ξέρουμε?? δεν ξέρουμε. Tο κακό μαζί της είναι οτι μας μπερδεύει.δεν ξερουμε....αφου δεν ειναι δικος της
;)
Aν είναι όμως δικός της, είναι για πολλά μποφόρ.
ξέρουμε?? δεν ξέρουμε. Tο κακό μαζί της είναι οτι μας μπερδεύει.δεν ξερουμε....αφου δεν ειναι δικος της
;)
καρφιχαρ χαρ γαμώ τα 20άρικα που γι'αυτά τα 35 είναι το ίδιο με τα 45
και ο κώλος είναι της αλίντισσας
εγω τα ειπα μια φορα κ 100 τα αναπαραγατε...εγω λατρεια μου?εγω δεν λεω τιποτα,εσυ τα ελεγες προχθες
no shit Sherlockκαι ο κώλος είναι της αλίντισσας
οχου το καημενο...εγω τα ειπα μια φορα κ 100 τα αναπαραγατε...
no shit Sherlock
Κι επίσης τα 35 δεν είναι τα ίδια με τα 25.χαρ χαρ γαμώ τα 20άρικα που γι'αυτά τα 35 είναι το ίδιο με τα 45
και ο κώλος είναι της αλίντισσας
κ πιστευεις ετσι ευκολα μια γυναικα?Κι επίσης τα 35 δεν είναι τα ίδια με τα 25.
Αφού το 'χει πει ρε ότι δεν είναι δικός της
Έεεεετσιιι..Πές τα ρε Lion7Κι επίσης τα 35 δεν είναι τα ίδια με τα 25.
keep the drama for your mamatalk to the hand mmhmmmm
Κι επίσης τα 35 δεν είναι τα ίδια με τα 25.
Εδώ με το ζόρι πιστεύω ότι είναι γυναίκα, αυτό δε θα πίστευα;κ πιστευεις ετσι ευκολα μια γυναικα?
δεν μιλαω.....δεν πρεπειπρώτα είπε ότι είναι δικός της.
μετά προφανώς την ταράξανε στα πμ και είπε ότι δεν είναι.
μετά νομίζω ξαναείπε ότι είναι δικός της.
τώρα κάνει την πάπια
υ.γ και ναι, δεν είναι, αλλά άμα προσέχεις τον εαυτό σου δεν καταντάς σαν τη μέση 35άρα ελληνίδα
Έτερον εκάτερον, εσύ είσαι η εξαίρεση :-*υ.γ και ναι, δεν είναι, αλλά άμα προσέχεις τον εαυτό σου δεν καταντάς σαν τη μέση 35άρα ελληνίδα
Eσύ πρέπει να έχεις τρομερή εμπειρία στις γυναίκες.Μα σε όλα μέσα να πέσεις???Εδώ με το ζόρι πιστεύω ότι είναι γυναίκα, αυτό δε θα πίστευα;
keep the drama for your mama
Είμαι γυναικολόγοςEσύ πρέπει να έχεις τρομερή εμπειρία στις γυναίκες
αμα κάνεις παρέα με λούτσους,λουκριτίες αλήντισες,μπούμπες,πορνους,τί περίμένεις???σας αιρετω....καλο μεσημερι κ μην κολλατε σε εναν κωλο οσο ωραιος κ να ειναι.να βλεπετε τον εσωτερικο κοσμο την κοπελας
παει,αρρωστος ειμαι
δεν μιλαω.....δεν πρεπει
καποιος ειχε πμ