Νέα

ουτε ζωα, δεν μας αξιζει ο χαρακτηρισμος-μαστιγα ειμαστε -επιδημια....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.440
Πόντοι
2.606
ΕΠΕΣΕ στην αντιληψη μου ενα βιντεο,δεν ειμαι και ο πιο οικολογος και εχουμε θα μου πεις και προβληματα "ΒΟΥΝΟ" ,αλλα μου επιβεβαιωσε το συμπερασμα που εχω καταληξει για αλλη μια φορα περιτρανα...ξερω ξερω εδω δεν σεβομαστε το ειδος μας ,θα σεβαστουμε τα αλλα ειδη???καθε φορα ομως ενα τετοιο βιντεο μου δινει γροθια στο στομαχι!!!!!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
ΕΠΕΣΕ στην αντιληψη μου ενα βιντεο,δεν ειμαι και ο πιο οικολογος και εχουμε θα μου πεις και προβληματα "ΒΟΥΝΟ" ,αλλα μου επιβεβαιωσε το συμπερασμα που εχω καταληξει για αλλη μια φορα περιτρανα...ξερω ξερω εδω δεν σεβομαστε το ειδος μας ,θα σεβαστουμε τα αλλα ειδη???καθε φορα ομως ενα τετοιο βιντεο μου δινει γροθια στο στομαχι!!!!!
παοκι μου εχεις δικιο
αλλα επειδη τωρα τελευταια καθομαι πολυ μεσα στο σπιτι
βλεπω κατι ντοκυμαντερ στην νοβα και να ξες υπαρχει και η αντιθετη πλευρα
αφιλοκερδεις ομαδες ανθρωπων  αλλα και οργανισμοι που πραγματικα ολοι τους η ζωη ειναι η διασωση των ζωων

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.440
Πόντοι
2.606
-τα ματια του ζωντανου που υποφερει χωρις να καταλαβαινει το γιατι,ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ...

Επισκέπτης

τώρα το κατάλαβες φίλε μου ότι η ανθρωπότητα είναι η κατάρα της φύσης? και έχουμε και την υποκρισία εμείς οι άνθρωποι για τις δικές μας κακές ιδιότητες να χρησιμοποιούμε ονόματα ζώων...φίδι,καρχαρίας,λύκος,γεράκι κλπ

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
η φυση ηδη εκδικειται.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και μετα με κοροϊδευετε που θελω να ζησω σε φαρμα ε??? γνωρισα τους ανθρωπους και αγαπησα τα ζωα που λεει και ο ποιητης....

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Και μετα με κοροϊδευετε που θελω να ζησω σε φαρμα ε??? γνωρισα τους ανθρωπους και αγαπησα τα ζωα που λεει και ο ποιητης....

και γιατι σε κοροηδευουν?
υπαρχει καλητερη ζωη?
η επειδη το να εχει τα παντα στα ποδια σου ειναι πιο ευκολο το να ζεις στην πολη
παει να πει οτι ειναι και καλητερο?
εχει καποια καλα η αθηνα(και οχι μονο) αλλα ποσοι μπορουν να καταεφχαριστηθουν την ζωη τους σε μια πολυ γεματη αγχος στρες και σχεδον καμια επικοινωνια?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και γιατι σε κοροηδευουν?
υπαρχει καλητερη ζωη?
η επειδη το να εχει τα παντα στα ποδια σου ειναι πιο ευκολο το να ζεις στην πολη
παει να πει οτι ειναι και καλητερο?
εχει καποια καλα η αθηνα(και οχι μονο) αλλα ποσοι μπορουν να καταεφχαριστηθουν την ζωη τους σε μια πολυ γεματη αγχος στρες και σχεδον καμια επικοινωνια?

ε μπορεις να εχεις φαρμα και να παραμενεις αττικη ομως :grin: :grin: δε νομιζω οτι μπορω να την αποχωριστω ευκολα την αθηνα...την αγαπαω...

πολλα θες ρε.κοτουλες εχω,κουνελια,και 2 παγωνια.

τα κουνελια δε μου αρεσουν

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
ε μπορεις να εχεις φαρμα και να παραμενεις αττικη ομως :grin: :grin: δε νομιζω οτι μπορω να την αποχωριστω ευκολα την αθηνα...την αγαπαω...

τα κουνελια δε μου αρεσουν

οκ δεινει πολλες επιλογες αλλα εδω που τα λεμε ποιοτητα ζωης 0
ειμαι απο επαρχεια εχω μεινει αθηνα αλλα δεν ξερω δεν πιστευω θα εντεχα ολο αυτο το στρες θελω να ειμαι ελευθερος
να καβαλω το ποδηλατο ανετα, να πηγαινω στο βουνο οποτε θελω η στην θαλασσα οποτε θελω(πχ σημερα ειχα παει εριξα μια βουτιαπριν κανα 2ωρο) και τα δυο τα εχω 10 λεπτα απο το σπιτι μου, η να κανω το ραφτινγ μου , οπως και να το κανουμε ναι μεν εχει καλα η αθηνα, πχ βρισκεις πιο ευκολα πραγματα εχεις επιλογες αλλα προτιμω το να θελω μια ωρα να ερθω αλλα το πρωι που βγαινω εξω να ακουω το καλημερα απο τους γειτωνες και να αναπνεω αερα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
οκ δεινει πολλες επιλογες αλλα εδω που τα λεμε ποιοτητα ζωης 0
ειμαι απο επαρχεια εχω μεινει αθηνα αλλα δεν ξερω δεν πιστευω θα εντεχα ολο αυτο το στρες θελω να ειμαι ελευθερος
να καβαλω το ποδηλατο ανετα, να πηγαινω στο βουνο οποτε θελω η στην θαλασσα οποτε θελω(πχ σημερα ειχα παει εριξα μια βουτιαπριν κανα 2ωρο) και τα δυο τα εχω 10 λεπτα απο το σπιτι μου, η να κανω το ραφτινγ μου , οπως και να το κανουμε ναι μεν εχει καλα η αθηνα, πχ βρισκεις πιο ευκολα πραγματα εχεις επιλογες αλλα προτιμω το να θελω μια ωρα να ερθω αλλα το πρωι που βγαινω εξω να ακουω το καλημερα απο τους γειτωνες και να αναπνεω αερα.

και στο πορτο ραφτη μπορεις να τα κανεις αυτα :grin: :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
4

λοιπον θα σε φιλοξενησω 1 μηνα να δω εαν μετα θα φυγεις ;)

θα ειμαι καλο παιδι δικο σου δωματιο  μην φοβασαι :grin:

εχω χωριο να μεινω στο οποιο μαλιστα θα εμενα και μονιμα...ευχαριστω πολυ παντως :grin: :grin:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
εχω χωριο να μεινω στο οποιο μαλιστα θα εμενα και μονιμα...ευχαριστω πολυ παντως :grin: :grin:

και τοτε γιατι δεν το κανεις?
απλα στο ειπα με την προηποθεση οτι δεν ειμαι μακρια απο αθηνα
και ξερω πολους που δουλευουν εκει αλλα μενουν εδω

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Οποιος βασανίζει ζώα του αξίζει ο θάνατος με τον ίδιο ακριβώς τρόπο

το ίδιο ισχυει και για τους "λεβέντες"/ "φυσιολάτρες" κυνηγούς

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
και τοτε γιατι δεν το κανεις?
απλα στο ειπα με την προηποθεση οτι δεν ειμαι μακρια απο αθηνα
και ξερω πολους που δουλευουν εκει αλλα μενουν εδω

γιατι δε υπαρχει λογος προς το παρον να παω...

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
γιατι δε υπαρχει λογος προς το παρον να παω...
τεσπα δεν μπορω να σου πω τι ειναι καλυτερο για σενα η τον καθενα
συμασια εχει να ειμαστε κυριοι των αποφασεων μας και να αρχισει να υπαρχει
ενας σεβασμος οχι μονο προς τους γυρω μας αλλα και προς το περιβαλον.
καλα λεμε τωρα οτι κανουν να το λαβουν η οπως ειπε ενας φιλος υπαρχει και η αντιθετη πλευρα
το κακο ειναι οτι στην ελλαδα δεν υπαρχει, γνωση, σειρα, η νομοι
και φερνω 2 παραδειγματα
1) πριν μερικα χρονια στην μυτιληνη αφισαν ελευθερες οι οικολογοι περδικες, λαθος πρωτο τις αφησαν σε περιοδο κυνηγιου
και δευτερο δεν ειχαν παρει κανενα μετρο προστασιας αλλα τα πουλια ηταν ευκολη λεια και οι κυνηγοι εκαναν πανηγυρι(ενοητε πηραν επιχορηγησεις)
2)πριν 2 χρονια εδω στην κορινθια αφησαν φιδια, λαθοι τα οποια εγιναν¨τα φιδια ειναι ο νουμερο ενας παραγοντας για να υπαρχει αναλογια ζοων και θα ηταν σωστη κινηση εαν πρωτα ειχαν φροντισει να υπαρχει τροφη για ολα αυτα δηλαδη μια προεργασια πρωτα αναπαραγογη και αναπτυξη πυθισμων των υπολοιπων ειδων, καθως επισεις εαν ΟΙ ΜΑΛΑΚΕς ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΕΙΔΗ ΦΙΔΙΩΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΜΟΛΑΓΑΝ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ.
αρα το πρωτο που πρεπει να υπαρξει δεν ειναι το να βριζουμαι η να κρινουμε η να περνουμε πρωτοβουλιες αλλα η γνωση του τι αρμωζει στην καθε περιοχη και με ποια σειρα θα γινει η αναπτυξη της

οπως βλεπω τωρα τις αναδασωσεις οπου γινοντε χωρις πρωτα να λαμβανουν γνωσεις τι βαζουν που, γιατι, με ποιες προηποθεσεις,και με τι σκοπους αναπτυξεης
δεν βαζεις σε ενα δασος μονο πευκα πχ. υπαρχουν ζωα που χρειαζονται και το κατι παραπανω που απο μονα τους ειναι δισκολο να ξαναερθουν

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
απλα στο ειπα με την-- προηποθεση ---.... :s&m_3: :s&m_3:

Stories