Νέα

Ώρα να μπεί τέλος στην ανοχή στους δολοφόνους μεταναστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα memos@n
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστευετε πως ο αναγκαστικος εξισλαμισμος της Ευρωπης αποτελει κινδυνο?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 130 73,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 19 10,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 10 5,6%
  • Οτι πει το ΠαΠακι που τα ξερει ολα

Ψήφοι: 19 10,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    178

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Παπατρολλάκο, τι νούμερο κλώνος είναι αυτός;
Πήρες τομπούλο με τον προηγούμενο ή ξέχασες το password;

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
1)Ρε έτσι όπως μου τα λες απορώ πως είσαι ζωντανός τώρα κ γράφεις....αλοίμονο αν ήταν 1-2εκ. παράνομοι εγκληματίες στην χώρα.

Παμε παλι βου και α βα, με τον ενα η τον αλλο τροπο δεν σημαινει οτι ολοι ειναι ληστες και φονιαδες. Ξερω πχ αλβανο, πολυ καλο παιδι εχουμε πιει και μπυρες, ο οποιος δουλευει ελευθερος επαγγ εδω και 7 χρονια και δεν εχει κοψει μια αποδειξη, δεν εχει κολλησει ενα ενσημο (υδραυλικος) Ε φετος που τον τσιμπησανε και τον στειλαν στην πατριδα του ποιος φταιει? Η μηπως δεν ειναι παρανομια αυτο?

2)Είχες ελληνίδες ναι,αλλά δεν υπάρχει η ίδια ευαισθησία κ μανία να διωχθούν οι αλλοδαπές που γαμιούνται στα μπουρδέλα για 10-20e κ αυτές οι περισσότερες παράνομες είναι.

Δεν καταλαβα τιποτα :2funny:

Επισκέπτης
1)Παμε παλι βου και α βα, με τον ενα η τον αλλο τροπο δεν σημαινει οτι ολοι ειναι ληστες και φονιαδες. Ξερω πχ αλβανο, πολυ καλο παιδι εχουμε πιει και μπυρες, ο οποιος δουλευει ελευθερος επαγγ εδω και 7 χρονια και δεν εχει κοψει μια αποδειξη, δεν εχει κολλησει ενα ενσημο (υδραυλικος) Ε φετος που τον τσιμπησανε και τον στειλαν στην πατριδα του ποιος φταιει? Η μηπως δεν ειναι παρανομια αυτο?

2)Δεν καταλαβα τιποτα :2funny:
1)Και εγώ έχω φωνάξει αρκετές φορές έλλην κ δεν μου έχει κόψει απόδειξη,να τον στείλουμε κ αυτόν στην Αλβανία,είναι καλό μέτρο;;;; :2funny:

2)Είναι το φαινόμενο της επιλεκτικής ευαισθησίας.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Τον μπούλο κυρίως. :grin:
Μακρία το χέρι από την αναφορά!!! :s&m_2: :birdman:

Έλα μωρέ, και έλεγα να κάνω μια αναφορούλα, έτσι, πριν πέσω για ύπνο...  :birdman:
Η ζωή είναι βαρετή χωρίς καμιά αψιμαχία...  :birdman:
Έχω την άδεια σου να σε δώσω, έτσι δεν είναι;  :birdman:

Επισκέπτης
Με τις παπαρίες κ τις μαλακίες σας πάντως βλέπω κανέναν μελαμψό στον δρόμο κ μου φεύογουν πορδές,πετάγομαι πάνω...λέω τώρα θα βγει το μαχαιρί για να με κλέψει ή σφάξει στην ψύχρα. :badair: *P

Αει στον κόρακα,μου έχετε δημιουργήσει ψυχολογικό,με κλέψανε κ 2 φορές,δεν θέλει πολύ ο άνθρωπος να χαζέψει!!!! :s&m_1:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
1)Και εγώ έχω φωνάξει αρκετές φορές έλλην κ δεν μου έχει κόψει απόδειξη,να τον στείλουμε κ αυτόν στην Αλβανία,είναι καλό μέτρο;;;; :2funny:

Τουλαχιστον αν του ζητησεις εχει μπλοκακι να σου κοψει :birdman:

2)Είναι το φαινόμενο της επιλεκτικής ευαισθησίας.
Οτι θελει ο κοσμος να μεινουν οι αλλοδαπες πουτανες αλλα να φυγουν οι ρωσοι πολωνοι αλβανοι? Και ειναι ρατσισμος αυτος? Αφου αυτες δουλευουν...

Πακισσες πουτανες αληθεια παιζουν στην αθηνα?

Επισκέπτης
Που πατάω; Εκεί που λέει "Αναφορά στον συντονιστή";   :)
Μακριά το χεράκι,κάνει τζιζ!!!! :birdman:
1)Τουλαχιστον αν του ζητησεις εχει μπλοκακι να σου κοψει :birdman:

2)Οτι θελει ο κοσμος να μεινουν οι αλλοδαπες πουτανες αλλα να φυγουν οι ρωσοι πολωνοι αλβανοι? Και ειναι ρατσισμος αυτος? Αφου αυτες δουλευουν...

Πακισσες πουτανες αληθεια παιζουν στην αθηνα?
1)Τσεκαρισμένο τώρα αυτό;;;; :birdman:

2)Εεε κ οι αρσενικοί μετανάστες δουλεύουν,πουλάνε τσάντες,κόκα κ ό,τι θες,τί δηλαδή επειδή δεν πουλάνε το κορμί τους;;; :birdman:

Επισκέπτης
Τύπε, πάλι σε ξάφρισε πάκι;
Και ήταν κ σπόρος αυτήν την φορά,τώρα πάκια ήταν ή τίποτα γυφτάκια ποτέ δεν κατάλαβα,μελαμφοί κ στις 2 περιπτώσεις πάντως. :headbang:

Και το χειρότερο είναι ότι πήγαινα να γαμήσω σε στούντιο κ τις δύο φορές!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Και ήταν κ σπόρος αυτήν την φορά,τώρα πάκια ήταν ή τίποτα γυφτάκια ποτέ δεν κατάλαβα,μελαμφοί κ στις 2 περιπτώσεις πάντως. :headbang:

Και το χειρότερο είναι ότι πήγαινα να γαμήσω σε στούντιο κ τις δύο φορές!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Έλεος ρε παπατρόλλη. Με σένα τα πάκια είναι λες και κλέβουν εκκλησία.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
1)Τσεκαρισμένο τώρα αυτό;;;; :birdman:
E ναι ρε κατι πρεπει να κοβει για να δηλωνει εισοδημα, να εχει κανει μια εναρξη εστω αφου υποχρεωτικα κανει δηλωση

2)Εεε κ οι αρσενικοί μετανάστες δουλεύουν,πουλάνει τσάντες,κόκα κ ό,τι θες

Τωρα δεν εχεις αδικο :think:

Προφανως οι μπουρδελιαρηδες ειναι περισσοτεροι απο τους κοκακηδες ή τους μαιμουδιαρηδες

,τί δηλαδή επειδή δεν πουλάνε το κορμί τους;;; :birdman:

Μην το λες :grin:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Για πότε είδε το πορτοφόλι μου το σκασμένο,για πότε έβαλε το χέρι κ για πότε κατέβηκε στην στάση....χαμπάρι δεν πήρα!!!! :P

Πορτοφολι σε λεωφορειο? :huh: σε κοινη θεα? :huh:

Ε τα θελει και σενα ο κωλος σου, εγω νομιζα οτι στην επεσαν στον δρομο :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom