Επισκέπτης
Translation of "goat" in Albanian?Που γεννήθηκε ο Έλλην Όμηρος ΡΕ ΓΙΔΙ??
Original language: English
Translation that you can say:
Bricjapi
Translation of "goat" in Albanian?Που γεννήθηκε ο Έλλην Όμηρος ΡΕ ΓΙΔΙ??
Γαμεμα,το μαγαζακι ειναι τραγικο,ψιλοκρασαρε το πισι.
Πρβληματίστηκα κι εγώ κούκλα μου.
Σκέφτηκα μήπως μας δουλεύει. Μετά όμως πήρα ένα ντεπόν και συνήλθα.
Για τον τέρρυ μιλάμε..
Εγώ πάντως ΔΕΝ ξέρω.
Translation of "goat" in Albanian?
Bricjapi
Που ειναι αυτο το κωλοπεριπτερο του γαμεμα τελικα?
Εγώ πάντως ΔΕΝ ξέρω.
Κριση εχουμε,λεω να το ριξω στην ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ.Σε ενδιαφέρει για να αγοράσεις κάτι ???
Ή για άλλους λόγους??
ΡΕ ΓΙΔΙ??
καλα να παθεις ρε αφου ακους οτι σου λεει το ΠαΠακιΓαμεμα,το μαγαζακι ειναι τραγικο,ψιλοκρασαρε το πισι.
Translation of "goat" in Albanian?
Bricjapi
Μαθε αυτα....
Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε εναν πνευματικό ηγέτης του Ισλάμ να δίνει οδηγίες απο την τηλεόραση για το πως πρέπει ένας άνδρας να δέρνει την γυναίκα του.
Ξεχωρίσαμε μερικές απο τις οδηγίες:
Οδηγία 1
"Αν ο άνδρας θέλει να δείρει την γυναίκα για να απειλήσει την γυναίκα του δεν πρέπει ποτε να το κάνει μπροστά στα παιδιά.."
Οδηγία 2
"Δεν πρέπει να δημιουργήσει αιματώματα και μώλωπες απο τα κτυπήματα στο σώμα της γυναίκας..."
Οδηγία 3
"Δεν πρέπει να την κτυπά στο πρόσωπο και σε άλλα ευαίσθητα σημεία του σώματος..."
Οδηγία 4
"Δεν πρέπει με τα κτυπήματα να σπάσουν οστά..."
"Οταν ένας άνδρας παραβαίνει αυτές τις οδηγίες, παραβαίνει τους νόμους του Αλάχ..."
Ταλιμπάν λιθοβολούν γυναίκα στο Πακιστάν
Ο Ομηρος γεννηθηκε στην Ιωνια. Αν ηταν φυσικα πραγματικο προσωπο γιατι τα τελευταια χρονια υπαρχει μια αμφισβητηση του κατα ποσο τα ομηρικα επη ειναι ενα ενιαιο εργο, ή συνενωση πολλων παραδοσιακων ποιηματων. Σε καθε περιπτωση οι θεωριες ειναι αρκετες.Περιμένουμε τον τέρρυ να μας διδάξει περί Ομήρου.
Που γεννήθηκε ο Έλλην ΌμηροςΡΕ ΓΙΔΙ??
Οχι δεν ειναιο νορβηγικός πολιτισμός είναι "ανώτερος" ή όχι;
είναι στη δεκάδα;
οι σκοπιανοι ειναι σλαβοι.ΤΕΛΟΣ.ηρθαν στην περιοχη πολυ αργοτερα.τωρα για την ονομασια η μονη σωστη ηταν ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΑΣ.δλδ σλαβος που ζει στην περιοχη της μακεδονιας.Ακριβως οπως δεχομαστε και χρησιμοποιουμε την ονομασια τουρκοκυπριος.πετράκι
την ταχυδακτυλουργία μακεδόνας = αρχαίος μακεδόνας, μόνο οι βλάκες την τρώνε...
τι θα γίνει με το ΤΟΡ ΤΕΝ των ΓΑΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ;;;
ρε λαοτζίκε
ο νορβηγικός πολιτισμός είναι "ανώτερος" ή όχι;
είναι στη δεκάδα;
Μαθε αυτα....
Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε εναν πνευματικό ηγέτης του Ισλάμ να δίνει οδηγίες απο την τηλεόραση για το πως πρέπει ένας άνδρας να δέρνει την γυναίκα του.
Ξεχωρίσαμε μερικές απο τις οδηγίες:
Οδηγία 1
"Αν ο άνδρας θέλει να δείρει την γυναίκα για να απειλήσει την γυναίκα του δεν πρέπει ποτε να το κάνει μπροστά στα παιδιά.."
Οδηγία 2
"Δεν πρέπει να δημιουργήσει αιματώματα και μώλωπες απο τα κτυπήματα στο σώμα της γυναίκας..."
Οδηγία 3
"Δεν πρέπει να την κτυπά στο πρόσωπο και σε άλλα ευαίσθητα σημεία του σώματος..."
Οδηγία 4
"Δεν πρέπει με τα κτυπήματα να σπάσουν οστά..."
"Οταν ένας άνδρας παραβαίνει αυτές τις οδηγίες, παραβαίνει τους νόμους του Αλάχ..."
greece.com
ακομη κι εδω παραπληροφορεις φασιστακι