Επισκέπτης
να της κάνουμε σε κατηγορίες της παχουλές α) κατηγορία μεσαίων βαρών β) βαρέων βαρών γ) σούμο.Εχω το τηλ. της Σπεραντζα Βρανα χοντρη με βυζαρες θα μου στειλεις της δικια σου?
να της κάνουμε σε κατηγορίες της παχουλές α) κατηγορία μεσαίων βαρών β) βαρέων βαρών γ) σούμο.Εχω το τηλ. της Σπεραντζα Βρανα χοντρη με βυζαρες θα μου στειλεις της δικια σου?
τι μαλακίες είναι αυτές νταβατζίδες θα γίνουμε? θέλει να γαμηθεί η κυρία με μπουρδελιάρη έχει και αγγελίες το site.Εγώ δεν γουστάρω χοντρές , αλλα γιατι δεν του στέλνεται ενα ψεύτικο νουμερο ?
Ουτε τις ανταλαγές γουστάρω ;)
με 2 μυνήματα το άτομο μπήκε εδώ για να ψαρέψει? μήπως είναι και μπάτσος το παλικάρι και ψάχνει την αμένη του δόξα?ρε μας δουλευει ο τυπος....κανενα τηλ δεν εχει απλα παει να βρει κανενα και καλα σαν ανταλαγη.....
αν μαθει ποτε ετσι εδω θα ειμαστε να μς το πει..
Ναι αλλα να μην ανταλασουμε τηλ. απο χοντρες κατηγοριας σουμο με τηλ. απο χοντρες κατηγοριας μεσαιων βαρων μονο ιδιας κατηγοριας.να της κάνουμε σε κατηγορίες της παχουλές α) κατηγορία μεσαίων βαρών β) βαρέων βαρών γ) σούμο.
δεν ανταλάσουμε τίποτα εκτός από cg και απόμαγαζιά αν κάποια γουστάρει να γαμηθεί με άτομοαπό εδώ μέσα να βάλει αγγελία νταβατζήδες δεν θα γίνουμε.Ναι αλλα να μην ανταλασουμε τηλ. απο χοντρες κατηγοριας σουμο με τηλ. απο χοντρες κατηγοριας μεσαιων βαρων μονο ιδιας κατηγοριας.
Δεν γινεται να δινω εγω τηλ. απο χοντρη 180 κιλων και ο αλλος να μου στελνει τηλ. χοντρης 110 κιλων,δεν ειναι σωστο.
εγώ δεν είπα για εσένα τίποτα απλά για το άτομο που άνοιξε το θρέντ μπήκε εδώ καβλωμένος να το παίξει νταβατζής.δεν ξερω τι ειναι απλα κ εγω ειχα ενα τηλ κ μολις μου το ζητησαν το εδωσα...(κ ελπιζω να ισχυει ακομα)αλλα δε ζητησα καμια ανταλαγη ρε συ arion...
σωστος ο βρασιδας....στα ιδια κυβικα θα γινεται η οποια ανταλλαγη ε...
Δεν ειναι νταβας το παιδι αφου ειπε οτι η κοπελα δεν θελει λεφτα μονο το ξενοδοχειο πληρωνουμε.εγώ δεν είπα για εσένα τίποτα απλά για το άτομο που άνοιξε το θρέντ μπήκε εδώ καβλωμένος να το παίξει νταβατζής.
γιατί πρέπει να την πληρώσεις κιόλλας αυτή για φαγητό θα θέλει τον προυπολογισμό του Αλογοσκούφη και το ΦΠΑ στο 25%Δεν ειναι νταβας το παιδι αφου ειπε οτι η κοπελα δεν θελει λεφτα μονο το ξενοδοχειο πληρωνουμε.
Μαλλον ο ιδιοκτητης του ξενοδοχειου ειναι.
κατ αρχήν να μάθεις να σέβεσαι εδώ μέσα το site και τον κόσμο που είναι εδώ εσύ δηλαδή ποιος είσαι που μπαίνεις εδώ τάχα να πασάρεις κάποια με αντάλαγμα να σου κάνει κάποιος κάποια άλλη πάσα?ΔΥΣΤΥΧΩΣ το site έχει πολλούς ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ εδω μέσα!!!!!!
Οταν κάποιος ασχολείται με το ιντερνετ λίγες ώρες και θέλει να βρεί κάτι καλό,το δίκαιο είναι να κάνει ανταλλαγές.Τώρα άν κάποιος εχει τόσα πολλά τηλέφωνα που τα μοιράζει αβέρτα,καλά κάνει και μπράβο του!!Και αν ήμουν νταβατζής δεν θα ζήταγα τηλέφωνο για να γαμήσω και γώ!!!!
Δυστυχώς οι πιτσιρικάδες και οι τραμπαρήφες ώριμοι!,αμαυρώνουν το site.Τέλος το τηλέφωνο,όποιος θέλει να πάρει τηλέφωνα απο καλούς Σαμαρείτες.
αν είσαι μέλος δεν ξέρω εγώ από πότε να μάθεις να βάζεις το θέμα ποιο λεπτά εδώ μέσα πχ ενα θρεντ για αυτούς που τους αρεσει το συγκεκριμένο είδος και απο εκι μεσα θα κάνεις τα κονέ σου και οχι έτσι ωμα οπως το έβαλες εσυ.Για να σεβαστείς κάποιον ,πρέπει πρώτα να σε σεβαστεί αλλά και να σέβεται τον εαυτό του.Οταν αρχίζετε τις αερολογίες και τις βρισιές και τις ανακρίβειες τότε δεν θα κάτσω να τα βλέπω.Κάπως θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου.Και για κοίτα απο πότε είμαι εδω στο site μέλος!!!Και μετά μίλα.Αυτά και ΤΕΛΟΣ!!!