anonymos80
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
afto to safari ti selida einai ?? to vlepo sinexia
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
afto to safari ti selida einai to vlepo sinexia ti na grapso?Φίλε αυτά είναι με κλίμακα όσο πιο ακριβό τόσο πιο ασφαλές αλλά δεν είναι νόμος, για παράδιγμα το σαφάρι είναι πανάκριβο αλλά στη τιμή είναι σχεδόν όλα ( φιλιά ακάποτε πίπα μπάνιο πριν το σεξ) 150-200 οι 2 φορες 120 η μια, γαμισε τα. αυτοί για να καταλάβεις όμως έχουν στη σελίδα τους ακόμα και τα χαρτιά τους ότι είναι καθαρές από αφροδίσια και covid. Από εκεί και πέρα ή πέρνεις κάτι δοκιμασμένο ή λαχίο, πας και βλέπεις. Εγώ εχτός από σαφαρι έχω μια δοκιμασμένη στα 50 που μου καθάρισε και την πούτσα με ειδικό φάρμακο πριν αρχίσει την εργολαβία, αυτό εμένα με ξενέρωσε και λίγο αλλά διχνει ότι είναι καθαρή, σου βάζω λινκ από κατω.
Η κοπέλα είναι μεγάλη, οι φωτογραφίες μπορεί να είναι και 10 χρονον ή να μην είναι καν αυτή, αλλά από τα καλύτερα τσιμπούκια, καποιοι έγραψαν ότι εν με τις μέρες της.
Ούτος η άλλος, ή που πας σε γραφεία όπως σαφάρι που πληρώνεις για σίγουρη ποιότητα ή που περιμένεις στο φορουμ για κάτι που όλοι λένε ότι είναι καλό.. εγώ δεν πάω συχνά αλλά μπένω στο φορουμ για να ξέρω που κινούμε