Νέα

ΟΤΕ: Η διοίκηση Βουρλούμη και τα μαγικά της.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gabadoo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
gabadoo

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ατυχής η επίκληση του ονόματος της πάπιας και λυπάμαι που σε προσέβαλα τόσο βάναυσα! :2funny: :2funny: :2funny:

Τα σμσ είναι μια πιο εκσυγχρονισμένη εκδοχή άσκησης αυτού του δικαιώματος...

Φιλε στρεητ,οι εκσυγχρονισμοι μας εφαγαν σε αυτην την χωρα...
 Αρχης γενομενης απο τους λεγομενους "εκσυγχρονιστες" του "αχαμνου λογιστακου"...

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
  Φιλε στρεητ,οι εκσυγχρονισμοι μας εφαγαν σε αυτην την χωρα...
  Αρχης γενομενης απο τους λεγομενους "εκσυγχρονιστες" του "αχαμνου λογιστακου"...

Ο αχαμνος λογιστακος μπροστα στον αχρηστο παιδοβουβαλο ηταν σα να συγκρινεις τον Einstein με καθυστερημενη μαιμου. Και σου μιλαει ενα ατομο που δεν υποστηριζει καποιο συγκεκριμενο κομα και που θεωρει τελειωμενη υποθεση τον δικοματισμο.

OP
OP
gabadoo

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Sorry ειδα μονο το πρωτο ποστ.
Επιμενω οτι ακομα και ενα ατομο να θελει να παει να δουλεψει δεν εχει δικαιωμα κανεις οχι μονο να τον εμποδισει αλλα ουτε να τον κατηγορησει για αυτο.
Η φαση με τα SMS ειναι γελοια, συμφωνω.
Ο ΟΤΕ εχει πωληθει προ πολλου. Δε μπορει ο αλλος να δινει τα δις του και να ειναι κομπαρσος στον ΟΤΕ.

Οκ το ξεκαθαρισαμε..
Συμφωνω με αυτα που γραφεις παρακατω
Το θεμα με τις απεργειες ειναι πρωτιστως ΗΘΙΚΟ για μενα ,αρα απτεται της ηθικης του καθενος...Το να λοιδωρεις ομως τους εργαζομενους με τα κολομηνυματα με κανει και θυμωνω
Και παω και πιο γενικα,χαριν συζητησης...κουβεντα να γινει δηλαδη
Και εγω εκει που βαζω λεφτα,θελω να εχω λογο και αποψη για το πως θα διαχειριζονται
Δικιο εχει και ο Βγενοπουλος που ηθελε καρεκλα στα συμβουλια,δικιο εχουν και οι Γερμανοι
Ομως φιλε,παω λιγο πιο πισω....
Γιατι να πωλουνται τετοια δυνατα μαγαζια;Τοσο κερδοφορα;
Εγω λεω,οτι το κρατος ειναι ΑΝΙΚΑΝΟ ΠΑΝΤΕΛΩΣ,να ασκησει οποιουδηποτε εισους διοικηση
Αν δεν ηταν ο ΟΤΕ και οι εργαζομενοι του,σκλαβοι και ομηροι και δεξαμενες ψηφοφορων της καθε κολοκυβερνησης,ισως ο πολιτης να απολαμβανε καλυτερες υπηρεσιες στον συγκεκριμενο τομεα
Ασε τα προφανη οφελη για την οικονομια
Δεν φταιει ουτε ο ΟΤΕ,ουτε οι εργαζομενοι του
Για αλλους λογους,τους μαθανε ετσι
Για μενα το να πουλας τετοια μαγαζια,ειναι παραδοχη κακοδιοικησης και κακοδιαχειρισης και τιποτα αλλο
Σε αλλες χωρες ,υπαρχουν κρατικες εταιρειες που ανθουν
Εδω,αυτο που ανηκε σε ολους μας διαλυεται για ιδια οφελη απο τους εκλεγεντες ηγετες μας
Και εμεις θα τους ξαναψηφισουμε...

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Οκ το ξεκαθαρισαμε..
Συμφωνω με αυτα που γραφεις παρακατω
Το θεμα με τις απεργειες ειναι πρωτιστως ΗΘΙΚΟ για μενα ,αρα απτεται της ηθικης του καθενος...Το να λοιδωρεις ομως τους εργαζομενους με τα κολομηνυματα με κανει και θυμωνω
Και παω και πιο γενικα,χαριν συζητησης...κουβεντα να γινει δηλαδη
Και εγω εκει που βαζω λεφτα,θελω να εχω λογο και αποψη για το πως θα διαχειριζονται
Δικιο εχει και ο Βγενοπουλος που ηθελε καρεκλα στα συμβουλια,δικιο εχουν και οι Γερμανοι
Ομως φιλε,παω λιγο πιο πισω....
Γιατι να πωλουνται τετοια δυνατα μαγαζια;Τοσο κερδοφορα;
Εγω λεω,οτι το κρατος ειναι ΑΝΙΚΑΝΟ ΠΑΝΤΕΛΩΣ,να ασκησει οποιουδηποτε εισους διοικηση
Αν δεν ηταν ο ΟΤΕ και οι εργαζομενοι του,σκλαβοι και ομηροι και δεξαμενες ψηφοφορων της καθε κολοκυβερνησης,ισως ο πολιτης να απολαμβανε καλυτερες υπηρεσιες στον συγκεκριμενο τομεα
Ασε τα προφανη οφελη για την οικονομια
Δεν φταιει ουτε ο ΟΤΕ,ουτε οι εργαζομενοι του
Για αλλους λογους,τους μαθανε ετσι
Για μενα το να πουλας τετοια μαγαζια,ειναι παραδοχη κακοδιοικησης και κακοδιαχειρισης και τιποτα αλλο
Σε αλλες χωρες ,υπαρχουν κρατικες εταιρειες που ανθουν
Εδω,αυτο που ανηκε σε ολους μας διαλυεται για ιδια οφελη απο τους εκλεγεντες ηγετες μας
Και εμεις θα τους ξαναψηφισουμε...

Ας σταματουσαν την πωληση τοτε (οι εργαζομενοι).
Τωρα ειναι αργα. Τωρα θα υποστουν τις συνεπειες και δε μπορουν να κανουν τιποτα για αυτο.
Συμφωνω οτι οι πολιτικοι που διαχειριστηκαν το θεμα ειναι αχρηστοι.
ΚΑι τελικα το κρατος τι κερδισε?
@@

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Και η ταυτοποίση είναι εύκολη αφού η επιχείρηση και δη μια τηλεπικοινωνιακή θα έχει τα νούμερα κινητών των εργαζομένων της...
Σιγά μη δίνει λεφτά σε μηνύματα από αγνώστους!

Λες? Μακάρι, γιατί εγώ δεν τους έχω ικανούς!  :2funny: Και εάν είναι b-free?

Και δεν νομίζω οτι τους καίγεται καρφάκι εάν θα πληρώσουν κάποιον άγνωστο ή όχι. Απλά για φαντάσου να δούλευε ο "theofilos" (που χάθηκε αυτό το παιδί αλήθεια?) στον ΟΤΕ και να έστελνα εγώ από το b-free μου μήνυμα με τα στοιχεία του theofilou ότι δεν απεργεί? Δεν θα είχε τρομερή πλάκα?

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
Μη ξεχναμε πως εχει προσληφθει η πλειοψηφια των εργαζομενων στον ΟΤΕ τα τελευταια 15+ χρονια.
Αξιοκρατια και αγιος ο θεος

OP
OP
gabadoo

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Μη ξεχναμε πως εχει προσληφθει η πλειοψηφια των εργαζομενων στον ΟΤΕ τα τελευταια 15+ χρονια.
Αξιοκρατια και αγιος ο θεος

Ξερουμε-ξερουμε
  Το δικο μου θεμα ειναι το "Ποιοι το εκαναν"

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
  Ξερουμε-ξερουμε
  Το δικο μου θεμα ειναι το "Ποιοι το εκαναν"

Εσυ το ξερεις. Μερικοι μπορει να μην το ξερουν.
ΠΑΣΟΚ κυριως και ΝΔ. Και εκτος απο πολιτικο βισμα παιζει και βισμα στελεχων του ΟΤΕ. Εχουν βολεψει ολο τους το σοι.

OP
OP
gabadoo

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Αληθεια ,εσεις οι οικονομικοι του σαιτ μας
  Ποσο κοστολογειται μια μπιζνα τυπου Γκαζ-προμ
  Τυπου:
  Ειμαι το κρατος-εχω πετρελαια-πουλαω την κρατικη εταιρεια πετρελεοειδων σε φιλους μου-την ξαναγοραζω σε λιγα χρονια...
  Της Μπριτις τελεκομ;
  Της Ντοιτσε Τελεκομ;

Αληθεια ισχυουν αυτες οι μπιζνες;

Yorgos,εσυ φαινεσαι γερμανομαθης..Ξερεις αν ακολουθηθηκε αυτη η αλληλουχια κρατος-ιδιωτης-κρατος και με την Ντοιτσε Τελεκομ;

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
87
Πόντοι
4.545
  Αληθεια ,εσεις οι οικονομικοι του σαιτ μας
  Ποσο κοστολογειται μια μπιζνα τυπου Γκαζ-προμ
  Τυπου:
  Ειμαι το κρατος-εχω πετρελαια-πουλαω την κρατικη εταιρεια πετρελεοειδων σε φιλους μου-την ξαναγοραζω σε λιγα χρονια...
  Της Μπριτις τελεκομ;
  Της Ντοιτσε Τελεκομ;

Αληθεια ισχυουν αυτες οι μπιζνες;

Yorgos,εσυ φαινεσαι γερμανομαθης..Ξερεις αν ακολουθηθηκε αυτη η αλληλουχια κρατος-ιδιωτης-κρατος και με την Ντοιτσε Τελεκομ;

Ασχετο: Αυτο που μου λες μου θυμιζει τα αμαρτωλα ομολογα.
Ο εκδοτης τους και κυριος υπευθυνος Πετρος Δουκας ειναι τωρα υφυπουργος εξωτερικων!!!!!!!! (αντι να ειναι στη φυλακη μαζι με τον ΓΓ του υπουργειου Κουρη)

TLEVEND

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ταιριαζει εδω????

Ξεκίνησε στη Φρανκφούρτη η δίκη κατά της Deutsche Telekom

ΑΠΕ
Δευτέρα, 7 Απριλίου 2008 16:02

Ξεκίνησε σήμερα η μεγαλύτερη δίκη στην οικονομική ιστορία της Γερμανίας, η οποία φέρει αντιμέτωπους τον όμιλο τηλεπικοινωνιών Deutsche Teleκom με 16.000 δυσαρεστημένους μετόχους, κατά την πρώτη εφαρμογή ενός νέου νόμου ο οποίος εισάγει τις "ομαδικές προσφυγές", όπως γίνεται στις ΗΠΑ.

Οι γιγάντιες διαστάσεις -16.000 μέτοχοι εκπροσωπούνται από περισσότερους από 800 δικηγόρους, οι προσφυγές εξετάσθηκαν επί επτά χρόνια- και η νεωτεριστική φύση της νομικής διαδικασίας εξηγούν το ασυνήθιστα έντονο ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης: πολλές εκατοντάδες δημοσιογράφοι συνωστίζονταν σήμερα στο συνεδριακό κέντρο που έχει επιτάξει το εφετείο της Φρανκφούρτης, επειδή το κτίριό του δεν επαρκούσε.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095

Αυτό που μπορώ να σου πω με απόλυτη βεβαιότητα είναι ότι σε όλα αυτά τα πολιτισμένα κράτη, η λαμογιά και η πουστιά δεν είναι τόσο δημοκρατική όσο στην Ελλάδα. Δλδ, δεν μπορεί και δεν διανοείται να την κάνει ο καθένας. Επίσης, ότι η λαμογιά είναι συνήθως τεράστιων διαστάσεων (σε οικονομικά μεγέθη, σε απάτη κλπ) συγκριτικά με τις αντίστοιχες στην Ελλάδα.

Υπάρχει όμως άλλη μία σημαντική διαφορά με την Ελλάδα. Έτσι και δεν την κάνεις "καλά" την λαμογιά, έτσι και σε πάρουν πρέφα και γίνεις βούκινο, την πούτσισες και σπάνια (ίσως και σε καμία περίπτωση) δεν την βγάζεις καθαρή.

Είναι αυτό που λένε: "Παιδί μου γινε ότι θέλεις όταν μεγαλώσεις. Θες να γίνεις απατεώνας? Γίνε, αλλά γίνε καλός απατεώνας, μην σε πιάσουν εύκολα".

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Να κάνω μια χαζή ερώτηση;
Ο λόγος της απεργίας ποιος είναι;
:think: :think: :think
Ένας μέτοχος αγόρασε από μια ελεύθερη αγορά ένα ποσοστό.
αποφάσισε να το πουλήσει στην ελεύθερη αγορά.
Βρέθηκε ένας αγοραστής να το αγοράσει στην τιμή που συμφώνησαν μεταξύ τους.
Και έρχονται κάποιοι συνδικαλιστές και απαγορεύουν το δικαίωμα αυτό.
Και μετά περιμένουμε να έρθουν επενδύσεις στην Ελλάδα;

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
  Ειναι προφανες οτι ανηκεις στην καστα των τυπων που γλυφουν τους καρεκλατους...Τα εχεις πει και αλλου μαλιστα,σε αλλα θρεντ

Εισαι απο επιλογη με τους λιγους,και οχι με τους πολλους

Οι οποιοι λιγοι,οταν βαρεθουν τα σαλια σου,θα σε πεταξουν σαν στυμμενη λεμονοκουπα...

Αναθεωρησε...λεμονοκουπα

τα γραπτά σου ... τα λεγόμενα ... αλλά και η εικόνα που επιλέγεις ... σε χαρακτηρίζουν ....

όσο για τα του οίκου μου ... μην ασχολείσαι ... δεν είναι για τα μούτρα σου ...

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Να κάνω μια χαζή ερώτηση;
Ο λόγος της απεργίας ποιος είναι;
:think: :think: :think
Ένας μέτοχος αγόρασε από μια ελεύθερη αγορά ένα ποσοστό.
αποφάσισε να το πουλήσει στην ελεύθερη αγορά.
Βρέθηκε ένας αγοραστής να το αγοράσει στην τιμή που συμφώνησαν μεταξύ τους.
Και έρχονται κάποιοι συνδικαλιστές και απαγορεύουν το δικαίωμα αυτό.
Και μετά περιμένουμε να έρθουν επενδύσεις στην Ελλάδα;

+1000  !!!!!!!!!!!!!

αλλά για μερικους μερικούς τα προφανη δεν μπορουν να γινουν κατανοητά ....

ας ερθει σε κανα χρονο ο καθε συνδικαλιστης να κανει απεργία εμποδίζοντας τους εργαζόμενους να προσεγγίσουν τον χωρο εργασίας τους στον ΟΤΕ και θα τον περιμένει η πλεον αποτελεσματική ιδιωτική ασφάλεια να τον περιποιηθεί .... κατάλληλα ... παραδίδοντάς τον τα οργανα της ταξης ...

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ο λόγος της απεργίας ποιος είναι;......ΔΙΑΒΑΣΤΕ και λιγο!!!!!! το να λετε μονο μεγαλα λογια ειναι πολυ ευκολα!!!! η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας......

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ο λόγος της απεργίας ποιος είναι;......ΔΙΑΒΑΣΤΕ και λιγο!!!!!! το να λετε μονο μεγαλα λογια ειναι πολυ ευκολα!!!! η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας......
ο λόγος της απεργίας βασικά είναι να μην ξεπουληθεί ο ΟΤΕ που επιδιώκει η κυβέρνηση.
ο ΟΤΕ είναι περιουσία του Ελληνικού λαού και σε αυτόν πρέπει να παραμείνει.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
και μια προταση...αφου ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ γερμανικος οτε τα καταφερνει καλυτερα απο τον ελληνικο γιατι δεν φερνουμε και την γερμανικη ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ εδω; να αναλαβει το κρατος μας να προοδευσουμε;

pako

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Η ενέργεια της Διοίκησης ειναι ορθη και δικαιολογημένη. Που ακούστηκε να εμποδίζονται οι εργαζόμενοι να προσέρλθουν στον χωρο εργασίας τους ?  Θα έπρεπε να υπάρχει ιδιωτική δύναμη τηρησης της ταξης που να εμποδίζει παρόμοια φαινόμενα.
Αλλά και η απαράδεκτη αναφορά στον Διοικητή του ΟΤΕ θα έπρεπε να προκαλέσει την απολυση καποιων δηθεν εργαζομένων που μονο προβληματα δημιουργουν στην επιχείρηση !!
Μαλιστα καταχωρηθηκε και αυτος ο δημοκρατης πωπω ρε γαμωτο θα εχουμε πολυ δουλεια προεπαναστατικα... :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom