KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Καλά είμαι...Καλημέρα Κατερινάκι.... Καλά είσαι??
Καλή ξεκούραση
Και πενηνταράκια να στο κάνω και ότι θες...Κρατητήριο??
Δλδ?? Για κάντο "πενηνταράκια"...
Ὑπάρχουν μάντεις κακῶν οἱ ὁποῖοι προσπαθοῦν νὰ κάνουν καὶ πολιτικὴ ἀνάλυση.
Ἡ - ἀπ' ὅτι φαίνεται πραγματική - Ἰταλίδα Λούνα εἶπε ὅτι ὁ Μπερλουσκόνι τις ἄλλαξε τὰ φῶτα στὴν Ἰταλία μὲ τίς συνεχεῖς ἐπιχειρήσεις ἀρετή. Ἡ δημοτικότητα τοῦ καβαλιέρε, καὶ ἐξ αἰτίας αὐτῶν τῶν ἐπιχειρήσεων, ἀνέβηκε σὲ τεράστια νούμερα (φαντάσου πόσες γεροντοκόρες καὶ ἀγάμητοι ὑπάρχουν καὶ ἐκεῖ). Εἶναι πιθανὸ καί οἱ δικοὶ μας κρατοῦντες νὰ πάρουν ἰδέες μήπως καὶ σώσουν τὸ βυθιζόμενο σκᾶφος τῆς κυβερνήσεως. Καὶ ἐδῶ πολλὲς κοπέλες ἔχουν ἀπηυδήσει ἀπὸ τὶς συνεχεῖς προσαγωγὲς καὶ - κυρίως - ἀπὸ τὸ κλέψιμο τῶν εἰσπράξεων ἀπὸ τοὺς μπάτσους ὑπὸ τὸ πρόσχημα τῆς "κατάσχεσης πειστηρίων ἐγκλήματος". Κανένα ἔγκλημα δὲν ἀποδεικνύεται, οἱ κοπέλες ἀπελευθερώνονται μετὰ μερικὲς ὧρες, ἀλλὰ τὰ παραδάκια κάνουν φτερά. Ὑπὸ αὐτὲς τὶς συνθῆκες εἶναι ζήτημα χρόνου νὰ τὰ βροντήξουν οἱ καλὲς καὶ νὰ φύγουν γιὰ ἄλλους προορισμοὺς.
Καὶ βέβαια ὑπάρχουν ἀρκετὲς διότι μὲ τὴν ΕΕ μποροῦν νὰ ἐκδίδονται ἄνετα χωρὶς οὐσιαστικὰ συνέπειες. Ἀπό ποινικῆς ἄποψης ἄν εἶναι ἀδήλωτες - ὅπως οἱ περισσότερες καλὲς - θὰ φᾶνε μερικοὺς μῆνες μὲ ἀναστολή, δηλ. τίποτα. Γιὰ νὰ ἀπελάσεις ὑπήκοο κράτους - μέλους τῆς ΕΕ πρέπει νὰ ἀποδείξεις κίνδυνο γιὰ τὴν ἐθνικὴ ἀσφάλεια καὶ ἄντε νὰ πείσει ὁ μπασκίνας τὸ δικαστήριο ὅτι ἡ Ἀντέλλα εἶναι ...μέλος τῆς Ἄλ Κάϊντα. Ὁπότε ἐπειδὴ οἱ ξεψάρωτες δὲν μασᾶνε πλέον ἀπὸ ἐκβιασμούς, οἱ κ.κ. ἀστυνομικοὶ ἔχουν λυσσάξει, κάνουν συνεχεῖς προσαγωγὲς, τοὺς λουφάρουν τὶς εἰσπράξεις - ὑπὸ τὸ πρόσχημα τῆς "κατάσχεσης πειστηρίων ἐγκλήματος" - τὶς ὁποῖες ΔΕΝ δίνουν πίσω ὅταν ἀποδειχθεῖ ὅτι τὸ "ἔγκλημα" ἦταν μία παπαριὰ καὶ μισὴ καὶ γενικῶς κάνουν ὅτι μποροῦν γιὰ νὰ τοὺς σπάσουν τὰ νεῦρα, πρᾶγμα δύσκολο βέβαια σὲ κωλοπετσωμένη πουτάνα. Αὐτὲς ποὺ κινδυνεύουν μὲ ἀπέλαση εἶναι οἱ Ρωσσῖδες - Οὐκρανὲς - Ἀλβανῖδες καὶ γενικῶς ἐκτὸς ΕΕ οἱ ὁποῖες τὰ σκᾶνε χοντρὰ στὰ παλικάρια.
Κάθε φορά...στο έχω ξαναπεί σε πμ...η ψιλή σου η δασεία η οξεία και η περισπωμένη...με σκοτώνει....Εἶναι εὐτύχημα ὅτι ἡ KATERINA69 εἶναι ἀνοικτὴ καὶ - ὅσον δυνάμεθα νὰ εἴπωμεν - εἰλικρινής. Ὅσοι συχνάζομεν - περισσότερον ἤ ὁλιγώτερον - εἰς οἴκους ἀνοχῆς ἔχομεν ἐξαγάγει ὁρισμένα συμπεράσματα. Τὸ ἐπάγγελμα εἶναι δυσχερὲς, ὅχι τόσον εἰς ὅ,τι ἀφορᾶ τὰς ἐπαφὰς μὲ τοὺς πελάτας - ὅσαι τὸ ἐξασκοῦν ἔχουν τὴν ἁρμόζουσαν ψυχοσύνθεσιν - ὅσον εἰς ὅ,τι ἀφορᾶ τὴν ἔκθεσιν εἰς τοὺς κρατικοὺς μηχανισμούς. Ἐννοεῖται ὅτι ὁ λόγος τῆς παραμονὴς τῆς KATERINA69 καὶ ἄλλων εἶναι αἱ ὑψηλόταται ἀποδοχαὶ αἱ ὁποῖαι εἶναι σχεδὸν ἀδύνατον νὰ εὑρεθοῦν εἰς ἕτερον ἐπαγγελματικὸν κλᾶδον.
Ἀντιλαμβανόμεθα ὅτι ἐσχάτως παρατηρεῖται τὸ φαινόμενον τῆς κατασχέσεως τῶν εἰσπράξεων. Παρατίθενται κατωτέρω ὁρισμένοι προβληματισμοὶ ὡς κατεγράφησαν εἰς προσωπικὰ μου μηνύματα πρὸς συναδέλφους.
Κάθε φορά...στο έχω ξαναπεί σε πμ...η ψιλή σου η δασεία η οξεία και η περισπωμένη...με σκοτώνει....
Γεια σου βρε μπακάληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη......!!!!
Θα την βάλω στο νερό με σόδα να μαλακώσει...και μετά στην χύτρα ταχύτητος για 20 λεπτά...καλημέρα σας όμορφη. θα ήθελα, λόγω της έντονης συμπάθειας που τρέφω για το πρόσωπό σας, να εκφράσω την συμπαραστάση μου(τι θα την κάνεις δεν ξέρω).
Θα την βάλω στο νερό με σόδα να μαλακώσει...και μετά στην χύτρα ταχύτητος για 20 λεπτά...
Εκτός από το να εκδίδομαι...ξέρω και να μαγειρεύω....!!!!!