Διαγραμμένο μέλος 138694
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2013
- Like
- 1.356
- Πόντοι
- 206
εχουμε αναγκι πορνοαρκουδα attilas gym για καπνικι και σιδερικι ιδονι!!!να ξεροχισουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε στα βρακια μασ!!!!Μύστη μου, μου τα χάλασες με την ορθογραφία όμως!!!
Ο καπνός μακριά από εμένα αδερφέ!!! Όταν κάπνιζα εγώ, οι λουλάδες δεν υπήρχαν στην Ελλάδα!!! Τα τελευταία χρόνια έγινε μόδα. Εγώ είμαι 13 χρόνια άκαπνος και δεν έχω δοκιμάσει.εχουμε αναγκι πορνοαρκουδα attilas gym για καπνικι και σιδερικι ιδονι!!!να ξεροχισουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε στα βρακια μασ!!!!
oooooooooo ο μιχανοκινιτοσ λαγνοσ μεταλαγμενοσ οργασμοσ ινε εδο!!!Ξεροχυνω ασυδοτα Μυστη μου...
Όλα ξεκίνησαν στο μεταξουργείο το 2007 στα μαρμαρένια αλώνια του αγοραίου έρωτα σε ενα μικρό τεκέ στην οδό λεωνίδου όπου ο αχμέτ μαγείρευε τους πιο γευστικούς ναργιλέδες...εκεί ξεκίνησε η δικιά μου ιστορία με τον λουλά! Μετά λοιπόν απο μια αδυσώπητη μάχη με τα σίδερα στο attilas gym ο λουλάς πυροδοτείται και το attilas gym γεμίζει με λάγνα αρώματα ανατολής! μπαίνω νταής και μερακλής και μυώ τους μύστες στην καπνική ηδονή κάνοντας ένα ταξίδι αναδρομής όσο αναφορά την δική μου ιστορία με τον λουλά και γενικά κάποιες μικρές πληροφορίες σχετικά με την προετοιμασία του λουλά!
oooooooooo ο μιχανοκινιτοσ λαγνοσ μεταλαγμενοσ οργασμοσ ινε εδο!!!
που ισε λαγνε πορνε εροτιαρι?ξεροχινοοοοοοοοοοοοοοοοοο αγριααααααααααααααα!!!!
αναγκαραααααααααααααααααααααααααααααα!!!!Να παμε παρεα για καπνικη ηδονη τσιρτσιναμπα μου
καυλιμερα συνοδιπορε στο ταξιδι τισ καπνικισ πανδεσιασ!!!Καλημερίζω τον πλέον καταξιωμένο, περπατημένο και αρχοντικό μύστη της σιδερικής και καπνικής ηδονής. Το επόμενο βήμα αγαπητέ Πίτσι είναι βίντεο για τα πορνοφαλάφελ πιστεύω.
Το καλύτερο μαγαζί με ναργιλέδες το έχω βρεί στην Καλλιθέα, όπου και ανανεώνουν τον καπνό χωρίς έξτρα χρέωση. Επίσης Αιγύπτιοι.
Το ξανθό χρώμα οφείλεται στην προσθήκη μελάσας, ενώ το κόκκινο στην προσθήκη μολάσας ροδιού. Ενώνουμε δυνάμεις και γνώσεις και το σκηνικό της νοσταλγικής επαναφοράς στο παρελθόν ετοιμάζεται να απογειωθεί.
Καλησπέρα αγαπητέ μου, στα 5 ευρώ κοστολογείται η υπηρεσία της Καλλιθεώτικης καπνικής ηδονής.καυλιμερα συνοδιπορε στο ταξιδι τισ καπνικισ πανδεσιασ!!!
ποσο κοστιζι ο λουλασ καλιθεα?εχο χρονια να παο καλιθεα.μονο κεντρο στιν αγρια πιατσα με ερεθιζει να λουλαρο!
θελο να λουλαρο και να βλεπο λεπρουσ στιν πανεμορφι ακτι αχαρνον και ακτι λιοσιον!!!!ι απολιτι καυλααααα!!!!
στο ελμπασα στιν αχαρνον εχι 3,50 ευρω ο λουλασ με απεριοριστα καρβουνα μεχρι να καει ο καπνοσ!
καυλισπερα μιστι!μια χαρα ινε στα 5 ευρω γιατι σε κτ (κανονικεσ τοποθεσιεσ περαν τισ πιατσασ διλαδι χεχε) εχο ακουσει γενικα αστρονομικα ποσα ζιτανε για καπνικι ιδονι!Καλησπέρα αγαπητέ μου, στα 5 ευρώ κοστολογείται η υπηρεσία της Καλλιθεώτικης καπνικής ηδονής.
Εγώ να σου πώ δεν καπνίζω ούτε γνωρίζω πάρα πολλά για τους ναργιλέδες, για την παρέα πήγαινα, να παίξουμε κανένα ταβλάκι, να πιούμε κανένα καφέ με κάρδαμο που έχουν. Τώρα, τα υπόλοιπα ''λυκόπουλα'' της παρέας κάπνιζαν. Έτσι λοιπόν ρωτούσα τί είναι αυτό, τί είναι το άλλο και μου εξηγούσε ο ναργιλετζής τί και πώς.καυλισπερα μιστι!μια χαρα ινε στα 5 ευρω γιατι σε κτ (κανονικεσ τοποθεσιεσ περαν τισ πιατσασ διλαδι χεχε) εχο ακουσει γενικα αστρονομικα ποσα ζιτανε για καπνικι ιδονι!
οι τεκεδεσ του κεντρου κρατανε τιμεσ γενικα 3,50 - 4,00 περιπου.ιπαροχυν και μερικι βεβεα στα 5...
βεβεα το καλιτερο ινε να μαγιρευεισ μονο σου το λουλα γιατι λιγοι σε καφετεριεσ ξερουν να φτιαχνουν πραγματικο παραδοσιακο γνισιο λουλα!
θελι μαεστρια ο λουλασ και διστιχοσ στισ περισοτερεσ καφετεριεσ ινε ξεπετα εντελοσ!
σαν να πιτσιλασ μια φολα στο μεταξουργιο με λιγα λογια!επιπλο!!!!χεχε!!!!
εγο τελευτεα φορα πιρα αλ φακιρ καπνο 25 ευρο το μισο κιλο...που αυτον τον καπνο τον πουλανε σε ελινικα eshop πανο απο 120 ευρο το κιλο!
βεβεα πιστευο ποσ αυτοσ που περνο αν και γραφι το κουτι αλ φακιρ δε θα ινε γνισιοσ για να κοστιζι σε ελινικα eshop 120 το κιλο κατι βρομαι...
αλλα και παλι απο τιν στιγμι που ινε πολι καλοσ ο καπνοσ πουτσα μασ!
Απλάκαυλισπερα μιστι!μια χαρα ινε στα 5 ευρω γιατι σε κτ (κανονικεσ τοποθεσιεσ περαν τισ πιατσασ διλαδι χεχε) εχο ακουσει γενικα αστρονομικα ποσα ζιτανε για καπνικι ιδονι!
οι τεκεδεσ του κεντρου κρατανε τιμεσ γενικα 3,50 - 4,00 περιπου.ιπαροχυν και μερικι βεβεα στα 5...
βεβεα το καλιτερο ινε να μαγιρευεισ μονο σου το λουλα γιατι λιγοι σε καφετεριεσ ξερουν να φτιαχνουν πραγματικο παραδοσιακο γνισιο λουλα!
θελι μαεστρια ο λουλασ και διστιχοσ στισ περισοτερεσ καφετεριεσ ινε ξεπετα εντελοσ!
σαν να πιτσιλασ μια φολα στο μεταξουργιο με λιγα λογια!επιπλο!!!!χεχε!!!!
εγο τελευτεα φορα πιρα αλ φακιρ καπνο 25 ευρο το μισο κιλο...που αυτον τον καπνο τον πουλανε σε ελινικα eshop πανο απο 120 ευρο το κιλο!
βεβεα πιστευο ποσ αυτοσ που περνο αν και γραφι το κουτι αλ φακιρ δε θα ινε γνισιοσ για να κοστιζι σε ελινικα eshop 120 το κιλο κατι βρομαι...
αλλα και παλι απο τιν στιγμι που ινε πολι καλοσ ο καπνοσ πουτσα μασ!
πορνεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!εχουμε αναγκι λουλοθεραπια ακτι αχαρνον!!!!!