Νέα

"π" το νέο κρυπτονόμισμα από τον Έλληνα Δρ Νικόλαο Κόκκαλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gari10
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 350
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
Facts:

1. Το bitcoin δεν είναι κάτι φυσικό
2. Δεν συνδέεται με καμιά οικονομία
3. Δεν υπάρχει καμιά τράπεζα από πίσω
4. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία που να δικαιολογεί την άνοδο ή την πτώση της τιμής του. Έχει σκεφτεί κανείς πως ανεβαίνει και πως πέφτει και γιατί?
5. Το όλο concept είναι στον αέρα.

Όσοι παίζουν ιππόδρομο, μπαρμπούτια και τα τοιαύτα ασ δοκιμάσουν. Για τους υπόλοιπους δεν θα το πρότεινα!

πριν εκφράσεις την άποψή σου μάθε πρωτα τι προτεινουν οι πρωτοπόροι μεταξύ των οποίων και ενας ελληνας μαθηματικος 32 ετων στο Λονδίνο - οχι ο Δρ Κοκκαλης του π.

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36

Andreas M. Antonopoulos is a best-selling author, speaker, educator, and one of the world’s foremost bitcoin and open blockchain experts. He is known for delivering electric talks that combine economics, psychology, technology, and game theory with current events, personal anecdote, and historical precedent effortlessly transliterating the complex issues of blockchain technology out of the abstract and into the real world.

In 2014, Antonopoulos authored the groundbreaking book, Mastering Bitcoin (O’Reilly Media), widely considered to be the best technical guide ever written about the technology. His second book, The Internet of Money, unveiled the “why” of bitcoin—and became a bestseller on Amazon— and led to the wildly successful follow-up The Internet of Money Volume Two. His fourth book, Mastering Ethereum (O’Reilly Media) was published in December of 2018.

He is a teaching fellow with the University of Nicosia, serves on the Oversight Committee for the Bitcoin Reference Rate at the Chicago Mercantile Exchange, and has appeared as an expert witness in hearings around the world, including the Australian Senate Banking Committee and the Canadian Senate Commerce, Banking and Finance Committee.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
πριν εκφράσεις την άποψή σου μάθε πρωτα τι προτεινουν οι πρωτοπόροι μεταξύ των οποίων και ενας ελληνας μαθηματικος 32 ετων στο Λονδίνο - οχι ο Δρ Κοκκαλης του π.

Είμαι ελεύθερος να εκφράσω άποψη όποτε θέλω χωρίς να ρωτήσω κανέναν. Αυτό κατοχυρώνει το Σύνταγμα της Ελλάδος, στην περίπτωση που δεν το γνωρίζεις.

Από εκεί και πέρα, μπορείς να παίξεις όσο θέλεις και με όσα θέλεις. Αυτό είναι δικό σου δικαίωμα, επίσης σύμφωνα με το Σύνταγμα! :grin:

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
Είμαι ελεύθερος να εκφράσω άποψη όποτε θέλω χωρίς να ρωτήσω κανέναν. Αυτό κατοχυρώνει το Σύνταγμα της Ελλάδος, στην περίπτωση που δεν το γνωρίζεις.

Από εκεί και πέρα, μπορείς να παίξεις όσο θέλεις και με όσα θέλεις. Αυτό είναι δικό σου δικαίωμα, επίσης σύμφωνα με το Σύνταγμα! :grin:

τι σχέση εχει το σύνταγμα η η ομόνοια με τα κρυπτονομίσματα ?  βλεπω κι εσυ μια απο τα ιδια εισαι με τους νεο-ελληνες δημσιο-υπαλλάκους ....

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
τι σχέση εχει το σύνταγμα η η ομόνοια με τα κρυπτονομίσματα ?  βλεπω κι εσυ μια απο τα ιδια εισαι με τους νεο-ελληνες δημσιο-υπαλλάκους ....

To σύνταγμα έχει σχέση με την άποψή μου την οποία υποστήριξες ότι δεν πρέπει να πω. Τράβα Β. Κορέα να δεις την διαφορετικότητα του συντάγματος εκεί. Δεν θα είχες το δικαίωμα να με πεις δημοσιο-υπαλληλάκο για παράδειγμα :) Ίσως τώρα να κατάλαβες, μην με βάλεις να το εξηγήσω περισσότερο, βαριέμαι! :grin:

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
To σύνταγμα έχει σχέση με την άποψή μου την οποία υποστήριξες ότι δεν πρέπει να πω. Τράβα Β. Κορέα να δεις την διαφορετικότητα του συντάγματος εκεί. Δεν θα είχες το δικαίωμα να με πεις δημοσιο-υπαλληλάκο για παράδειγμα :) Ίσως τώρα να κατάλαβες, μην με βάλεις να το εξηγήσω περισσότερο, βαριέμαι! :grin:

εγω εσένα βαρέθηκα γιατι εισαι ασχετος, παντογνώστης και ανίκανος να μάθεις σχετικά με το μέλλον του πλούτου και της προσδοκίας του να αποθησαυρίζεις στον κοσμο που έρχεται ....

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
εγω εσένα βαρέθηκα γιατι εισαι ασχετος, παντογνώστης και ανίκανος να μάθεις σχετικά με το μέλλον του πλούτου και της προσδοκίας του να αποθησαυρίζεις στον κοσμο που έρχεται ....

Άποψή σου, την οποία μπορείς να εκφράσεις φυσικά. Εγώ την δική μου προτιμώ αυτή τη φορά να την κρατήσω για τον εαυτό μου. :grin:

Roll the dice λοιπόν and take your chances! Ελπίζω να πλουτίσεις! :grin:

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
Άποψή σου, την οποία μπορείς να εκφράσεις φυσικά. Εγώ την δική μου προτιμώ αυτή τη φορά να την κρατήσω για τον εαυτό μου. :grin:

Roll the dice λοιπόν and take your chances! Ελπίζω να πλουτίσεις! :grin:

Build your bet .... already made mine .... φίλε μου εχω σχετική εμπειρία και έχω ηδη απόδοση ισχυρή στο cryptocurrency wallet μου μέσα απο trading 2-3 ετών ....

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Αυτοι οι πληροφορικαριοι ολοι καθυστερημενοι ειναι. Δεν πρεπει να υπαρχει πιο αυτιστικο επαγγελμα στην ελλαδα.

Τωρα εχουν και τα apps και τα startups και ολοι θελουν να γινουν διασημοι και εκατομουριουχοι σαν τον zuckerberg.

Στελνουν email στα blogs για την παντελως αχρηστη εφαρμογη τους ,δημοσιευεται το αρθρο παρουσιασης με εντυπωσιακους τιτλους πχ ελληνας πληροφορικαριος στο mit εφτιαξε το ταδε app που δεν κανει τιποτα και δεν το χρειαζεται κανενας.
Μετα εσυ ως αναγνωστης των blog διαβαζεις το αρθρο και χανεις 3 λεπτα απο τον χρονο σου και μετα δεν ασχολειται κανεις μετα με αυτους.

Τα app και startup ειναι talent show για αυτιστικους. Οπως ειναι τα ψωνια τραγουδιστες που πανε στις audition απο το greek idol.

Εντωμεταξυ ολοι οι πληροφορικαριοι αν κανουν σε ενα πραγμα πρωταθλητισμο ειναι στον :jerking: γιατι ως γνωστον ο κοινωνικος αυτισμος οδηγει στην ανικανοτητα ευρεσης μουνιου. :grin:

Νομιζουν με τα app και τα startup θα γαμησουν αλλα το μονο που καταφερνουν ειναι να δουλευουν 12 ωρα σε ενα κτιριο με αλλους 5000 αυτιστικους ολους αντρες που βρωμαει σπερμα σε καθε γωνια απο τους μαραθωνιους αυνανισμου που κανουν. Masturbathon οπως λενε χαχα

:2funny: :2funny: :2funny:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Μια καλη ιδεα ηταν να παει καποιος ακριβως εξω απο το mit η οπου αλλου βρισκονται ολοι αυτοι οι τυποι και να φτιαξει μπουρδελα,studio. Να πανε τον χωσουν λιγο να καθαρισει το βλεμα τους απο τον αυνανισμο.

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Αγράμματοι και ασχετοι κομπιναδοροι νεο-ελληνες μαθετε 5 πραματα για το μελλον και το παρόν των κρυπτονομισμάτων:

Βάλτο ,στο κωλο σου ,Σώρρα του bou
Την πάτησα με ETH , απο 100 $ , εχω 12$
Χώρια ,τις κομπίνες με τα sites, που φυλάνε τα κωλοΚρυπτονομισματα . Ξαφνικά κλείνουν κ χάνεις το ταμείο σου

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
mining (βαριά υπολογιστική διαδικασία) χωρίς κατανάλωση ενέργειας και χωρίς σύνδεση στο internet δεν γίνεται, προφανώς και στην αρχή σαν καινούργιο coin δεν θα έχει πολλές συναλλαγές και το mining θα έχει ελάχιστο difficulty ως μηδαμηνό. Μετά απο λίγο καιρό θα ανεβεί το difficulty και η εφαρμογή θα γονατίζει συσκευή και μπαταρία. 

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Το mining στο π δεν είναι processor intensive - δεν ανταλλάσεις υπολογιστική ισχύ με νόμισμα, ανταλλασεις εισαγωγή νέων χρηστών και χρόνο παραμονής στο δίκτυο του με νόμισμα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.006
Πόντοι
2.606
λεω να δωκω καμποσα τετοια στη δικια μου να παει να σηκωσει τη λουι βιτον στη βουκουρεστιου  :grin:

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
αυτό γράφω οτι προς το παρών δεν είναι, αν μείνουν τρεις και ο κούκος με την εφαρμογή εγκατεστημένη πως θα ανταπεξέλθει στο αυξανόμενο difficulty? τις πυραμίδες κανένας δεν τις γουστάρει. Διαβάζοντας πάντως το white paper στόχος του pi είναι το phone mining.
"Solution: Pi - Enabling mining on mobile phones
After identifying these key barriers to adoption, the Pi Core Team set out to find a way that would allow everyday people to mine (or earn cryptocurrency rewards for validating transactions on a distributed record of transactions)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.163
Πόντοι
5.506
Το mining στο π δεν είναι processor intensive - δεν ανταλλάσεις υπολογιστική ισχύ με νόμισμα, ανταλλασεις εισαγωγή νέων χρηστών και χρόνο παραμονής στο δίκτυο του με νόμισμα.

Ά γειά σου, αυτό λέμε όλοι για την Π-υραμίδα.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Από το faq του π :

Do I need to leave the app open to mine? Does the app drain my battery or data?

You do not need to leave the app open to mine. Pi does not affect your phone’s performance, drain your battery, or use your network data . Once you hit the lightning button, you can even close the app and you will continue to mine Pi.

So how can you mine a cryptocurrency without draining your battery or data? Instead of burning energy as proof of work cryptocurrencies like Bitcoin do, Pi secures its ledger when members vouch for each other as trustworthy. This forms a network of interlocking “security circles” that determines who can execute transactions. This novel approach allows crypto mining on your phone by leveraging your existing social connections, with no financial cost, no battery drain and a light footprint on the planet. Read the technical section in our White paper for more accurate and detailed explanation.

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
Από το faq του π :

Do I need to leave the app open to mine? Does the app drain my battery or data?

You do not need to leave the app open to mine. Pi does not affect your phone’s performance, drain your battery, or use your network data . Once you hit the lightning button, you can even close the app and you will continue to mine Pi.

So how can you mine a cryptocurrency without draining your battery or data? Instead of burning energy as proof of work cryptocurrencies like Bitcoin do, Pi secures its ledger when members vouch for each other as trustworthy. This forms a network of interlocking “security circles” that determines who can execute transactions. This novel approach allows crypto mining on your phone by leveraging your existing social connections, with no financial cost, no battery drain and a light footprint on the planet. Read the technical section in our White paper for more accurate and detailed explanation.

Τελικά who the fuck executes these transactions?
το white paper δεν εξηγεί και τίποτα.
απο αυτα που διαβάζω το μόνο που κάνει το app είναι light stellar mining. 

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Συμφωνώ, Το έγραψα παραπάνω, το documentation είναι ανεπαρκές , πρόκειται για πειραματικό δίκτυο στην πρώτη φάση της λειτουργίας του. Επίσης όσες συσκευές και αν συνδέσεις η μοναδικότητα του λογαριασμού σου εξασφαλίζει ότι δεν θα αυξηθεί το mining rate σου.

Kylo_Ren

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
144
Πόντοι
16
Ρε κωλοπαίδια θα σταματήσετε να ψάχνετε και οι δύο θύματα να εγκαταστήσουν τέτοια προγράμματα;
Ήρθαν στο bou τα τσογλάνια να κορροιδέψουν τους αφελείς να βάλουν εφαρμογές που δίνουν δωρεάν λεφτά.

Ρε τσογλάνια κλεφτρόνια της κακιάς ώρας εξαφανιστείτε από εδώ, που θέλετε να κλέψετε τα δεδομένα του κοσμάκη, νομίζοντας ότι θα πάρετε και εσείς μερίδιο αν μπουν περισσότεροι στην πυραμίδα.

Δεν το ξέρετε ότι οι πυραμίδες είναι απάτη;

Δωρεάν λεφτά επειδή έβαλες εφαρμογή. Αναφορά αμέσως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom