Επισκέπτης
Αστους να λενε νονουλη μου... Οσοι ηταν ξερουν ποιοι ειναι και τι εγινε. Οι αλλοι που ποσταρουν πλακιτσες ότι δηθεν ηταν εκει αυτοι θα πρεπει να αλλαξουν πλευρο.
Όλος ο καλός ο κόσμος εκεί.
Μπράβο παιδιά, καιρός ήταν
Ναι εσυ την άλλη φορά φρόντισε να αργήσεις ξανά και θα σου ζητήσω στην επόμενη να έλθεις με τον κηδεμόνα σου.Μερικοί την πρόλαβαν την τελευταία στιγμή... στο τσακ που λέμε
Μερικοί την πρόλαβαν την τελευταία στιγμή... στο τσακ που λέμε
Εσενα θα σου βγαλω τ αυτια Λιγο ακομα και δε θα σ επαιρνα :-*
Ναι εσυ την άλλη φορά φρόντισε να αργήσεις ξανά και θα σου ζητήσω στην επόμενη να έλθεις με τον κηδεμόνα σου.
Αν κρινω παντως απο το γιο, ο κηδεμονας θα ειναι μια χαρα!
Ελπίζω σοβαρά να μην συμβεί ξανά μιά και αυτή η αχόρταγη σε θέλει πολύ να συμμετέχεις.Συγνώμη νονούλι δεν θα ξανασυμβεί την επόμενη, το υπόσχομαι ;)
Ελπίζω σοβαρά να μην συμβεί ξανά μιά και αυτή η αχόρταγη σε θέλει πολύ να συμμετέχεις.
A friendly reminder thought Dont Nonouli me agiain. I am ony her Nonos
Εχει κανεις ωρα?
Μωρούλι μου λουκουμαδάκι μου μετά χαράς αλλά κάποιοι ξέρασαν για την ακριβή τοποθεσία και έχω αρχίσει να αισθάνομαι τις ανάσες των Ηθών στο σβέρκο μου. Προτείνω CASTING που θα περάσουν και τουλάχιστον 2 Pros και μία Trans.Ειναι ωρα να κανονισουμε κανα νεο meeting... Για μεσα Ιουνιου νονουλη, το σπιτι ειναι οκ. Τα υπολοιπα τα αφηνουμε σε σενα. ;)