mandrake999
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 264
- Πόντοι
- 26
υπερβαλεις !!!!!!!!!! αγαπουληδες ????? που ???? που ???? που ???στα call girls ειμαι,κράζω τους αγαπούληδες!
υπερβαλεις !!!!!!!!!! αγαπουληδες ????? που ???? που ???? που ???στα call girls ειμαι,κράζω τους αγαπούληδες!
.παγ(κ)άκια
τυπε το ηξερα οτι επαιζα με την φωτια με αυτο το θρεντ...ειναι ακρως ποιοτικο και πρωτοποριακο...το επιπεδο του ελληνα δεν ειναι αντιστοιχο του θεματος...Προς το νηματοθετη του παροντος:
Μη στενοχωρεισθε, κυριε, για την προσωρινη ελλειψη ενδιαφεροντος προς το νημα σας.
Ενδεχομενως το επομενο νημα σας με θεμα την αποταμιευτικη συμπεριφορα των μηρμυγκιων να παει καλυτερα.
Ας σας παρηγορει το γεγονος οτι ολες οι ιδιοφυιες ηταν παραγνωρισμενες στην εποχη τους.
τυπε η γκαλερι ζουμπουλακη και ο δακης ιωαννου νομιζω θα εδειχναν εμπρακτο ενδιαφερον να αγορασουν αυτο το θρενττυπε το ηξερα οτι επαιζα με την φωτια με αυτο το θρεντ...ειναι ακρως ποιοτικο και πρωτοποριακο...το επιπεδο του ελληνα δεν ειναι αντιστοιχο του θεματος...
αστους να λενε τυπε...οι περισσοτεροι ακομα σε βραχους καθονται...τυπε η γκαλερι ζουμπουλακη και ο δακης ιωαννου νομιζω θα εδειχναν εμπρακτο ενδιαφερον να αγορασουν αυτο το θρεντ
τυπε ο μεσος χρηστης του μπου εναποθετει τον γκωλο του σε παγκακι φιλιπ σταρκαστους να λενε τυπε...οι περισσοτεροι ακομα σε βραχους καθονται...
ο φιλιπ σταρκ φτιαχνει ωραια αμπαζουρ τυπε...ισως να ανοιξω ενα αντιστοιχο θεμα στο μελλον,αν διψαει ο κοσμος για περισσοτερη ποιοτητα...τυπε ο μεσος χρηστης του μπου εναποθετει τον γκωλο του σε παγκακι φιλιπ σταρκ
τυπε να δεις μια μερα το θρεντ σου θα μπει στο μουσειο μοντερνας τεχνης της νεας υορκης ελπιζω να θυμασαι τοτε οτι ημουν απο τους πρωτεργατες με διαρκη ενεργη συμμετοχη στο να ανδρωθει και να αναγνωριστει ως αποσταγμα πολιτισμου της μεταμοντερνας αντιληψης απο τους απανταχου φιλοτεχνουςο φιλιπ σταρκ φτιαχνει ωραια αμπαζουρ τυπε...ισως να ανοιξω ενα αντιστοιχο θεμα στο μελλον,αν διψαει ο κοσμος για περισσοτερη ποιοτητα...
οταν τιμηθω στην Μπιεναλε της Βενετιας, θα σε αναφερω στον ευχαριστηριο λογο μου τυπε..τυπε να δεις μια μερα το θρεντ σου θα μπει στο μουσειο μοντερνας τεχνης της νεας υορκης ελπιζω να θυμασαι τοτε οτι ημουν απο τους πρωτεργατες με διαρκη ενεργη συμμετοχη στο να ανδρωθει και να αναγνωριστει ως αποσταγμα πολιτισμου της μεταμοντερνας αντιληψης απο τους απανταχου φιλοτεχνους
τυπε τι να τα κανω τα λογια κανα ψιλο θελωοταν τιμηθω στην Μπιεναλε της Βενετιας, θα σε αναφερω στον ευχαριστηριο λογο μου τυπε..