Επισκέπτης
Αλλα βαζεις στην ιδια ζυγαρια αυτους που απελευθερωσαν το 12 την ελλαδα με αυτους που θελανε να παραδωσουν την μακεδονια στην ελλαδα?
Ρε αλβανέ, πάλι αυτογκόλ??
Αλλα βαζεις στην ιδια ζυγαρια αυτους που απελευθερωσαν το 12 την ελλαδα με αυτους που θελανε να παραδωσουν την μακεδονια στην ελλαδα?
Η οποία δεν εξελέγη μόνο και μόνο διότι ήταν ο Βορίδης στο Υπόλοιπο Αττικής. Αλλιώς...
Εάν ενθυμούμαι καλώς βέβαια...
Ρε αλβανέ, πάλι αυτογκόλ??
Ελληνοφωνος κομμουνιστικης εθνικοτητας.
Εάν εννοείς εξέταση για σώας φρένας δεν θα με έβρισκες και άντίθετο...
ελληνικη παιδεια?
Α, εννοείς αυτή με ατονικό σύστημα, χωρίς χρήση κεφαλαίων και με λατινικά σημεία στίξεως;
Εάν εννοείς εξέταση για σώας φρένας δεν θα με έβρισκες και άντίθετο...
για μενα ειναι το ιδιο ξενος με τα πακια στην ομονοια
Δε σε πειράζ' να αρχίσω να καταρτίζω κι εγώ τη δική μου λίστα με best of δικά σου, ε;
One down, several to go
Ρώτα αυτόν που έκανε το θέμα...
Πονηρός είσαι, ειδήσεις βλέπεις, πράγματα γνωρίζεις...τότε τι με ρωτάς???
ΕΛΛΑΣ - ΣΕΡΒΙΑ, ΣΥΜΜΑΧΙΑ!!!!
εγω φιλε μου δεν πιστευω οτι υπαρχουν ανωτερες φυλες.Σε κομματα δεν μπαινω,ασε που στο λαος πιστευω οτι οχι ανωτεροι δεν ειναι αλλα στοκοι ειναι στην πλειοψηφια.Και να προσεχεις τους κινεζους,ερχονται.Μπορει να εχει δικιο οτι ειναι "ειναι το ιδιο ξενος με τα πακια στην ομονοια" αλλα ο "κοκος" δεν μενει στην ελλαδα ουτε διεκδικει τιποτα απο την ελλαδα οποτε ελα στο ΛΑ.Ο.Σ να διωξουμε αυτους που ΕΙΝΑΙ στην ελλαδα με βαση τον προηγουμενο συλλογισμο σου...
Απο εκει και περα υπαρχει οπως καταλαβαινεις ιεραρχηση στους πολιτισμους δεν μπορει μια αφρικανικη φυλη με λεξιλογιο 200 λεξεων να ειναι ανωτερη σε πολιτισμικο επιπεδο με τους κινεζους..
Η υποψήφια του ΛΑΟΣ κ.Εφυ Σαρρή, κάλεσε τους μαυρους στην Ελλάδα μας, οριστε και τα ντοκουμέντα της προδοσίας της
Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ!!!
εγω φιλε μου δεν πιστευω οτι υπαρχουν ανωτερες φυλες.Σε κομματα δεν μπαινω,ασε που στο λαος πιστευω οτι οχι ανωτεροι δεν ειναι αλλα στοκοι ειναι στην πλειοψηφια.Και να προσεχεις τους κινεζους,ερχονται.
η αποια δεν εξελεγει διοτι σαν υποψηφια βουλευτης στην β' αθηνων εψαχνε να βρει την ψηφο της..
σκεψου πονηρα....ποιοι κατεχουν τα ποστα στην δημοσια διοικηση, ΤΩΡΑ? οι αριστεροι...εαν εφαρμοζοταν αυτος ο νομος, ποιους θα εβγαζαν ζουρλους οι αριστεροι? εμας
Οταν θα γινουμε εμεις πλειοψηφια...τοτε θα εφαρμοστει...