Νέα

Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Πριν σβήσει αυτη η ήμερα..Ενα thread αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

549049kh6owdn13k.gif

Ενα μπράβο στις λιγοστές κοινότητες (και στα παιδιά που προσπαθούν και επιμένουν..) οι οποίες κάνουν εξαιρετική δουλειά με τους λιγοστούς πόρους που διαθέτουν.... Και ενα μεγαλο [size=20pt]Αντε Γαμησου[/size] στα μπουρδέλα τα media τα οποία σχεδον δεν έκαναν λόγο για την ημέρα.....

Αλλα δεν ξεχάσαν να μας ενημερώσουν για τον Μαρτακη και αν η Σασα Μπαστα έκανε με string μπάνιο και έβγαλε κωλοσπυρο.......Γαμω το μουνί που τους πέταγε.....Αιντααααα σκατομπουρδελα..

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
Πριν σβήσει αυτη η ήμερα..Ενα thread αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Ενα μπράβο στις λιγοστές κοινότητες οι οποίες κάνουν εξαιρετική δουλειά με τους λιγοστούς πόρους που διαθέτουν.... Και ενα μεγαλο [size=20pt]Αντε Γαμησου[/size] στα μπουρδέλα τα media τα οποία σχεδον δεν έκαναν λόγο για την ημέρα.....

Αλλα δεν ξεχάσαν να μας ενημερώσουν για τον Μαρτακι και αν η Σασα Μπαστα έκανε με string μπάνιο και έβγαλε κωλοσπυρο.......Γαμω το μουνί που τους πέταγε.....Αιντααααα σκατομπουρδελο..

τι ψαχνεις ρε φιλε εδω δεν λενε αλλα κ' αλλα θα πουνε για τα ναρκωτικα?

μονο αν ειναι κανενας ηθοποιος - διασημος μας ζαλιζουνε τα αρχιδια!!!!!!!

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.349
Πόντοι
606
τι ψαχνεις ρε φιλε εδω δεν λενε αλλα κ' αλλα θα πουνε για τα ναρκωτικα?

μονο αν ειναι κανενας ηθοποιος - διασημος μας ζαλιζουνε τα αρχιδια!!!!!!!
και τον κανουνε και ηρωα γιατι ειναι πρεζακι :jerking:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Όταν το κράτος έχει αποφασίσει να μην στηρίξει με τον οποιοδήποτε τρόπο τα κέντρα απεξάρτησεις κ τα έχει αφημένα στη μοίρα τους, περιμένετε από τα media να προβάλουν αυτή την ημέρα???? Εδώ ολόκληρη αμερική κ έφτασε μέχρι το αφγανισταν για χάρη της "παπαρούνας", είναι πολλά τα εκατομμύρια κ πολλά τα συμφέροντα...

Επισκέπτης
και τον κανουνε και ηρωα γιατι ειναι πρεζακι :jerking:

Παιδιά δεν μπορούμε να κρίνουμε τις αδυναμίες των συνανθρώπων μας, γιατί μην ξεχναμε ότι όλοι έχουμε αδυναμίες και πάθη - κάποιοι απλά τυχαίνει να είναι διάσημοι.  Το πρόβλημα των ναρκωτικών δεν είναι οι χρήστες αλλά η κακή ενημέρωση, η λανθασμένη πρόληψη, η κακή οργάνωση του κράτους, οι ανυπόστατες υπηρεσίες μέριμνας και φροντίδας των τοξικομανών και πολλά άλλα γνωστά... Νομίζω ότι τα ναρκωτικά είναι ένα μείζον κοινωνικό πρόβλημα που δυστυχώς θα καλούμαστε να το αντιμετωπίζουμε για πολλά ακόμη χρόνια

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
φταίει πάντως [έστω και σε μικρό ποσοστό]
και το ξερό το κεφάλι μερικών
που θέλουν να κάνουν τους μάγκες......  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid: 

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
φταίει πάντως [έστω και σε μικρό ποσοστό]
και το ξερό το κεφάλι μερικών
που θέλουν να κάνουν τους μάγκες......  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid:  :uglystupid: 

Εννοείται, όταν μπλέκεις με τα σκατά τι κατάληξη περιμένεις να έχεις????

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εχω βαρεθει μεσα σε αυτο το φορουμ την γκρινια σας και την μιζερια σας. ολοι λετε φταιει το κρατος και οτι η οργανωση δεν ειναι καλη και οτι τα μιντια κανουν του κεφαλιου τους. και ρωταω [size=24pt] εσεις τι εχετε κανει σε αυτη την κωλοχωρα για την βελτιωσετε[/size] γτ το μονο που κανετε ειναι να τα συζητατε εδω μεσα, ολο λογια και πραξεις μηδεν. και δεν ενοω να κανετε καμια πορεια και καλα υπερ των αιτηματων σας και των αντιρησεων σας αλλα ουσιαστικα πραματα. οταν κατι δεν μας αρεσει δεν το βουλωνουμε και μετα λεμε φταιει το κρατος, ουτε κανουμε τα στραβα ματια στον πρεζακια εξω απο την πολυκατοικια μας και αρκουμαστε να τον διωξουμε αλλα προσπαθουμε να τον βοηθησουμε και μην ακουσω μαλακιες του στυλ και τι να κανω εγω κι ειναι επικυνδινοι αυτοι, γτ ενα νοσοκομειο η κεντρο απεξαρτησης μπορειτε να το παρετε τηλεφωνο

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
εχω βαρεθει μεσα σε αυτο το φορουμ την γκρινια σας και την μιζερια σας. ολοι λετε φταιει το κρατος και οτι η οργανωση δεν ειναι καλη και οτι τα μιντια κανουν του κεφαλιου τους. και ρωταω [size=24pt] εσεις τι εχετε κανει σε αυτη την κωλοχωρα για την βελτιωσετε[/size] γτ το μονο που κανετε ειναι να τα συζητατε εδω μεσα, ολο λογια και πραξεις μηδεν. και δεν ενοω να κανετε καμια πορεια και καλα υπερ των αιτηματων σας και των αντιρησεων σας αλλα ουσιαστικα πραματα. οταν κατι δεν μας αρεσει δεν το βουλωνουμε και μετα λεμε φταιει το κρατος, ουτε κανουμε τα στραβα ματια στον πρεζακια εξω απο την πολυκατοικια μας και αρκουμαστε να τον διωξουμε αλλα προσπαθουμε να τον βοηθησουμε και μην ακουσω μαλακιες του στυλ και τι να κανω εγω κι ειναι επικυνδινοι αυτοι, γτ ενα νοσοκομειο η κεντρο απεξαρτησης μπορειτε να το παρετε τηλεφωνο

πολυ σημαντικη η αποψη σου!ενα μεγαλο μπραβο!

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Άδικο το ξέσπασμά σου... Οι περισσότεροι παλεύουμε να βρούμε στα δικά μας, πολύ σοβαρά προβλήματα, λύσεις. ΑΠ την στιγμή που πληρώνουμε όμως κάποιους "ειδήμονες" σε τέτοια θέματα να βρουν λύσεις επικεντρωνόμαστε εκεί. Απλά βλέπουμε ότι δεν υπάρχει θέληση...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Άδικο το ξέσπασμά σου... Οι περισσότεροι παλεύουμε να βρούμε στα δικά μας, πολύ σοβαρά προβλήματα, λύσεις. ΑΠ την στιγμή που πληρώνουμε όμως κάποιους "ειδήμονες" σε τέτοια θέματα να βρουν λύσεις επικεντρωνόμαστε εκεί. Απλά βλέπουμε ότι δεν υπάρχει θέληση...

μιλαω σε καποιον που μολις εφαγε muet αλλα τεσπα ας το δουν κι οι αλλοι

δεν ειναι και δικο σου προβλημα ολα αυτα;;; η μηπως δικο σου προβλημα ειναι μονο αν θα σου φτασουν τα λεφτα για να βγεις και το σαββατο το βραδυ;

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
πριν 3 εβδομάδες πέρναγα με 2 καθηγήτριες του πανεπιστημίου του Τομσκ στην Σιβηρία που είχαν έρθει για ένα διεθνές συνέδριο εδώ στην Ελλάδα πέρναγα από την πλατεία Βάθης την γεμάτη πρεζόνια, και με ρώτησαν εδώ είναι το κέντρο της Αθήνας? το κέντρο της Ελλάδας το λίκνο του πολιτισμού?   τα συμπεράσματα δικά σας...  

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
1.δεν ειμαι αγορι σου
2.που ειδες το ασχετο
3.μιλα καλυτερα
ρε αγορι μου το καταλαβενεις οτι πεταγεσαι σαν την πορδη και λες ενα μισο σχετικο μισο ασχετο ολη την ωρα;

Arion1955®

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Όταν το κράτος έχει αποφασίσει να μην στηρίξει με τον οποιοδήποτε τρόπο τα κέντρα απεξάρτησεις κ τα έχει αφημένα στη μοίρα τους, περιμένετε από τα media να προβάλουν αυτή την ημέρα???? Εδώ ολόκληρη αμερική κ έφτασε μέχρι το αφγανισταν για χάρη της "παπαρούνας", είναι πολλά τα εκατομμύρια κ πολλά τα συμφέροντα...
το κράτος απλά δίνει μόνο μεθαδόνη η οποία είναι και αυτή ναρκωτικό, υποκατάστατο λένε είναι σε ξαπαστρέβει αργότερα από την ηρωίνη μα και αυτή κάποτε σαν υποκατάστατο ξεκίνησε...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
1.δεν ειμαι αγορι σου
2.που ειδες το ασχετο
3.μιλα καλυτερα

1. το μου ηταν ειρωνικο, δεν θα μπορουσες ποτε να ειχες καμια σχεση μαζι μου πλην εχθρικη
2. το θεμα ειναι για το τι ειπαν τα καναλια και πως αντεδρασε ο κοσμος οχι η γνωστη φλυαρια και γενικολογια περι ναρκωτικων και οι συστασεις που κανουμε σε 15χρονα
3. οταν γινεις ενηλικας θα σου μιλαω και ως τετοιο, προς το παρον η μονη λογικη αντιδραση μου ειναι αυτη που θα ειχα και προς ενα αυθαδικο κωλοπαιδο που ανακατευεται εκει που δεν το σπερνουν

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
1.ουτε καν εχθρικη , μου εισαι αδιαφορη
2.το θεμα ειναι "παγκοσμια ημερα κατα των ναρκωτικων"
3.φαε το αβγουλακι σου
1. το μου ηταν ειρωνικο, δεν θα μπορουσες ποτε να ειχες καμια σχεση μαζι μου πλην εχθρικη
2. το θεμα ειναι για το τι ειπαν τα καναλια και πως αντεδρασε ο κοσμος οχι η γνωστη φλυαρια και γενικολογια περι ναρκωτικων και οι συστασεις που κανουμε σε 15χρονα
3. οταν γινεις ενηλικας θα σου μιλαω και ως τετοιο, προς το παρον η μονη λογικη αντιδραση μου ειναι αυτη που θα ειχα και προς ενα αυθαδικο κωλοπαιδο που ανακατευεται εκει που δεν το σπερνουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom