς...οποτε δεν νομιζω να κανω καταχρηση του σωματος μου μονο και μονο επειδη γουσταρω να πινω, οποτε μου αρεσει και γουσταρω, εναν μπαφο α´ποιοτητας...

τι να λεμε τωρα...ναρκωτικο ειναι και το αλκοολ...βλεπω τον αλλον που κατεβαζει καθε μερα 5-6 μπυρες στο μεσημεριανο, κοπαναει και 1-2 ουισκακια το βραδακι πριν παει για υπνο...και αυτο επι χρονια...πανε σικωτια, πανε ολα

ασε, δηλαδη, και οι αλλοι που τρωνε σαν τα πεινασμενα βοδια και εχει ξεχυλισει το στομαχι τους...ποια ανεβασμενη χοληστερινη...στο κοκκινο ειναι η χοληστερινη....και μονο που σηκωνονται απ´ την καρεκλα ο ιδρωτας παει ποταμι...

για το τσιγαρο νομιζω οτι δεν χρειαζεται να γραψω...
χιλιες φορες εναν μπαφο την βδομαδα, παρα ενα πακετο τσιγαρα την ημερα...χιλιες φορες σας λεω...

το σωστο για μενα λοιπον δεν ειναι το οχι στα ναρκωτικα
το σωστο ειναι το οχι στην ΟΠΟΙΑ καταχρηση

που και που να σκατε καναν μπαφο και να περνατε ομορφα, δεν τρεχει και τιποτα ;)
ασε που ειναι αμαρτια απ τον θεο, να μπεις στην 13 χωρις να εχεις κανει εστω μια τζουρα...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Το προβλημα ειναι ΚΑΘΑΡΑ η ηρωινη!!!!αντε και λιγο (η και αρκετα η κοκα)
Απο κει και υστερα τα υπολοιπα ειναι ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ...ΟΛΑ...
Δεν υπαρχει ουτε ενας που να πινει μονο κανενα τσιγαρο που και που και να εχει ουσιαστικο προβλημα υγειας!!!!!!εγω τουλαχιστον δεν ξερω κανενα...Αντιθετα ξερω παρα πολλους που εινα και εξαρτημενοι αλλα και αντιμετωπιζουν σοβαρα προβληματα υγειας  απο την ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ απο τη ....ΝΟΜΙΜΗ ουσια που λεγεται:ΑΛΚΟΟΛ!!!!!!!!!.
Τωρα γιατι το ενα (η φουντα)ειναι στην παρανομια και το αλλο (αλκοολ αλλα και τσιγαρα εμποριου)ειναι νομιμο εξηγειται πολυ ευκολα.....
Μαλλον δεν συμφερει κανενα να νομιμοποιηθει η χρηση της γιατι απλουστατα θα χαθουν τα κερδη (και ειναι τεραστια!!!!)αυτων που κονομανε σαν μεσαζοντες οταν ενα προιον ειναι παρανομο!!!!!
Αν πολυ απλα ενα τσιγαρο εχει 10 δραχμες τωρα, αυτοματως με το που θα γινοταν νομιμοποιηση θα επεφτε στις....2!!!!!
Αρα ?????θα χανοντουσαν στο δρομο του κοσμου τα λεφτα που κονομανε τα λαμογια.....
Μην παραμυθιαζεστε οτι το καλο κρατος θελει το καλο του πολιτη, γιατι απλουστατα αντι να σου κοτσαρει μια τεραστια επιγραφη πανω στα τσιγαρα εμποριου(προσοχη το καπνισμα ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!!!)Απλα θα τα απαγορευε....
Οπως επισης και για το αλκοολ που αποδεδειγμενα οι εθισμενοι σε αυτο καταληγουν με του κοσμου τις αρρωστιες!!!!(κυρωση ηπατοςκλπ)χωρια οτι ειναι επικινδυνοι οταν οδηγανε.....
Που ειναι εδω το ΚΑΛΟ κρατος??????
Το δε μεγαλυτερο παραμυθι που προτασσει ο καθε ασχετος ειναι οτι η φουντα ειναι ο προθαλαμος της ηρωινης!!!!!!Ελεος θα τρελλαθουμε τελειως!!!!!τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?????Μερα με νυχτα!!!!!!
Με αυτη τη λογικη το εμποριου ειναι ο προθαλαμος της φουντας κοκ.....
ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα των ναρκωτικων ειναι πρωτα η διαχωρηση τους σε σκληρα και μαλακα και εν συνεχεια οπωσδηποτε η αποποινικοποιηση των δευτερων!!!!!!
Οποτε αυτοματως θα σταματησουν να ειναι και για τους πιτσιρικαδες τροπος ''μαγκιας''με την εννοια οτι κανουν και καλα κατι ''παρανομο''

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καθε τι που κοιμιζει το μυαλο ειναι επικυνδινο.
οι νομιμες ή παρανομες ουσιες , η τηλεοραση , ο φανατισμος .
καθε τι που κανει τον ανθρωπο αβουλο και εξαρτημενο ειναι βλαβερο.
ειδικα για το χασις , μη θελουμε να το παρουσιασουμε ως κατι ακινδυνο.
στη χωρα μας δεν υπαρχει η καταλληλη υποδομη μητε παιδεια για να γινει αυτο.
το χασις σε κανει ψυχωτικο, λαιμαργο και η συμπεριφορα σου μετα εστω και μια χρηση
ειναι συμπεριφορα χαζου. Μιλας για ακατανοητα πραγματα, πηδας απο το ενα θεμα στο αλλο,
οι σκεψεις σου δεν εχουν ειρμο και συνδεση. Οποιος εχει δοκιμασει και αρνηθει οτι αυτα συμβαινουν , ειναι ηδη εξαρτημενος , εχει "γλυκαθει" που λεμε κοινως.
Αν μας δωθει η ευκαιρια θα γραψω και για αλλες ουσιες - και θα προσπαθησω να
περιοριστω σε αυτες και να μην αναφερθω σε κοινωνικα φαινομενα.
Θα προσπαθησω επισης να αναλυσω την πολυχρηστικοτητα, το αλκοολ - επικινδυνο μεν , νομιμο δε - και να συζητησουμε ποιο θα ηταν το ιδανικο νομικο πλαισιο που ταιριαζει στη χωρα μας.

OP
OP
A

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Σεβαστές οι απόψεις ολων...αλλά ουσιαστικές & χρήσιμες έστω ως επιτραπέζια ανάλωση μόνο αν υπάρχει γνώση (παραμένουν ομως ερείσματα για προβληματισμό)...εδω η παρατήρηση και η υψηλή ευφυΐα δεν αρκεί...όποιος προσπάθησε απέτυχε ..ή ξέρεις ή δεν ξέρεις..

Evabb χρήσιμος ο προβληματισμός σου..και δικαιολογημένος..υπάρχει και www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,4444.0]thread[/url] περί γενικών απόψεων..

Οσον αφορα τα media...ναι...ας ρίξουμε κανένα πουστιρλικη...στην τελική εμείς είμαστε οι πελάτες σαβούρας....θα μου πεις με τα λογια...εεε..σε φόρουμ είμαστε...οι πράξεις έπονται και για όσους καταλάβουν (αλλάζω κανάλι)..οι αλλοι με το επόμενο λεωφορείο..

Και πουστριλικια...γιατί αφιερώνουν μια τηλεοπτική ώρα / καθε χρόνο στο θέμα..και 2000 ωρες / καθε χρόνο στη showbiz και στη καθε αλλη μαλακία.. Τελευταία άξια λόγου εκπομπή (δίχως διάθεση εκμετάλλευσης πόνου και δυστυχίας) αυτη του Χαρδαβελα...όπου έστειλε δικό του δημοσιογράφο και πήρε πλάνα στα νταραβερια spots..μαλιστα ειχε καταφέρει με ευκολία να αγοράσει...αποτέλεσμα ........σύλληψη & μήνυση στον εν λόγω δημοσιογράφο για εμπορία ..να  :2funny: ή να  :'(  με τη μαλακιά..

Εχω ομως τον Ευγγαλετο που μου εχει δείξει...για τα υλικά που φτιάχνουν τις πίτσες και τα σουβλάκια..για το κακο μελι που αγοράζουμε,για το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο το οποιο τελικώς ηταν τρακαρισμένο αλλα φτιαγμένο σαν καινούργιο (τον τροχο ανακάλυψε) ...δεν λεω χρήσιμα και αυτα...αλλα υπάρχουν πιο hot θέματα..αλλαααα...ξέχασα δεν έχουν πέραση για να μπουν στα σπίτια των Ελλήνων....

Ρε δε πανε να γαμηθούν ...με νόημα..

Επισκέπτης
Χορτασαμε απο ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. Κατι αλλο εχει το μενου ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom