Επισκέπτης
xχαχαχ τι μ θυμησες τυπε..
καποτε ασχολουμουν με μια τετοια εταιρεια κ θυμαμαι ειχαμε στησει stand στο μοναστηρακι για να προωθησουμε τη δουλεια μας..
λοιπον τοτε χαμογελαστη κ κεφατη οπως παντα ειχα προσεγγισει ενα περαστικο..με τη κουβεντα δεχτηκε να ερθει σε ενα ραντεβου στο γραφειο μας και αρχισαμε να μιλαμε. Στο τελος μου ειπε οτι δεν ενδιαφερεται για τα προιοντα κ οτι ηρθε μονο για να με συναντησει κ να μ προτεινει να βγουμε για καφε. Ο τυπος ηταν ωραιοςςςς και μαρεσε πολυ το ενδιαφερον του αλλα ευγενικα κ χαμογελαστα αρνηθηκα γιατι τοτε ημουν αρραβωνιασμενη τρομαρα μου! λολ
παντωςς κ για να απαντησω στην ερωτηση του φιλου εξαρταται σε τι εταιρεια θα πας κ τι συστημα εχει. Εγω στη δικη μ ημουνα εφχαριστημενη αλλα επειδη ηθελε πολυ τρεξιμο κ πολυ μπλα μπλα το οποιο δεν διαθετω σταματησα.
Αλλοι παρλαπιπεςς ομωςς προοδεψαν πολυ! Σκεψου το!
ολες οι γυναικες που περασαν απο αυτες τις μαλακοεταιρειες λογω ψωρουπερηφανειας και εγωισμου δεν παραδεχονται πως καναν μαλακια .. κι εσυ το ιδιο κανεις ..
ησουν ευχαριστημενη .. αλλα σταματησες ....χαχαχαχα το εχουμε ξαναδει το εργο ....