Νέα

Οργασμός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nikkos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nikkos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους...
θα ήθελα να παραθέσω τον παρακάτω προβληματισμό μου...

Αυτές τις μέρες γνώρισα μια κοπέλα...την δεύτερη φορά που βγήκαμε..πήγαμε κ αράξαμε στην παραλία...μην τα πολυλογώ βρέθηκα από πάνω της να φιλιόμαστε και κατεπέκταση να της κάνω στοματικό..

Αυτό που μου έκανε εντύπωση κ πρώτη φορά το συνάντησα σε γυναίκα ειναι οτι τελείωνε με πολύ έντονο τρόπο....και αφού σταμάταγα για 2-3 λεπτά και συνέχιζα...εκείνη συνέχισε να τρελένεται κ να τρέμει ολόκληρη και κατεπέκταση να ξανατελειώνει με πολύ έντονο τρόπο...
Όλο αυτό έγινε περίπου 5 φορές συνεχόμενες...και η κοπέλα στο τέλος είχε μείνει ξαπλωμένη και εντελώς εξαντλημένη

ο προβληματισμός μου είναι οτι μέχρι στιγμής αυτό δεν το είχα συναντήσει ποτέ σε γυναίκα...τουλάχιστον απο την ως τώρα εμπειρία μου.....συνήθως γινόταν μία φορά κ τέρμα μετά...

απλά ρωτώ: είναι δυνατόν μια γυναίκα να έχει τόσο έντονους κ συνεχής οργασμούς χωρίς να μεσολαβεί κάποιο νορμάλ χρονικό διάστημα μεταξύ τους;

Σας έχει τυχει ποτε;
Σας ευχαριστώ
Nikkos

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Από ότι διαβάσει σε βιβλία και ίντερνετ γίνεται. Σε μια παλιά γκόμενα που είχα όταν ερεθιζότανε ΠΑΡΑ πολύ και τελείωνε, έτρεχαν έξω...................Δεν το έχω ξανασυναντήσει από τότε το συγκεκριμένο πράγμα.................

OP
OP
N

Nikkos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
thanks για την απάντηση σου...
Το περίργο στην όλη φάση είναι οτί ερεθιζόταν άμεσα..
απλά μου έχει κάνει τρελή εντύπωση και ομολογώ πως μου αρέσει να είναι έτσι η γκόμενα γιατί με τον τρόπο που απολαμβάνει τον οργασμό,το τρέμουλο.τις κινήσεις της...η αναπνοή της..τα επιφωνήματα ...σε τρελένουν κ εσένα.....

Απλά πρώτη φορά συναντώ κάτι τέτοιο...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Όταν οι γυναίκες έχουν έντονο οργασμό, πολλές φορές εκδηλώνονται απίστευτα!!!

OP
OP
N

Nikkos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Όντως εκδηλώνονται απίστευτα...σε σημείο που δεν ξέρεις τι γίνεται τώρα..:)...

Επισκέπτης

Αυτό που μου έκανε εντύπωση κ πρώτη φορά το συνάντησα σε γυναίκα ειναι οτι τελείωνε με πολύ έντονο τρόπο....και αφού σταμάταγα για 2-3 λεπτά και συνέχιζα...εκείνη συνέχισε να τρελένεται κ να τρέμει ολόκληρη και κατεπέκταση να ξανατελειώνει με πολύ έντονο τρόπο...
Όλο αυτό έγινε περίπου 5 φορές συνεχόμενες...και η κοπέλα στο τέλος είχε μείνει ξαπλωμένη και εντελώς εξαντλημένη

Νικε,

Μην προβληματιζεσαι καθολου. Τις γυναικες αυτες (που σαφως υπαρχουν) τι διατηρουμε ως κόρη οφθαλμου και τι γαμαμε ασυστολα. Οταν δε τις βαρεθουμε, τις προωθουμε, με τακτ, σε φιλικό περιβαλον.  :o

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
Τις γυναικες αυτες (που σαφως υπαρχουν) τι διατηρουμε ως κόρη οφθαλμου και τι γαμαμε ασυστολα. Οταν δε τις βαρεθουμε, τις προωθουμε, με τακτ, σε φιλικό περιβαλον.  :o

και αν είναι bi και έχουν και λεφτά τις παντρευόμαστε και τους κάνουμε και ένα παιδί.  ;)

astrofisikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
26
Πόντοι
1
Είσαι από τουε τυχερούς φιλαράκο. Ξέρεις τι είναι να βλέπεις την γκόμενα να σπαρταράει έτσι... Τρέλλα

Καλημέρα σε όλους...
θα ήθελα να παραθέσω τον παρακάτω προβληματισμό μου...

Αυτές τις μέρες γνώρισα μια κοπέλα...την δεύτερη φορά που βγήκαμε..πήγαμε κ αράξαμε στην παραλία...μην τα πολυλογώ βρέθηκα από πάνω της να φιλιόμαστε και κατεπέκταση να της κάνω στοματικό..

ο προβληματισμός μου είναι οτι μέχρι στιγμής αυτό δεν το είχα συναντήσει ποτέ σε γυναίκα...τουλάχιστον απο την ως τώρα εμπειρία μου.....συνήθως γινόταν μία φορά κ τέρμα μετά...

απλά ρωτώ: είναι δυνατόν μια γυναίκα να έχει τόσο έντονους κ συνεχής οργασμούς χωρίς να μεσολαβεί κάποιο νορμάλ χρονικό διάστημα μεταξύ τους;

Σας έχει τυχει ποτε;
Σας ευχαριστώ
Nikkos

Επισκέπτης
Όλες οι γυναίκες, αν βρεις το "κουμπάκι τους", μπορούν να έχουν πολλαπλούς και έντονους οργασμούς. Πιθανόν, κάθε φορά που την έγλυφες η γκόμενα να μην είχε μόνο έναν, αλλά 3-4-5 οργασμούς απανωτά!

OP
OP
N

Nikkos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Περιμένω πως κ πως την επόμενη φορά που θα ξαναβρεθούμε και θα γίνει κανονικά το όλο θέμα ώστε να σας πω εντυπώσεις κ απο εκεί...

OP
OP
N

Nikkos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνώ μαζί σου για τα κόλπα..απλά την δεδομένη στιγμή δεν είχε λόγο να κάνει κάτι τετοιό...αφού δεν το κάναμε κανονικά...
εντωμεταξύ ακόμα έχω τα σημάδια απο τα νύχια της πάνω στο δέρμα μου...

Επισκέπτης
Συμφωνώ μαζί σου για τα κόλπα..απλά την δεδομένη στιγμή δεν είχε λόγο να κάνει κάτι τετοιό...αφού δεν το κάναμε κανονικά...
εντωμεταξύ ακόμα έχω τα σημάδια απο τα νύχια της πάνω στο δέρμα μου...

Εχεις αρκετα περουσιακά στοιχεια? Είναι μεγαλυτερη απο εσένα? Χωρισε προσφατα?  :P ::)

Επισκέπτης
Φίλε μου. Η πρόθεσή μου δεν ήταν να σου δημιουργήσω second thoughts. Η κοπελιά σου μπορεί να είναι μια χαρά κοπέλα και στο εύχομαι. Εστιάζομαι στα διάφορα "κόλπα" που κάνουν μερικές "πονηρές"και χάνουμε το μυαλό μας.

με τις καραπουτανες σκατομυαλες που εχουμε να κανουμε, καλο θα ιναι να υπαρχουν οχι μονο second thoughts, αλλα και third και fourth και fiveth και..και...

Επισκέπτης
Κι ομως υπαρχουν τετοιες γυναικες !
πριν 4 χρονια ειχα γνωρισει μια τετοια απο το net , με το που εμπαινα σπιτι της , με κοιταζε και αγχωνομουνα ! Ετσι και δεν την γαμουσα , ειχα φυγει !!!!
Οσο απο οργασμους , ενα εγω , 7 αυτη !!!!
Γαμησε τα φιλε !

OP
OP
N

Nikkos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Απλά είχα συνηθίσει κάπως διαφορετικά κ μου έχει κάνει εντύπωση το όλο θέμα...

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Απλά είχα συνηθίσει κάπως διαφορετικά κ μου έχει κάνει εντύπωση το όλο θέμα...

Φίλε μου, σού' κατσε φάση καλύτερη απ' ό,τι έχεις συνηθίσει. Τι το παιδεύεις? Η κοπέλα σε γουστάρει, και της έχεις πάρει τα μυαλά! Δηλαδή, τι άλλο θέλεις? Γλέντα με την ψυχή σου τα καλά που σου έρχονται και μη σκέφτεσαι ότι υπάρχει κάτι 'ύποπτο' από πίσω!  :)

Όσο για τους υπόλοιπους, τους 'έμπειρους'... Ρε σεις, μη φυτιλιάζετε το παλικάρι χωρίς λόγο!  ;)

amanaman

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
89
Πόντοι
1
μαγκες ολα ειναι στο μυαλο της γκομενας. απο κει ξεκιναν και εκει καταληγουν. Συμβουλη : η δικια μας η γκαυλα ερχεται και κορυφωνεται απο τη γκαυλα της γκομενας - συνεπως καλυτερα να πας με καμια γκομενα που ξερει και εχει και πεντε δραμια μυαλο παρα με κανα θεομουνο χαζοβιολα.

glute

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κανοντας στοματικο σε μια κοπελα μου, τελειωνε μια φορα μεν,αλλα με φοβερους  σπασμους.Καθε φορα νομιζα οτι θα τα τιναξει.
Μια αλλη κοπελα μου, ειχε πολλαπλους αθορυβους οργασμους περιπου 4:1[χωρις να ειμαι ιδιαιτερα ανθεκτικος].
Εσυ πετυχες 2 σε 1 . Μπραβο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom