Νέα

Ώρα να μπεί τέλος στην ανοχή στους δολοφόνους μεταναστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα memos@n
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστευετε πως ο αναγκαστικος εξισλαμισμος της Ευρωπης αποτελει κινδυνο?

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 130 73,0%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 19 10,7%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 10 5,6%
  • Οτι πει το ΠαΠακι που τα ξερει ολα

Ψήφοι: 19 10,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    178

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
αχαχαχαχα το αξιόπιστο κ αντικειμενικό κοινό του μπου.κομ!!!! :2funny: :2funny:

Εδώ σε ΑΥΤΟ το κοινό απευθυνόμαστε παίχτη κι εσύ, κι εγώ.
Να πάμε στην ιστοσελίδα της Ακαδημίας Αθηνών να συνεχίσουμε την αντιπαράθεσή μας, αν μας δέχονται βέβαια;

Πόσο υπερφίαλα ελιτίστικο είναι να σνομπάρεις ένα σάιτ στο οποίο συμμετέχεις;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τι διαβαζει αραγε ο Λακης?
Δραγουμη?Το ημερολογιο Μεταξα?

Τον Πλευρη τον ξετιναξε,ειπαμε.
URL]] :rolleyes:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Σιγουρα συμφωνει οτι η Ευρωπη πρεπει να δωσει"μαχη"κατα του Ισλαμ παντως.

Για "μάχες" και τέτοια δεν ξέρω. Για νεκρούς οιασδήποτε φυλής και θρησκείας είμαι σαφώς αντίθετος.

ΟΜΩΣ μιναρέδες, μπούργκες, μαντήλες, σαρίες κλπ στην Ελλάδα και γενικότερα στην Ευρώπη δεν γουστάρω!
Αν εσύ γουστάρεις να το πεις και αφού έχουμε διαφορά απόψεων να απευθυνθούμε με δημοψήφισμα (έστω με μία σοβαρή και μεγάλη δημοσκόπηση) στο σύνολο του λαού (και όχι μόνο στους "παρακατιανούς" του μπου.κομ  ;) ) να μας την λύσει.
Συμφωνείς;

Επισκέπτης
Εδώ σε ΑΥΤΟ το κοινό απευθυνόμαστε παίχτη κι εσύ, κι εγώ.
Να πάμε στην ιστοσελίδα της Ακαδημίας Αθηνών να συνεχίσουμε την αντιπαράθεσή μας, αν μας δέχονται βέβαια;

Πόσο υπερφίαλα ελιτίστικο είναι να σνομπάρεις ένα σάιτ στο οποίο συμμετέχεις;
Δεν πρόκειται για σνομπάρισμα,είναι γεγονός ότι εδώ η πλειοψηφία δεν είναι αυτό που θα έλεγα κανείς: ''αντικειμανικός''(αν κ μερικοί το δηλώνουν μανιωδώς αλλά τα γεγονότα εννιότε τους διαψεύδουν),οπότε αν λαμβάνεις σοβαρά υπόψιν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας η συζήτηση χάνει κάθε νόημα.

Από την άλλη υπάρχουν κ τα εκλογικά αποτελέσματα,είναι γνωστό ότι τα ακροδεξιά κόμματα είναι κατά των ξένων αλλά άλλοι βρίσκονται στην εξουσία,όχι οι ακροδεξιοί φασίστες.

Έχεις να προσθέσεις τίποτα για τον κομμουνισμό μήπως;;;;;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Έχεις να προσθέσεις τίποτα για τον κομμουνισμό μήπως;;;;;

Ο κομμουνισμός είναι ντεπασσέ αγορίνα μου. Και ως "πρόβλημα" και ως αντίπαλος. Αξιοθρήνητος θα έλεγα.

Αντιθέτως ο ισλαμικός φονταμενταλισμός είναι (εν δυνάμει έστω) υπαρκτό πρόβλημα στην γηραιά ήπειρο.
Αν ποτέ τύχει και αποκτήσει ισχύ, από τους πρώτους που θα υποστείτε την μήνιν του θα είσαστε...

Επισκέπτης
Για "μάχες" και τέτοια δεν ξέρω. Για νεκρούς οιασδήποτε φυλής και θρησκείας είμαι σαφώς αντίθετος.

ΟΜΩΣ μιναρέδες, μπούργκες, μαντήλες, σαρίες κλπ στην Ελλάδα και γενικότερα στην Ευρώπη δεν γουστάρω!
Αν εσύ γουστάρεις να το πεις και αφού έχουμε διαφορά απόψεων να απευθυνθούμε με δημοψήφισμα (έστω με μία σοβαρή και μεγάλη δημοσκόπηση) στο σύνολο του λαού (και όχι μόνο στους "παρακατιανούς" του μπου.κομ  ;) ) να μας την λύσει.
Συμφωνείς;
Διευκρινήσεις
http://[URL unfurl="true"]www.esquire.com/cm/esquire/images/bernard-henri-levy-WI-0907-lg.jpg[/img[/URL]]
[i]Μ' αρέσουν οι μεγάλες μεταφορές που πηγάζουν απ' τη θρησκεία: θαύμα, χάρη, σωτηρία, ένδοξο σώμα, μεταστροφή...Με αρκετά προβλέψιμο τρόπο αυτό έχει οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι η φιλοσοφία μου είναι μετεμφιεσμένος Χριστιανισμός. Δεν βοήθησε το βιβλίο που δημοσίευσα πάνω στον Άγιο Παύλο. Όπως και να χει, στο τέλος της ημέρας προτιμώ να είμαι ένας άθεος επαναστάτης περιβεβλημένος με τον μανδύα του θρησκευτικού λεξιλογίου παρά δυτικός "δημοκράτης", διώκτης μουσουλμάνων, μασκαρεμένος σε εκκοσμικευμένο φεμινιστή.
Alain Badiou, Δεύτερο μανιφέστο για τη φιλοσοφία.[/i]
[URL unfurl="true"]http://radicaldesire.blogspot.com/2011/01/blog-post_6032.html[/URL]

ΥΓ O τυπος στη φωτο ειναι ο Μπερναρ Ανρυ Λεβυ-σα να λεμε η"καθοδηγηση"του γιατρου με τα assets στο εξωτερικο.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
A! Kαι τον τύπο της λέγκας που συμφώνησε με ΑΠΟΨΕΙΣ του Νορβηγού δολοφόνου αναγκάστηκε να τον αποκυρήξει ακόμα και το κόμμα του, λόγω ατυχούς επιλογής επικαιρότητος και πολιτικού κόστους φυσικά.

Εγώ όμως δεν εκτίθεμαι σε εκλογικές διαδικασίες, οπότε δεν θα φάω το "Αυτά που λες τα είπε και ο Νορβηγός δολοφόνος άρα ίδιοι είσαστε!"  

Το έχω ξανακούσει άλλωστε όταν ήμουν φοιτητής και είχα πει σε ΚΝΙτες της Πανσπουδαστικής πως τα Γκουλάγκ ήταν μια ζοφερή πραγματικότητα του όχι πολύ μακρινού παρελθόντος πως "Ντροπή σου να αναπαράγεις την προπαγάνδα της CIA!"

Μόνο που (ατυχώς γι αυτούς!) η "προπαγάνδα" της CIA είχε δίκιο στο συγκεκριμένο θέμα.
Η κάθε CIA ενδέχεται να λέει και κανένα ψέμα εναντίον των αντιπάλων της, ΑΛΛΑ φυσικά προτιμάει να προβάλει τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ που τους εκθέτουν...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Ρε υπερποντικέ άσε τον Ανρύ Λεβύ! Δεν είναι εδώ να κάνουμε διάλογο.
Σε εσένα έκανα μια απλή ερώτηση. Να την επαναλάβω.

"Γουστάρεις στην Ευρώπη τζαμιά, μιναρέδες, μουεζίνηδες, σαρίες, κλειτοριδεκτομές (όχι στην κόρη σου, στις μουσουλμάνες γειτόνισσές σου έστω), μπούργκες, μαντήλες κλπ κλπ."

Δύο επιλογές έχεις.
1. Γουστάρω!
2. Δεν γουστάρω!

(Εγώ ψηφίζω 2, αλλά υποθέτω το φαντάζεσαι)

Υ.Γ. Παρεπιπτόντως ΚΑΙ εγώ άθεος είμαι. Και δια τούτο αντισλαμιστής όπως και αντιχριστιανός και το έχω δηλώσει εξ άλλου εδώ μέσα.
ΟΜΩΣ σήμερα δεν θεωρώ τον Χριστιανισμό κίνδυνο (τον 5ο αιώνα μ.Χ. βέβαια ήταν τραγική οπισθοδρόμηση αιώνων, αλλά από τότε πέρασαν 16 αιώνες)
Τον ισλαμισμό τον θεωρώ...

Επισκέπτης
A! Kαι τον τύπο της λέγκας που συμφώνησε με ΑΠΟΨΕΙΣ του Νορβηγού δολοφόνου αναγκάστηκε να τον αποκυρήξει ακόμα και το κόμμα του, λόγω ατυχούς επιλογής επικαιρότητος και πολιτικού κόστους φυσικά.
Καποιες ιδεες λοιπον,που δεν διευκρινιζονται,παραμενουν"εξαιρετικες".
Εγώ όμως δεν εκτίθεμαι σε εκλογικές διαδικασίες, οπότε δεν θα φάω το "Αυτά που λες τα είπε και ο Νορβηγός δολοφόνος άρα ίδιοι είσαστε!"
Ανεπαρκες κριτηριο αφου ουτε και ο Μπρειβικ"εκτεθηκε σε εκλογικες διαδικασιες".

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Δεν ειναι ισλαμικο εθιμο η κλειτοριδεκτομη  :rolleyes:

Επισκέπτης
Ρε υπερποντικέ άσε τον Ανρύ Λεβύ! Δεν είναι εδώ να κάνουμε διάλογο.
Σε εσένα έκανα μια απλή ερώτηση. Να την επαναλάβω.

"Γουστάρεις στην Ευρώπη τζαμιά, μιναρέδες, μουεζίνηδες, σαρίες, κλειτοριδεκτομές (όχι στην κόρη σου, στις μουσουλμάνες γειτόνισσές σου έστω), μπούργκες, μαντήλες κλπ κλπ."

Δύο επιλογές έχεις.
1. Γουστάρω!
2. Δεν γουστάρω!

(Εγώ ψηφίζω 2, αλλά υποθέτω το φαντάζεσαι)
Ας σουταρουμε πρωτα τον Νιονιο και βλεπουμε...

Clean house first,που θα λεγε και ο Νορβηγος.

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Πόσο ξύλο θέλουν οι αντίφα???

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!

Επισκέπτης
Υ.Γ. Παρεπιπτόντως ΚΑΙ εγώ άθεος είμαι. Και δια τούτο αντισλαμιστής όπως και αντιχριστιανός και το έχω δηλώσει εξ άλλου εδώ μέσα.
ΟΜΩΣ σήμερα δεν θεωρώ τον Χριστιανισμό κίνδυνο (τον 5ο αιώνα μ.Χ. βέβαια ήταν τραγική οπισθοδρόμηση αιώνων, αλλά από τότε πέρασαν 16 αιώνες)
Τον ισλαμισμό τον θεωρώ...
Προφανως το να βγαινει ο Νιονιος,που τον πληρωνουμε κιολας,στον αμβωνα συμβαινει καπου στον 5ο αιωνα μ.Χ...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ε,και τι σας νοιαζει εσας αν ο Μπρειβικ ειναι,η δεν ειναι,ακροδεκσος?

Αφου και ο Καρατζαφερης οταν τον χαρακτηρισαν ετσι χτυπιοταν κατω οτι δεν ειναι,νομιζω ειχαν γινει και μυνησεις σχετικα.

o καρατζαφερης βρε ηλιθιε δεν σκοτωσε και ο ιδιος ο Μπρειβικ λεει οτι ειναι μασονος αλλα και η ιδια η μασονικη στοα το αποδεχεται...αλλα μενουμε στο γεγονος οτι περασε απο ενα πατριωτικο κομμα ενα φεγγαρι (οπως περασε και απο το σοσσιαλιστικο) και διαγραφτηκε...

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Πέτρος Κωνσταντίνου??? ποιος αυτόν που χαιρετισε ναζιστικα ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος? Ε δε πάμε καλά... Αυτός ο κύριος θέλει τους μετανάστες στην Ελλάδα με το ζόρυ θαρρω.

Επισκέπτης
o καρατζαφερης βρε ηλιθιε δεν σκοτωσε και ο ιδιος ο Μπρειβικ λεει οτι ειναι μασονος αλλα και η ιδια η μασονικη στοα το αποδεχεται...αλλα μενουμε στο γεγονος οτι περασε απο ενα πατριωτικο κομμα ενα φεγγαρι (οπως περασε και απο το σοσσιαλιστικο) και διαγραφτηκε...
Δε μου ειπες ομως τι σας κοφτει εσας αν ειναι,η δεν ειναι,ακροδεκσος ο Νορβηγος.

Ειδικα απο τη στιγμη που ο Κ/Φ χτυπιεται κατω οτι δεν ειναι τετοιο πραμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom