Νέα

Ετεροφυλική Orestis_kou and Ana story

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Orestis_Kou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

το θρεντ εκλεισε

• ναι

Ψήφοι: 18 40,9%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%
  • ναι

Ψήφοι: 13 29,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    44

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οκ, ας μην ανοιξω ποστ... καπως καταλαβα τι παιζει... υπαρχει φαμπρικα που τις δηλωνουν πολλες μαζικα σε ένα ονομα και μετα πανε και τις μοιραζοτν από δω και από εκει... για καποιο λογο το επιτρεπει αυτό η Q...

θα πω και κατι άλλο λογω δουλειας, επειδή εχω περασει από τηλεφωνικη εταιρια, η wind/Q είναι η μονη εταιρια από τις 3 μεγαλες που δεν επιτρεπει αντιστροφη αναζητηση (αναζητηση με βαση τον αριθμο) στους καταλογους...

υγ: βεβαια εγω επειδή είμαι αλανι και εχω ατομο στη wind, εχω βρει που είναι δηλωμένα κατι νουμερακια Q και οντως εχει point ο πορνομαστορας... σε κατι πακια είναι δηλωμένα... μπραβο mastora...  :thumbsup:
Υπαρχει εφαρμογη στα android που βαζεις τον αριθμο τηλεφωνου και σου βγαζει ονομα,διευθηνση αυτου που ανηκει
ο αριθμος.

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Υπαρχει εφαρμογη στα android που βαζεις τον αριθμο τηλεφωνου και σου βγαζει ονομα,διευθηνση αυτου που ανηκει
ο αριθμος.

δεν είναι τοσο απλο... βαλε ένα κινητο wind/Q και πες μου αν θα σου βγαλει τιποτα...

φιλε σου λεω εχω δουλεψει σε τηλεφωνικο καταλογο και τα ξερω...

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
no no no

μη με βριζεις σε παρακαλω... όχι πως είμαι καλυτερος από το stam αλλα μου ακουστηκε καπως προσβλητικο...

σορυ stam90...

αν και νομιζω ότι επρεπε και γω να συμμετεχω στο μαλακας 2013, πιστευω του 2014 το χω ευκολακι... :grin:

υγ: ο σταμ δεν εχει φαει ποτε τοσο γερο κολλημα, αλλα δεν εχει δουλεψει και ποτε στη ζωη του (εγω με δικα μου λεφτα γαμαω), ουτε εχει τοσες εμπειριες οσες εχω εγω πιστευω, και τα γουστα τα παραειναι ανωμαλα σε σχεση με μενα... κατά τα αλλα μια χαρα παιδι... :grin:
ναι ναι μια χαρα  τον λες  αφου τον εβγαλες αεργο και ανωμαλο παραλληλα :cheesy:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ρε Ορεστη ξεκολλα και πανε καμια βολτα. Ακομα μεσα εισαι.  :idiot:

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ρε Ορεστη ξεκολλα και πανε καμια βολτα. Ακομα μεσα εισαι.  :idiot:

εχεις δικιο ρε φιλε...

αντε το κλεινω το pc γιατι στραβωθηκα και σημερα...

Αντε καληνυχτες! τα λεμε αυριο...

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Χεστηκα λιγο πανω μου οταν διαβασα τα προηγουμενα ποστ, γιατι το δηλωμενο κινητο μου το εχουν αρκετα καθυστερημενα ατομα τα οποια δεν θα επρεπε να το εχουν  :S

Αλλα το τσεκαρα και ευτυχως δεν φαινεται στον καταλογο  :sunglasses:

μπεμπα αν θες μπορω να στο τσεκαρω και γω στη δουλεια...

τεσπα, αν κατεβεις φυλης κανε αναφορα και ηρεμα αν βρεθείτε με τους 2 φιλους μου... ξερεις εσυ... καληνύχτα και σε σενα!

OP
OP
Orestis_Kou

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
ναι μυστη θα σου πω..  :rockon:
τα λεμε

το ξερεις ότι με τρωει για αυτό θα το πω...

εμαθα τωρα ότι στην Αννα παει πολύ κοσμος από περιεργεια αυτές τις μερες, κυριως πιτσιρικάδες, αλλα δεν πολύπερνανε... από ότι καταλαβα λιγο αυξημενη δουλεια σε σχεση με συνηθως και αρκετος εκνευρισμος στις κοπελες και στην Αννα και στη Μαρια... ενας εκνευρισμος στο μαγαζι αλλα όχι ότι θα με πλακωσουν κιολας...

επειδή δεν εχω καμια δουλεια να με λενε χορηγο της Αννας η ότι θαβω τη Μαρια, να το κλεισουμε σιγα σιγα το θρεντ αρκετα... οκ?

νομιζω δεν της αξιζει να αποκτησει παραπανω πελατεια εξαιτιας μου...

αντε, όχι απλως καληνυχτω, αλλα και αποχαιρετω και το θρεντ...

υγ: ειλικρινα θα ξαναγραψω μονο αν υπαρξει πολύ σοβαρος λογος... αντε bye

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
το ξερεις ότι με τρωει για αυτό θα το πω...

εμαθα τωρα ότι στην Αννα παει πολύ κοσμος από περιεργεια αυτές τις μερες, κυριως πιτσιρικάδες, αλλα δεν πολύπερνανε... από ότι καταλαβα λιγο αυξημενη δουλεια σε σχεση με συνηθως και αρκετος εκνευρισμος στις κοπελες και στην Αννα και στη Μαρια... ενας εκνευρισμος στο μαγαζι αλλα όχι ότι θα με πλακωσουν κιολας...

επειδή δεν εχω καμια δουλεια να με λενε χορηγο της Αννας η ότι θαβω τη Μαρια, να το κλεισουμε σιγα σιγα το θρεντ αρκετα... οκ?

νομιζω δεν της αξιζει να αποκτησει παραπανω πελατεια εξαιτιας μου...

αντε, όχι απλως καληνυχτω, αλλα και αποχαιρετω και το θρεντ...

υγ: ειλικρινα θα ξαναγραψω μονο αν υπαρξει πολύ σοβαρος λογος... αντε bye

orse.jpg

[move]
images.jpg
[/move]

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
απορια: γιατι ΟΛΕΣ οι πουτανες και σχεδόν ολες οι ξενες (μεχρι και καθαριστριες εχω πετυχει) εχουνε νουμερο Q?

θελω σοβαρη απαντηση, γιατι παντα το ειχα απορια ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ! τι παιζει; :think:
επειδή είναι η πιοφτηνή καρτοκινητή γενικά αλλα ειδικά στις κλήσεις εξωτερικού.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
και το αφεντικο το γνωρισα σκεψου, δηλαδή μιλησαμε, πριν 3-4 μηνες πρωτη φορα, επειδή με εβλεπε συνεχεια...

σιγα μην πηγα να του συστηθώ κιολας "Γεια σας, με λενε Ορεστη_Κου και αν η Αννα είναι καλη στο δωματιο μαζι μου να της πειτε ότι θα γραψω πολύ καλη κριτικη..."

αυτά τα κανουν μονο κατι πιρφοροι των στουντιο, ονόματα δε λεμε... ;)

Ορέστη τι ηλικίας ήτο το αφεντικό; Τον ρώτησες τι χρειάζεται για να ανοίξει κάποιος μπουρδέλο;

"μωρο μου, αγαπη μου"... τα κλασικα, για να μην μπερδευετε κιολας!  :2funny:

η τσατσα με ρωτησε πως με λενε και το εμαθε και η Αννα...

Ρε φίλε τόσο καιρό που γινόταν το νταραβέρι δεν της είχες συστηθεί καν, σοβαρομιλάς; Και νόμιζες ότι νοιαζόταν για σένα αυτή που δε νοιαζόταν ούτε να μάθει το όνομα σου; Πως γίνεται να βγαίνουν δυο άνθρωποι έξω και να μη λέει ο ένας "χαίρετε, με λένε Αρτέμη". Ορέστη δεν είναι πιρφορία αυτά που περιγράφεις. Κάτι άλλο είναι.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Orestis kou = stam90

????????????????????

Όχι. Έχουν τεράστιες ομοιότητες αλλά ο πρώτος μιλάει ελληνικά, είναι ματσωμένος και εργάζεται.

υγ: ο σταμ δεν εχει φαει ποτε τοσο γερο κολλημα, αλλα δεν εχει δουλεψει και ποτε στη ζωη του και ούτε πρόκειται (εγω με δικα μου λεφτα γαμαω), ουτε εχει τοσες εμπειριες οσες εχω εγω πιστευω, και τα γουστα τα παραειναι ανωμαλα σε σχεση με μενα...

:thumbsup:

Πάντως θα είχε φάση να πάτε μπουρδελότσαρκα μαζί εσύ, ο Σταμ και ο Λαγός.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
αρκετος εκνευρισμος στις κοπελες και στην Αννα και στη Μαρια... ενας εκνευρισμος στο μαγαζι αλλα όχι ότι θα με πλακωσουν κιολας...

Από τη Μαρία θα το φας το ξύλο. :cheesy: Της βγάλανε παρατσούκλι οι πιτσιρικάδες: Μαρία η σπυρομούνα.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Ρε τυπε μην περιμενεις συμβουλες πιρφοριας απο εμενα..
Εμενα δε με συμφερει να υπαρχουν πιρφοροι, γιατι εσεις ειστε που "χαλατε την πιατσα" ..
Αμα δεν υπηρχαν τυποι σαν εσενα, ειμαι 100% σιγουρος οτι ΟΛΕΣ οι πουτανες θα εκαναν παπαδες στο 20ρικο.

Δε θα σε εμποδισω, αλλα δε θα σε βοηθησω κιολας  :S

Αν θελεις συμβουλες για πιρφορια, μπορω να σου κανονησω καφε με 2 φιλους μου ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΠΙΡΦΟΡΟΥΣ με μαστερ και 30 διδακτορικα στην πιρφορια  :2funny:
o ενας ειμαι εγω μπεμπα? :2funny: :2funny: :2funny:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
που πηγαν ολοι? στην αννουλα μαζευτηκατε βρε ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom