Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.181
- Πόντοι
- 2.606
Δε πειράζει, κοντά είναι και αυτή η ώρα...γράψτε λάθος...όντως φαίνεται σαν κηδεία
Δε πειράζει, κοντά είναι και αυτή η ώρα...γράψτε λάθος...όντως φαίνεται σαν κηδεία
Κι εγώ αυτό κατάλαβα!!!τύπε ετσι οπως το εγραψες νομιζα οτι μπαναρανε τον δαλαη τον νταημα το θαμώνα των σινεμά
Τα οποία να τονίσουμε ότι προηγούνται (όπως πάντα)...τυποι ποιος τον γαμει τον δαλαϊ; εγω ψηφισα τα βυζια της μπακοδημου
Δεν πειραζει μωρε, αφου το ξεκινησες ετσι.. καλο ταξιδι και συλλυπητηρια στους οικειους του
κάτι έχεις εσύ με τα συγκεκριμένα...τυποι ποιος τον γαμει τον δαλαϊ; εγω ψηφισα τα βυζια της μπακοδημου
Μπα,κινόα θα έχουν τα δικά τους τα κόλλυβα...στην Νότια Ελλάδα βάζουν και μα'ι'ντανο!τυπε να μαθουμε πποτε ειναι και η κηδεια,να παμε για να φαμε κολλυβα γιατι εχω να φαω απο το τελευταιο συσσιτιο τα χριστουγεννα
Στα όρια της αφυδάτωσης με Μπακοδήμου ο εκλεκτός συναγωνιστής @enduro ...ίσως λίγο σαλεπακι τον αναζωογονήσει!κάτι έχεις εσύ με τα συγκεκριμένα...
Μπα,κινόα θα έχουν τα δικά τους τα κόλλυβα...στην Νότια Ελλάδα βάζουν και μα'ι'ντανο!
Coup d etat,με μπροσταρη τα βυζγια της Μπακο θα καταλαβουμε την εξουσιατι σκατά κάνουν 80 τύποι σε αυτό το νήμα?
και γιατί προηγούνται τα βυζιά της μπακοδήμου? μπαχαλάκηδες...
@enduro Υπ.Αναπτυξης!Coup d etat,με μπροσταρη τα βυζγια της Μπακο θα καταλαβουμε την εξουσια
Εγώ πάλι απορω και για τις ψήφους που πήραν οι άλλοι, ντροπή...τι σκατά κάνουν 80 τύποι σε αυτό το νήμα?
είναι κράχτης το νήμα μαν...το βλέπουν όλοι και λένε ''όχι ρε μλκ να μπανάρουνε και τον ντάμα...μετά μπαίνουν βλέπουν ότι μιλάμε για τον σούπερ σάγιαν και ξενερώνουν...αλλά αφήνουν και μια ψήφο στα βυζιά της Μπακοδήμου που είναι πάντα σημαντικάτι σκατά κάνουν 80 τύποι σε αυτό το νήμα?
Τρεεεεεεεεεεένο πηγαίνειτι σκατά κάνουν 80 τύποι σε αυτό το νήμα?
Ευτυχώς που το έγραψες ότι έχει και επιλογή "βυζγιά μπακοδήμου". Διάβασα τα πρώτα 3-4, ξενέρωσα και δεν έδωσα βάση να δω και τα υπόλοιπα.τυποι ποιος τον γαμει τον δαλαϊ; εγω ψηφισα τα βυζια της μπακοδημου