streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Οι ανθρωποι δεν αλλαξαν, αλλαξαν οι καταστασεις...
PS. Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results.
Οι ανθρωποι δεν αλλαξαν, αλλαξαν οι καταστασεις...
1)Ρε έτσι όπως μου τα λες απορώ πως είσαι ζωντανός τώρα κ γράφεις....αλοίμονο αν ήταν 1-2εκ. παράνομοι εγκληματίες στην χώρα.
2)Είχες ελληνίδες ναι,αλλά δεν υπάρχει η ίδια ευαισθησία κ μανία να διωχθούν οι αλλοδαπές που γαμιούνται στα μπουρδέλα για 10-20e κ αυτές οι περισσότερες παράνομες είναι.
Τον μπούλο κυρίως.Παπατρολλάκο, τι νούμερο κλώνος είναι αυτός;
Πήρες τομπούλο με τον προηγούμενο ή ξέχασες το password;
1)Και εγώ έχω φωνάξει αρκετές φορές έλλην κ δεν μου έχει κόψει απόδειξη,να τον στείλουμε κ αυτόν στην Αλβανία,είναι καλό μέτρο;;;;1)Παμε παλι βου και α βα, με τον ενα η τον αλλο τροπο δεν σημαινει οτι ολοι ειναι ληστες και φονιαδες. Ξερω πχ αλβανο, πολυ καλο παιδι εχουμε πιει και μπυρες, ο οποιος δουλευει ελευθερος επαγγ εδω και 7 χρονια και δεν εχει κοψει μια αποδειξη, δεν εχει κολλησει ενα ενσημο (υδραυλικος) Ε φετος που τον τσιμπησανε και τον στειλαν στην πατριδα του ποιος φταιει? Η μηπως δεν ειναι παρανομια αυτο?
2)Δεν καταλαβα τιποτα
Τον μπούλο κυρίως.
Μακρία το χέρι από την αναφορά!!!
Πεταρίζει η καρδούλα σου εεεε;;;Έλα μωρέ, και έλεγα να κάνω μια αναφορούλα, έτσι, πριν πέσω για ύπνο...
Η ζωή είναι βαρετή χωρίς καμιά αψιμαχία...
Έχω την άδεια σου να σε δώσω, έτσι δεν είναι;
Αυτο ακριβως θελω να πω αλλα δεν με καταλαβαινει
PS. Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results.
Πεταρίζει η καρδούλα σου εεεε;;;
1)Και εγώ έχω φωνάξει αρκετές φορές έλλην κ δεν μου έχει κόψει απόδειξη,να τον στείλουμε κ αυτόν στην Αλβανία,είναι καλό μέτρο;;;;
Οτι θελει ο κοσμος να μεινουν οι αλλοδαπες πουτανες αλλα να φυγουν οι ρωσοι πολωνοι αλβανοι? Και ειναι ρατσισμος αυτος? Αφου αυτες δουλευουν...2)Είναι το φαινόμενο της επιλεκτικής ευαισθησίας.
Μακριά το χεράκι,κάνει τζιζ!!!!Που πατάω; Εκεί που λέει "Αναφορά στον συντονιστή";
1)Τσεκαρισμένο τώρα αυτό;;;;1)Τουλαχιστον αν του ζητησεις εχει μπλοκακι να σου κοψει
2)Οτι θελει ο κοσμος να μεινουν οι αλλοδαπες πουτανες αλλα να φυγουν οι ρωσοι πολωνοι αλβανοι? Και ειναι ρατσισμος αυτος? Αφου αυτες δουλευουν...
Πακισσες πουτανες αληθεια παιζουν στην αθηνα?
Αει στον κόρακα,μου έχετε δημιουργήσει ψυχολογικό,με κλέψανε κ 2 φορές,δεν θέλει πολύ ο άνθρωπος να χαζέψει!!!!
Και ήταν κ σπόρος αυτήν την φορά,τώρα πάκια ήταν ή τίποτα γυφτάκια ποτέ δεν κατάλαβα,μελαμφοί κ στις 2 περιπτώσεις πάντως.Τύπε, πάλι σε ξάφρισε πάκι;
επειδή δεν πουλάνε το κορμί τους;;;
Και ήταν κ σπόρος αυτήν την φορά,τώρα πάκια ήταν ή τίποτα γυφτάκια ποτέ δεν κατάλαβα,μελαμφοί κ στις 2 περιπτώσεις πάντως.
Και το χειρότερο είναι ότι πήγαινα να γαμήσω σε στούντιο κ τις δύο φορές!!!
E ναι ρε κατι πρεπει να κοβει για να δηλωνει εισοδημα, να εχει κανει μια εναρξη εστω αφου υποχρεωτικα κανει δηλωση1)Τσεκαρισμένο τώρα αυτό;;;;
2)Εεε κ οι αρσενικοί μετανάστες δουλεύουν,πουλάνει τσάντες,κόκα κ ό,τι θες
,τί δηλαδή επειδή δεν πουλάνε το κορμί τους;;;
Για πότε είδε το πορτοφόλι μου το σκασμένο,για πότε έβαλε το χέρι κ για πότε κατέβηκε στην στάση....χαμπάρι δεν πήρα!!!!Έλεος ρε παπατρόλλη. Με σένα τα πάκια είναι λες και κλέβουν εκκλησία.
Για πότε είδε το πορτοφόλι μου το σκασμένο,για πότε έβαλε το χέρι κ για πότε κατέβηκε στην στάση....χαμπάρι δεν πήρα!!!!
Έγινε κ αυτό μια φορά.Πορτοφολι σε λεωφορειο? σε κοινη θεα?
Ε τα θελει και σενα ο κωλος σου, εγω νομιζα οτι στην επεσαν στον δρομο