artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
μηδεμια ειναι αμορφωτε. θες και να γραψεις βιβλιο βλαμενε.
Εχω γραψει διαφορα πραγματα, που καποια εξ αυτων εχουν εκδοθει.
(ποιηματα, κριτικες τεχνης, σεναρια)
Το βιβλιο ειναι ετοιμο, εδω και χρονια, αλλά το διορθωνω.
Αν εβλεπα, σημερα, το γραψιμο του '12, θα το πεταγα στα σκουπιδια...
Πολύ καλό μου ακούγεται ,θα το δοκιμάσω νοομίζω .Μπορεί εναλλακτικά αντί να κραταει δονητή ο γκόμενος να κάνει γλυφομούνι.Γυναίκες διαβάζουν ένα λογοτεχνικό βιβλίο μπροστά στην κάμερα, καθώς κάτω από το τραπέζι κάποιος κρατάει ένα δονητή ερεθίζοντάς τες την ώρα που διαβάζουν. Ο δονητής κάνει τη δουλεία του και εκείνες προσπαθούν να μην αποσπαστούν από την ανάγνωση, με πολύ καυλωτικά αποτελέσματα. Χάνουν την ανάσα τους, κομπιάζουν, αναστενάζουν, προσπαθούν να βολευτούν αλλιώς προσπαθώντας να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους, τρέμουν και στο τέλος χύνουν μπροστά στην κάμερα...
ποτε θα κανουμε την δοκιμη?Πολύ καλό μου ακούγεται ,θα το δοκιμάσω νοομίζω .Μπορεί εναλλακτικά αντί να κραταει δονητή ο γκόμενος να κάνει γλυφομούνι.
:-*ποτε θα κανουμε την δοκιμη?
μονο μην παρεις κανα μεγαλο βιβλιο και πανιασει η γλωσσα μου απο το γλυψε γλυψε
Με το λεξικό του Μπαμπινιώτη καυλώνω.μονο μην παρεις κανα μεγαλο βιβλιο και πανιασει η γλωσσα μου απο το γλυψε γλυψε
καταλαβα θα σπατουλαρω ωρεςΜε το λεξικό του Μπαμπινιώτη καυλώνω.
Δεν μου λες ρε φίλε είσαι τίποτα βλαμμένος; Η ανέμπνευστη και κοινότοπη χρήση της γλώσσας προδίδει ότι δεν έχεις να εκθέσεις κάτι το αξιόλογο στο ευρύ κοινό. Τι είναι αυτές οι ανοησίες που πετάς; Τρολάρεις μήπως; Όλο υφάκι και μόστρα είσαι. Και να πλήρωσες για να σε εκδώσει κάποιος άχρηστος εκδότης στην Ελλάδα αυτό δεν σε κάνει ποιητή και συγγραφέα.