milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
μαγγκες αυτη ποια ειναι?
Θεοφανια Καλογιαννη
τι ξερετε αυτη?theofania pamkiller και η πρωτη κωλαρα!!
μαγγκες αυτη ποια ειναι?
Θεοφανια Καλογιαννη
τι ξερετε αυτη?theofania pamkiller και η πρωτη κωλαρα!!
Σόφι Πασχάλη τυπετο καυλωμουνο εκεινο που κανει γυμναστικη με κατι σορτσακια κατι πρωινα με εκεινουσ τουσ 2 τουσ μαλακωσβουριδεσ πωσ το λενε ρε παιδια;ειναι για πολλα χυσιδια
γεααααααααααΣόφι Πασχάλη τυπε
αντα λιβιτσανου!παιδια πριν που ετρωγα παλαμιδακι βραστο εβλεπα σην τιβι το γρικ αιντολ
ποια ειναι η παρουσιαστρια??μου ειναι γνωστη φατσα αλλα δε μπορω να θυμηθω απο που
φωτεινη τσακιρη.αυτη που επαιζε στο 50-50 που εκανε τη βιβιαν τι ωραια γκομενα ρε παιδια!
ξερεις κανεις πως τη λενε?
οτι αφορα την ελληνικη τηλεοραση(σηριαλ ηθοποιους και ταινιες μονο) και θεατρολουκριτια ατιμη ολες τις ξερεις
;) ;)οτι αφορα την ελληνικη τηλεοραση(σηριαλ ηθοποιους και ταινιες μονο) και θεατρο
μπορω να σου πω τα παντα σχεδον!!!!!!!!εκτος του οτι ασχολουμαι πολυ εχω και πολυ καλη μνημη!!!
ε ρε τι κανει η ανεργια στον ανθρωπο....τραγικες συνεπειες....οτι αφορα την ελληνικη τηλεοραση(σηριαλ ηθοποιους και ταινιες μονο) και θεατρο
μπορω να σου πω τα παντα σχεδον!!!!!!!!εκτος του οτι ασχολουμαι πολυ εχω και πολυ καλη μνημη!!!
ε ρε τι κανει η ανεργια στον ανθρωπο....τραγικες συνεπειες....
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αναρωτιέμαι ποιός αντίχριστος την ονόμασε Θεοφανία...μαγγκες αυτη ποια ειναι?
Θεοφανια Καλογιαννη
τι ξερετε αυτη?
αυτην την καυλαρα πως την λενε??
ναι ρε τυπε ειναι αρρωστια αλλα οχι και μιλφ μικρη ειναιΕυγε σου ΝΏΝΤΑααααααααααααααα
Μακράν το πιο καβλίαρικο μιλφ αλλά δεν θυμάμε το ονομά της