Sorry ειδα μονο το πρωτο ποστ.
Επιμενω οτι ακομα και ενα ατομο να θελει να παει να δουλεψει δεν εχει δικαιωμα κανεις οχι μονο να τον εμποδισει αλλα ουτε να τον κατηγορησει για αυτο.
Η φαση με τα SMS ειναι γελοια, συμφωνω.
Ο ΟΤΕ εχει πωληθει προ πολλου. Δε μπορει ο αλλος να δινει τα δις του και να ειναι κομπαρσος στον ΟΤΕ.
Οκ το ξεκαθαρισαμε..
Συμφωνω με αυτα που γραφεις παρακατω
Το θεμα με τις απεργειες ειναι πρωτιστως ΗΘΙΚΟ για μενα ,αρα απτεται της ηθικης του καθενος...Το να λοιδωρεις ομως τους εργαζομενους με τα κολομηνυματα με κανει και θυμωνω
Και παω και πιο γενικα,χαριν συζητησης...κουβεντα να γινει δηλαδη
Και εγω εκει που βαζω λεφτα,θελω να εχω λογο και αποψη για το πως θα διαχειριζονται
Δικιο εχει και ο Βγενοπουλος που ηθελε καρεκλα στα συμβουλια,δικιο εχουν και οι Γερμανοι
Ομως φιλε,παω λιγο πιο πισω....
Γιατι να πωλουνται τετοια δυνατα μαγαζια;Τοσο κερδοφορα;
Εγω λεω,οτι το κρατος ειναι ΑΝΙΚΑΝΟ ΠΑΝΤΕΛΩΣ,να ασκησει οποιουδηποτε εισους διοικηση
Αν δεν ηταν ο ΟΤΕ και οι εργαζομενοι του,σκλαβοι και ομηροι και δεξαμενες ψηφοφορων της καθε κολοκυβερνησης,ισως ο πολιτης να απολαμβανε καλυτερες υπηρεσιες στον συγκεκριμενο τομεα
Ασε τα προφανη οφελη για την οικονομια
Δεν φταιει ουτε ο ΟΤΕ,ουτε οι εργαζομενοι του
Για αλλους λογους,τους μαθανε ετσι
Για μενα το να πουλας τετοια μαγαζια,ειναι παραδοχη κακοδιοικησης και κακοδιαχειρισης και τιποτα αλλο
Σε αλλες χωρες ,υπαρχουν κρατικες εταιρειες που ανθουν
Εδω,αυτο που ανηκε σε ολους μας διαλυεται για ιδια οφελη απο τους εκλεγεντες ηγετες μας
Και εμεις θα τους ξαναψηφισουμε...