Νέα

Ώρα να μπεί τέλος στην ανοχή στους δολοφόνους μεταναστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα memos@n
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστευετε πως ο αναγκαστικος εξισλαμισμος της Ευρωπης αποτελει κινδυνο?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 130 73,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 19 10,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 10 5,6%
  • Οτι πει το ΠαΠακι που τα ξερει ολα

Ψήφοι: 19 10,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    178

Επισκέπτης
αντιδρασεις θα υπαρχουν αλλα ενας νομος ψηφισμενος απο τοσυς βουλευτες ειναι δυσκολο να μην εφαρμοστει απο την ΝΔ σαν κυβερνηση και να εξοβελιστει απο το πασοκ ΣΑΝ αντιπολιτευση...Τα στραβα ματια θα υπαρχουν αλλα δεν θα ειναι ο κανονας σε ολα τα πανεπιστημια..
Με αλλα λογια ΠΑΛΙ καρπαζιες θα εισπραξουν τα εθνικια που θα τραβηξουνε ψηλα τον αμανε.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Δηλαδή δεν ήθελαν ΜΠΑΤΣΟΚ - ΝΔ, αλλά ήθελε ο μπουμπούκος κι η παρέα, γι' αυτό πέρασε...

Προσεχώς νέος νόμος, να γίνουν δεκτοί στο Πανεπιστήμιο και κάποιοι που δεν έχουν απολυτήριο γυμνασίου...

ή είσαι ρυθμιστικός παράγοντας, ή δεν είσαι...

ΑΓΑΠΗΤΕ...τα βιντεο με τις ευχαριστιες προς Αδωνι και η σταση της ΝΔ οταν ηταν στο "οχι" υπαρχουν σε youtube...

Kανεις δεν υοθετει το 100% την ατζεντα ενος αλλου κομματος..

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
ΑΓΑΠΗΤΕ...τα βιντεο με τις ευχαριστιες προς Αδωνι και η σταση της ΝΔ οταν ηταν στο "οχι" υπαρχουν σε youtube...

Kανεις δεν υοθετει το 100% την ατζεντα ενος αλλου κομματος..

Άρα πολιτικός γάμος ΜΠΑΤΣΟΚ - ΝΔ με κουμπάρα τον Άδωνι...

Ή πήδημα σε μπουρδέλο με τσατσά τον Άδωνι...

Συγχαρητήρια. Ο Μπουμπούκος προήχθη σε λεκανατζού της επόμενης κυβέρνησης...

Επισκέπτης
γιατι ρε ποντικες εχεις αποδειξεις οτι ο γιος της ρωξανης δεν ηταν του αλεκου? Το εκανε με το "γειτονα"? :2funny:
Απο 'δω η γυναικα μου και απο 'δω το αισθημα μου που λεμε.

Και η καρδουλα του αλεκαρα χτυπουσε για τον ηφαιστιωνακο,μεχρι που τον εσφαξε σαν τραγι.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
γιατι ρε ποντικε εχεις αποδειξεις οτι ο γιος της ρωξανης δεν ηταν του αλεκου? Το εκανε με το "γειτονα"? :2funny:

τι λες ρε φιλε που ειναι γιος μου. ουτε ξερω καμια ρωξανη. για προσεχετε τι γραφετε εδω μεσα. και πριν κατι μηνες παλι πηγαν να μου φορτωσουν το μουλικο μιας αλλης.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
τι λες ρε φιλε που ειναι γιος μου. ουτε ξερω καμια ρωξανη. για προσεχετε τι γραφετε εδω μεσα. και πριν κατι μηνες παλι πηγαν να μου φορτωσουν το μουλικο μιας αλλης.

Γάμα τα Αλέκο... μη μυριστούν ότι κάποιος έχει τον τρόπο του...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom