Νέα

Ορθοδοντική για ενήλικες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man27forsex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς για ορθοδοντική σε ενήλικες?
ενδιαφέρομαι για μικρή διάρκεια και κόστος φυσικά...

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Κάπως έτσι?

Συνημμένα

• Stravomara.jpg
    Stravomara.jpg
    39,1 KB · Εμφανίσεις: 103

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Ε τι πρόβλημα έχεις?
Eίναι αραιά, στραβά, συνωστισμένα?
Αλλά define μικρό κόστος γιατί μάλλον δεεεεν. Είναι πανάκριβα. Ειδικά αν λες και μικρής διάρκειας.

Επισκέπτης

Δεν υπάρχει μικρής διάρκειας.
Η διάρκεια θεραπείας είναι ίδια με παιδιά
με παρόμοια προβλήματα.

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
Μην κοιτάξεις καν φωτό περίεργων οδοντοστοιχιών στο νετ. Είναι απίστευτα σιχαμένο επάγγελμα. :-

ε,βεβαια αν δεν εισαι μπαρμαν,πορτιερης η νταβατζης συμφωνα με την velvy δεν μετρας μια...αληθεια εσυ τι επαγγελεσαι γλυκεια μου?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ε,βεβαια αν δεν εισαι μπαρμαν,πορτιερης η νταβατζης συμφωνα με την velvy δεν μετρας μια...αληθεια εσυ τι επαγγελεσαι γλυκεια μου?

Eίσαι ηλίθιος. Είναι προφανές. :2funny:

Έτσι κρίνεις και τους απ'έξω και τους χαρακτηρίζεις κενούς? Το'χεις. Go on!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Η Βελβυ λεει καποιον ηλιθιο σε ενα ποσταρισμα της.
Τι πρωτοτυπο.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Η Βελβυ λεει καποιον ηλιθιο σε ενα ποσταρισμα της.
Τι πρωτοτυπο.

Eίπα ότι θεωρώ την οδοντιατρική κάτι το σιχαμένο γιατί και μόνο από google photos, σιχαίνομαι. ΕΓΩ. Εγώ δε θα μπορούσα να το ασκώ-καλά δεν ήμουν και τόσο καλή μαθήτρια, οπότε απλά σε φιλολογικό επίπεδο συζητάμε.
Κι ο σπερματοκέφαλος απαντάει ότι θεωρώ τους μπάρμεν γαμάτους κι ότι μόνο αυτοί μετράνε.

Ναι.

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
Eίπα ότι θεωρώ την οδοντιατρική κάτι το σιχαμένο γιατί και μόνο από google photos, σιχαίνομαι. ΕΓΩ. Εγώ δε θα μπορούσα να το ασκώ-καλά δεν ήμουν και τόσο καλή μαθήτρια, οπότε απλά σε φιλολογικό επίπεδο συζητάμε.
Κι ο σπερματοκέφαλος απαντάει ότι θεωρώ τους μπάρμεν γαμάτους κι ότι μόνο αυτοί μετράνε.

Ναι.

μωρη κοτα λυρατη σε αλλο σου post εσυ δεν ειχες πει οτι κατι τυπακια στα μπαρ τυπου μπαρμεν κ πορτιερηδες γαμανε κωλους κ τους προτιμας?δηλαδη με αλλα λογια εξυψωνεις ολο αυτο το συφερτο επειδη απλα γαμαει κωλους κ ανθρωπους με επαγγελματα που πραγματι εχουν να προσφερουν κατι στη κοινωνια κ ειναι πιο εγγεφαλικα τα απαξιωνεις

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
μωρη κοτα λυρατη σε αλλο σου post εσυ δεν ειχες πει οτι κατι τυπακια στα μπαρ τυπου μπαρμεν κ πορτιερηδες γαμανε κωλους κ τους προτιμας?δηλαδη με αλλα λογια εξυψωνεις ολο αυτο το συφερτο επειδη απλα γαμαει κωλους κ ανθρωπους με επαγγελματα που πραγματι εχουν να προσφερουν κατι στη κοινωνια κ ειναι πιο εγγεφαλικα τα απαξιωνεις

Τι είχα πει? :2funny:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Είχα φορέσει σιδεράκια για 1,5 χρόνο πριν από 6 χρόνια. Τα δόντια μ ήταν πολύ στραβά ειδικά κάτω και μέσα σε 1,5 χρόνο έγιναν αλφάδι.. Πέρα από το ότι η ορθοδοντική σ αλλάζει την εμφάνιση προσφέροντας όμορφο χαμόγελο και ανεβάζοντας με αυτόν τον τρόπο την αυτοπεποιήθηση σου, σ μαθαίνει και πάρα πολλά για την στοματική υγειινή.. Από τότε π έβαλα τα σιδεράκια και μέχρι σήμερα, πλένω 3 φορές τη μέρα τα δόντια μου.
Η όλη διαδικασία είχε κοστίσει 3,5 χιλιάδες ευρώ, αλλά πραγματικά είναι λεφτά π ούτε για μία στιγμή δεν μετάνιωσα π τα έδωσα..

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Είχα φορέσει σιδεράκια για 1,5 χρόνο πριν από 6 χρόνια. Τα δόντια μ ήταν πολύ στραβά ειδικά κάτω και μέσα σε 1,5 χρόνο έγιναν αλφάδι.. Πέρα από το ότι η ορθοδοντική σ αλλάζει την εμφάνιση προσφέροντας όμορφο χαμόγελο και ανεβάζοντας με αυτόν τον τρόπο την αυτοπεποιήθηση σου, σ μαθαίνει και πάρα πολλά για την στοματική υγειινή.. Από τότε π έβαλα τα σιδεράκια και μέχρι σήμερα, πλένω 3 φορές τη μέρα τα δόντια μου.
Η όλη διαδικασία είχε κοστίσει 3,5 χιλιάδες ευρώ, αλλά πραγματικά είναι λεφτά π ούτε για μία στιγμή δεν μετάνιωσα π τα έδωσα..

Σε τι ηλικία δηλαδή?
Τα λευκά έβαλες ή τα κλασικά?
Γαμάτος πάντως!

Α νομίζω 21 είχες πει ότι είσαι. Εεε στα 15 βάζεις πιο εύκολα απ'ότι στα 25 ξέρω γω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ΤΟ ΧΕις το ποστ της?  :grin:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Σε τι ηλικία δηλαδή?
Τα λευκά έβαλες ή τα κλασικά?
Γαμάτος πάντως!

Α νομίζω 21 είχες πει ότι είσαι. Εεε στα 15 βάζεις πιο εύκολα απ'ότι στα 25 ξέρω γω.

Για την ακρίβεια τα είχα βάλει λίγο πριν τα Χριστούγεννα Δευτέρας Λυκείου και τα έβγαλα μετά τις Πανελλήνιες..
Είχα βάλει τα άσπρα τα οποία τα δέχεσαι πολύ πιο εύκολα από τα κλασσικά π είναι πολύ μεγαλύτερο γάμημα ψυχολογίας μέχρι να τα συνηθήσεις..
Σίγουρα στα 25 είναι πολύ πιο δύσκολα γιατί θα έχεις και αρνητικούς σχολιασμούς και από άλλους κλπ και θα νιώθεις σχετικά άβολα.. Η δυσκολία θα είναι λόγω ψυχολογίας, καθώς δεν νομίζω ότι η ηλικία επηρεάζει τη διαδικασία του "ισιώματος"
Το καλύτερο είναι όσο είσαι Γυμνάσιο κατά την γνώμη μου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom