Νέα

Ούφουτου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 698
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giovanisilva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα Κατερινάκι.... Καλά είσαι??
Καλή ξεκούραση

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Καλημέρα Κατερινάκι.... Καλά είσαι??
Καλή ξεκούραση
Καλά είμαι...
Πέμπτη με Παρασκευή...κρατητήριο...αυτόφωρο..
Σάββατο με Κυριακή δουλειά...
Καλά είμαι...καλά...
Πάντα τέτοια...

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Κρατητήριο??
Δλδ?? Για κάντο "πενηνταράκια"...
Και πενηνταράκια να στο κάνω και ότι θες...

"Επιχείρηση σκούπα"...όλο και κάτι θα άκουσες...

Μαζέψανε την σαβούρα...μαζί κι εμάς...
18 σπίτια=36 άτομα...
Δεν είναι η πρώτη φορά..
Αυτή η στάνη αυτό το γάλα βγάζει...

Αλλά θέλω να μου φέρουν αυτόν τον νομοθέτη μπροστά μου..που είπε το εξής...
"Ότι Κυρία μου..σας δίνουμε την άδεια να πηδιέστε με την συγκατάθεση της Νομαρχίας...της Αστυνομίας ...
και της Υγειονομικής υπηρεσίας " με σφραγιδες με βι τζι ει με χύσα μεσα και τα λοιπά...

Οκεικ...τα έχουμε αυτά...

Για πες μου τώρα κύριε κράτος(μη χέσω)..έτσι θα πατάξεις την εγκληματικότητα?

Παίρνοντας τους νόμιμους ανθρώπους?(εσύ μας έδωσες άδεια)...

Τα λαμόγια και οι πρεζέμποροι ανθούν...χώρια η παραπορνεία...

Άμα δεν ξέρετε να κάνετε σωστά την δουλειά σας...ε...να μην την κάνετε...

Ή μήπως δεν ξέρετε ότι κάτι σαν εμένα κάθε φορά αθωωνόμαστε?

Ποιός ο λόγος τότε να μας τραβάτε?

Εντολές ε?...Μη χέσω...

Μέχρι τα προφυλακτικά μου κατάσχανε οι "γύφτοι"...με την δικαιολογία..ότι
είναι "αποδεικτικό στοιχείο"..και του λέω του μπάτσου...
"τα αποδεικτικά στοιχεία...είναι όχι αυτά που παίρνεις από το κουτί...αλλά τα
χρησιμοποιημένα...να σου φέρω τον κουβά??????  "

Αίσχος ρε...αίσχος για μια ακόμα φορά....!!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Α...παράλειψα να πω ότι με διαβάζουνε στην Γ.Α.Δ.Α.

Χέστηκα...τους τα'πα κι εκεί...!!!!

giovanisilva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Οχι μόνο σε διαβάζουνε...
Μην έχεις και "πελάτες".... :)

Δυστυχώς η σοφή παροιμία του λαού "μαζί με τα ξερά, καίγονται και τα χλωρά", βρίσκει πλήρη εφαρμογή στην χώρα μας.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Eγώ...είμαι όπως κοιτάς...το αριστερό το χέρι...
Ζήτησα χειροπέδες με γουνάκια...αλλά δεν είχανε...
Τους τελειώσανε...τις αναλώσανε μεταξύ τους....
Χαχαχαχαχαχαχ....!!!!!

Επισκέπτης
Εἶναι εὐτύχημα ὅτι ἡ KATERINA69 εἶναι ἀνοικτὴ καὶ - ὅσον δυνάμεθα νὰ εἴπωμεν - εἰλικρινής. Ὅσοι συχνάζομεν - περισσότερον ἤ ὁλιγώτερον - εἰς οἴκους ἀνοχῆς ἔχομεν ἐξαγάγει ὁρισμένα συμπεράσματα. Τὸ ἐπάγγελμα εἶναι δυσχερὲς, ὅχι τόσον εἰς ὅ,τι ἀφορᾶ τὰς ἐπαφὰς μὲ τοὺς πελάτας - ὅσαι τὸ ἐξασκοῦν ἔχουν τὴν ἁρμόζουσαν ψυχοσύνθεσιν - ὅσον εἰς ὅ,τι ἀφορᾶ τὴν ἔκθεσιν εἰς τοὺς κρατικοὺς μηχανισμούς. Ἐννοεῖται ὅτι ὁ λόγος τῆς παραμονὴς τῆς KATERINA69 καὶ ἄλλων εἶναι αἱ ὑψηλόταται ἀποδοχαὶ αἱ ὁποῖαι εἶναι σχεδὸν ἀδύνατον νὰ εὑρεθοῦν εἰς ἕτερον ἐπαγγελματικὸν κλᾶδον.

Ἀντιλαμβανόμεθα ὅτι ἐσχάτως παρατηρεῖται τὸ φαινόμενον τῆς κατασχέσεως τῶν εἰσπράξεων. Παρατίθενται κατωτέρω ὁρισμένοι προβληματισμοὶ ὡς κατεγράφησαν εἰς προσωπικὰ μου μηνύματα πρὸς συναδέλφους.

Ὑπάρχουν μάντεις κακῶν οἱ ὁποῖοι προσπαθοῦν νὰ κάνουν καὶ πολιτικὴ ἀνάλυση.

Ἡ - ἀπ' ὅτι φαίνεται πραγματική - Ἰταλίδα Λούνα εἶπε ὅτι ὁ Μπερλουσκόνι τις ἄλλαξε τὰ φῶτα στὴν Ἰταλία μὲ τίς συνεχεῖς ἐπιχειρήσεις ἀρετή. Ἡ δημοτικότητα τοῦ καβαλιέρε, καὶ ἐξ αἰτίας αὐτῶν τῶν ἐπιχειρήσεων, ἀνέβηκε σὲ τεράστια νούμερα (φαντάσου πόσες γεροντοκόρες καὶ ἀγάμητοι ὑπάρχουν καὶ ἐκεῖ). Εἶναι πιθανὸ καί οἱ δικοὶ μας κρατοῦντες νὰ πάρουν ἰδέες μήπως καὶ σώσουν τὸ βυθιζόμενο σκᾶφος τῆς κυβερνήσεως. Καὶ ἐδῶ πολλὲς κοπέλες ἔχουν ἀπηυδήσει ἀπὸ τὶς συνεχεῖς προσαγωγὲς καὶ - κυρίως - ἀπὸ τὸ κλέψιμο τῶν εἰσπράξεων ἀπὸ τοὺς μπάτσους ὑπὸ τὸ πρόσχημα τῆς "κατάσχεσης πειστηρίων ἐγκλήματος". Κανένα ἔγκλημα δὲν ἀποδεικνύεται, οἱ κοπέλες ἀπελευθερώνονται μετὰ μερικὲς ὧρες, ἀλλὰ τὰ παραδάκια κάνουν φτερά. Ὑπὸ αὐτὲς τὶς συνθῆκες εἶναι ζήτημα χρόνου νὰ τὰ βροντήξουν οἱ καλὲς καὶ νὰ φύγουν γιὰ ἄλλους προορισμοὺς.

Καὶ βέβαια ὑπάρχουν ἀρκετὲς διότι μὲ τὴν ΕΕ μποροῦν νὰ ἐκδίδονται ἄνετα χωρὶς οὐσιαστικὰ συνέπειες. Ἀπό ποινικῆς ἄποψης ἄν εἶναι ἀδήλωτες - ὅπως οἱ περισσότερες καλὲς - θὰ φᾶνε μερικοὺς μῆνες μὲ ἀναστολή, δηλ. τίποτα. Γιὰ νὰ ἀπελάσεις ὑπήκοο κράτους - μέλους τῆς ΕΕ πρέπει νὰ ἀποδείξεις κίνδυνο γιὰ τὴν ἐθνικὴ ἀσφάλεια καὶ ἄντε νὰ πείσει ὁ μπασκίνας τὸ δικαστήριο ὅτι ἡ Ἀντέλλα εἶναι ...μέλος τῆς Ἄλ Κάϊντα. Ὁπότε ἐπειδὴ οἱ ξεψάρωτες δὲν μασᾶνε πλέον ἀπὸ ἐκβιασμούς, οἱ κ.κ. ἀστυνομικοὶ ἔχουν λυσσάξει, κάνουν συνεχεῖς προσαγωγὲς, τοὺς λουφάρουν τὶς εἰσπράξεις - ὑπὸ τὸ πρόσχημα τῆς "κατάσχεσης πειστηρίων ἐγκλήματος" - τὶς ὁποῖες ΔΕΝ δίνουν πίσω ὅταν ἀποδειχθεῖ ὅτι τὸ "ἔγκλημα" ἦταν μία παπαριὰ καὶ μισὴ καὶ γενικῶς κάνουν ὅτι μποροῦν γιὰ νὰ τοὺς σπάσουν τὰ νεῦρα, πρᾶγμα δύσκολο βέβαια σὲ κωλοπετσωμένη πουτάνα. Αὐτὲς ποὺ κινδυνεύουν μὲ ἀπέλαση εἶναι οἱ Ρωσσῖδες - Οὐκρανὲς - Ἀλβανῖδες καὶ γενικῶς ἐκτὸς ΕΕ οἱ ὁποῖες τὰ σκᾶνε χοντρὰ στὰ παλικάρια.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Εἶναι εὐτύχημα ὅτι ἡ KATERINA69 εἶναι ἀνοικτὴ καὶ - ὅσον δυνάμεθα νὰ εἴπωμεν - εἰλικρινής. Ὅσοι συχνάζομεν - περισσότερον ἤ ὁλιγώτερον - εἰς οἴκους ἀνοχῆς ἔχομεν ἐξαγάγει ὁρισμένα συμπεράσματα. Τὸ ἐπάγγελμα εἶναι δυσχερὲς, ὅχι τόσον εἰς ὅ,τι ἀφορᾶ τὰς ἐπαφὰς μὲ τοὺς πελάτας - ὅσαι τὸ ἐξασκοῦν ἔχουν τὴν ἁρμόζουσαν ψυχοσύνθεσιν - ὅσον εἰς ὅ,τι ἀφορᾶ τὴν ἔκθεσιν εἰς τοὺς κρατικοὺς μηχανισμούς. Ἐννοεῖται ὅτι ὁ λόγος τῆς παραμονὴς τῆς KATERINA69 καὶ ἄλλων εἶναι αἱ ὑψηλόταται ἀποδοχαὶ αἱ ὁποῖαι εἶναι σχεδὸν ἀδύνατον νὰ εὑρεθοῦν εἰς ἕτερον ἐπαγγελματικὸν κλᾶδον.

Ἀντιλαμβανόμεθα ὅτι ἐσχάτως παρατηρεῖται τὸ φαινόμενον τῆς κατασχέσεως τῶν εἰσπράξεων. Παρατίθενται κατωτέρω ὁρισμένοι προβληματισμοὶ ὡς κατεγράφησαν εἰς προσωπικὰ μου μηνύματα πρὸς συναδέλφους.
Κάθε φορά...στο έχω ξαναπεί σε πμ...η ψιλή σου η δασεία η οξεία και η περισπωμένη...με σκοτώνει....
Γεια σου βρε μπακάληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη......!!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Τι να κάνω τώρα?
Πάει 10...να πέσω για ύπνο ή να πάω θάλασσα?

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
καλημέρα σας όμορφη. θα ήθελα, λόγω της έντονης συμπάθειας που τρέφω για το πρόσωπό σας, να εκφράσω την συμπαραστάση μου(τι θα την κάνεις δεν ξέρω).

Συνημμένα

• voitha-astinomia.jpg
    voitha-astinomia.jpg
    13,4 KB · Εμφανίσεις: 18

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
καλημέρα σας όμορφη. θα ήθελα, λόγω της έντονης συμπάθειας που τρέφω για το πρόσωπό σας, να εκφράσω την συμπαραστάση μου(τι θα την κάνεις δεν ξέρω).
Θα την βάλω στο νερό με σόδα να μαλακώσει...και μετά στην χύτρα ταχύτητος για 20 λεπτά...
Εκτός από το να εκδίδομαι...ξέρω και να μαγειρεύω....!!!!!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Θα την βάλω στο νερό με σόδα να μαλακώσει...και μετά στην χύτρα ταχύτητος για 20 λεπτά...
Εκτός από το να εκδίδομαι...ξέρω και να μαγειρεύω....!!!!!

είναι γνωστό το τάλεντο σου...και εγώ διαθέσιμος, αλλά.....
άτιμη κενωνία....

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Στη Κάτω Κηφισιά..
Δυο όμορφα 18χρονα κορίτσια πλησιάζουν στο αυτοκίνητο σου καθώς σταματάς στο φανάρι Λύρα και Ελαιών. Ενώ η μια σκουπίζει το παρμπρίζ με ένα πανί, η άλλη έρχεται στο παράθυρο και σε χαιρετά σκύβοντας ταυτόχρονα με τα στήθη της σχεδόν να βγαίνουν έξω από την μπλούζα της. Αδύνατον να μην κοιτάξεις. Όταν τις ευχαριστήσεις καιπροσφέρεις φιλοδώρημα, αρνούνται και σε παρακαλάνε να τις πας μέχρι την πλατεία Λυκόβρυσης με το αυτοκίνητό σου. Συμφωνείς και τους λες να καθίσουν πίσω. Καθ'οδόν αρχίζουν να κάνουν σεξ στο πίσω κάθισμα.Μετά μια από αυτές σου κάνει στοματικό έρωτα ενώ η άλλη σου κλέβει το πορτοφόλι. Με λήστεψαν την περασμένη Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή. Σάββατο και Κυριακή δεν τις βρήκα.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66

Η πρόφαση του πονοκεφάλου

Έχει πάει το αντρόγυνο βόλτα στο ζωολογικό κήπο. Φτάνουν λοιπόν μπροστά απο το κλουβί του γορίλα. Μόλις βλέπει τη γυναίκα ο γορίλας αρχίζει να χτυπάει το στήθος του. Ο σύζηγος αμέσως καταλαβαίνει πως είναι ερωτική αντίδραση και λέει στη γυναίκα του να ξεκουμπώσει το πουκάμισό της. Τον ακούει αυτή και ο γορίλας συνεχίζει με μεγαλύτερη ένταση... Ρε γυναίκα της λέει, σύκωσε και λίγο τη φούστα σου!!! Αυτή τον ακούει, σηκώνει λίγο τη φούατα της... τότε να δείς αντίδραση ο γορίλας... έχει ξεσηκώσει τον κόσμο... Βρε γυναίκα της λει πήγαινε ποιο κοντά στο κλουβί να δούμε τι θα κάνει!! Πηγαίνει εκείνη και τότε ο άντρας της με μία κίνηση ανοίγει την πόρτα του κλουβιού και την σπρώχνει μέσα. Ο γορίλας σε κατάσταση ζευγαρώματος, η γυναίκα σαστησμένη φωνάζει στον άντρα της να τη βγάλει έξω... Τότε εκείνος της απαντά: Πες του και αυτου πως έχεις πονοκέφαλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom