Νέα

Open Coffee - Πάμε για καφέ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
εγώ τα πάντα όλα μα όλα original τα έχω.
μόνη χορηγία που έχω είναι στους metallica motorhead mastodon για αυθεντικα.
λόγω σχολής και προγραμματιστικών εργαλείων μας δίνουν οι ίδιοι οι καθηγητές σπασμένα cd-dvd από τα προγράμματα που θέλουμε.
να σας πω ότι 20.000 ευρώ δώθηκαν για ένα πρόγραμμα και 20 κλειδιά..... και θα πρέπει να το χρησιμοποιούν 200-300 φοιτητές.....
άντε μετά να μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου!!!

Εσυ γιατι δινεις τον καθηγητη που σας βοηθαει?
Θα ηθελες να τα πληρωσεις απο τη τσεπη σου?
Ρισκαρει ο ανθρωπος για εσας και εσυ τον δινεις στεγνα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ναί είναι όλα original. Και η απάντηση στο δεύτερο ερώτημα είναι ότι κάποιος δούλεψε γι' αυτό που χρειάζεσαι. Με την ίδια λογική αν βρεθεί κάποιος να κάνει τη δουλειά σου παράνομα χωρίς ασφάλιση και φόρους μόνο για ένα πιάτο φαί νομιμοποιείται και ο εργοδότης σου να σε απολύσει και να μειώσει το κόστος του.
Το ότι κάτι γίνεται από πολλούς δε σημαίνει ότι είναι ηθικό. Αν θέλει λοιπόν κάποιος να χρησιμοποιεί προιόντα ή υπηρεσίες χωρίς ν' αμείβεται αυτός που τα παράγει με το ποσό που έχει το δικαίωμα να ορίσει, τότε ας το κάνει αλλά προσωπικά επιλέγω να μην το κάνω. Δεν προσπαθώ να πείσω κάποιον να κάνει ότι εγώ, ούτε είμαι σε θέση, ούτε έχω πρόθεση να κάνω κήρυγμα ή έλεγχο αλλά δε θα καταλήξουμε και στο συμπέρασμα πως ότι είναι οικονομικά συμφέρον για ένα άτομο αυτόματα γίνεται και ηθικός κανόνας για όλους.
δε θέλω να μου αγχωθείς αλλά θα πρέπει να σου το πω.
αυτά που προσφέρεις εσύ στην εταιρία που αγόρασες το λογισμικό είναι ψίχουλα.
οι εταιρίες βγάζουν λεφτά φτιάχνοντας λογισμικό για άλλες εταιρίες, απλά το διαμορφώνουν μετά και σου το δίνουν έναντι κάποιου ποσού.

ακόμα και το Linus Torvalds ο μπαμπάς του Linux δεν γράφει κώδικα για την ψυχή της μάνας του.
δουλεύει σε εταιρία και εφοδιάζει με λογισμικό μεγάλες εταιρίες και βγάζει φράγκα.
αυτοί που ασχολούνται με το opensoyrce λογισμικό αφηλοκερδώς δεν βγαίνουν χαμένοι.
συμπληρώνουν ώρες προυπηρεσίας για να μπορέσουν αργότερα να βρουν δουλειά πιο εύκολα από κάποιον άλλον.
τέλος η google προσφέρει δουλειές σε αυτούς του linux-άδες για διάφορα project που έχει.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Εσυ γιατι δινεις τον καθηγητη που σας βοηθαει?
Θα ηθελες να τα πληρωσεις απο τη τσεπη σου?
Ρισκαρει ο ανθρωπος για εσας και εσυ τον δινεις στεγνα.
γιατί νομίζεις ότι είναι κρυφό όταν το ξέρουν αυτό 1-2 χιλιάδες άτομα;
δε ρισκάρει τίποτα. αυτό γίνεται εδώ και χρόνια σε όλα τα πανεπιστήμια της ελλάδας!
αν πιάσουν αυτόν, θα πρέπει να συλάβουν και όλους τους έλληνες από 10 ετών μέχρι 70.

ααα κάτι που μου ήρθε μόλις τώρα.
κάποια περίοδο στο ΕΜΠ κάποια παιδιά έκανα υποκλοπή το σήμα της nova και κάνανε λive streaming μέσω internet.
δεν πιάσαν κανέναν.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
μικρές ελληνικές εταιρίες;;;;
The OpenCoffee Club was started in London in March 2007 to encourage entrepreneurs, developers and investors to organise real-world info..

εταιρίες;

το λογισμικό δεν πωλείται όπως οι καραμέλες.

Ναι, μικρές Ελληνικές εταιρείες είναι.
Είδες εσύ καμία μεγάλη;
Ποιά είναι αυτή;

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Προφανώς μιλάμε για διαφορετικές υλοποιήσεις.
Αν χρησιμοποιείς το Matlab επαγγελματικά τότε προφανώς πρέπει να τα πληρώσεις τα 1000+€. Δεν αντιλαμβάνομαι τη λογική του να χρησιμοποιώ κάτι για να βγάζω χρήματα αλλά να κρίνω αυθαίρετα ότι αυτό που ζητά ως αντίτιμο η εταιρεία που το παράγει είναι υπερβολικό.
Αφού θεωρείς άστοχο το παράδειγμα με τα ρούχα (παρεμπιπτόντως είναι "μονοπώλιο" και "έννομος") γιατί ισχυρίζεσαι ότι στο λογισμικό υπάρχει μονοπώλιο, τι είδους μονοπώλιο είναι αυτό που συμμετέχουν τρεις ανταγωνιστές (MS, Apple, SUN)?
Οι εταιρείες αποτελούνται από ανθρώπους και αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν να πληρώνονται. Την υπεραξία αυτής της εργασίας την καρπώνεται αυτός που έβαλε το κεφάλαιο. (Σε όποιον δεν αρέσει, υπάρχουν διαφορετικά μοντέλα ανάπτυξης αλλά σε άλλα πολιτικά συστήματα.)
Σε πολλές βιομηχανίες που παράγουν άυλα προϊόντα που δε χρειάζονται υποστήριξη και εξέλιξη (τραγούδια, ταινίες) αυτό το μοντέλο τείνει ν' ανατραπεί γιατί οι εταιρείες βλέπουν ότι μπορούν να επιβιώσουν  υιοθετώντας ένα συνδρομητικό μοντέλο στο internet.
Στο λογισμικό όμως που τα κόστη υποστήριξης και εξέλιξης είναι τεράστια, η λογοκλοπή οδηγεί σε μονοπώλιο καταστρέφοντας στη γέννηση της κάθε εναλλακτική προσπάθεια. Δυστυχώς δεν μπορώ ν' αντιληφθώ με ποια λογική αν κάτι είναι ακριβό το κλέβουμε. Αν κάτι διατίθεται μονοπωλιακά, η ΕΕ και η επιτροπή ανταγωνισμού των ΗΠΑ δέχονται καταγγελίες από ιδιώτες και όπως έχουμε δεί αντιδρούν αποτελεσματικά. Αν κάτι σ' ενοχλεί κατάγγειλε το. Κανένα αντιμονοπωλιακό σύνθημα δεν καθιστά ηθικό το ν' αρνείσαι σε κάποιον την πληρωμή που απαιτεί γι αυτό που παράγει.
Με την ευκαιρία, πρόσφατα που αγόρασα laptop δεν είδα να σκοτώνονται να πάρουν αυτά που προσφέρονται με Linux.
Τέλος συζήτησης από μένα, πάω για ύπνο.

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
δε θέλω να μου αγχωθείς αλλά θα πρέπει να σου το πω.
αυτά που προσφέρεις εσύ στην εταιρία που αγόρασες το λογισμικό είναι ψίχουλα.
οι εταιρίες βγάζουν λεφτά φτιάχνοντας λογισμικό για άλλες εταιρίες, απλά το διαμορφώνουν μετά και σου το δίνουν έναντι κάποιου ποσού.

ακόμα και το Linus Torvalds ο μπαμπάς του Linux δεν γράφει κώδικα για την ψυχή της μάνας του.
δουλεύει σε εταιρία και εφοδιάζει με λογισμικό μεγάλες εταιρίες και βγάζει φράγκα.
αυτοί που ασχολούνται με το opensoyrce λογισμικό αφηλοκερδώς δεν βγαίνουν χαμένοι.
συμπληρώνουν ώρες προυπηρεσίας για να μπορέσουν αργότερα να βρουν δουλειά πιο εύκολα από κάποιον άλλον.
τέλος η google προσφέρει δουλειές σε αυτούς του linux-άδες για διάφορα project που έχει.
Ναι μετά από 25 χρόνια δουλειάς στην πληροφορική σε 3 χώρες με διδακτορικό και χιλιάδες ώρες διδασκαλίας σε θέματα πληροφορικής σ' ευχαριστώ πολύ για την διαφωτιστική πληροφορία.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Κλοπή δεν γίνεται μόνο σε λογισμικό.

Κλοπή γίνεται και σε data.

Για παράδειγμα χάρτες για διάφορα προγράμματα πλοήγησης.

Κάποιος δεν έκανε τον κόπο να κάνει τις ψηφιοποίησεις, κάποιος δεν έκανε τον κόπο να μαζέψει τα δεδομένα πόρτα - πόρτα;

Αυτά δεν κυκλοφορούνε ελεύθερα αριστερά και δεξιά;
Δεν υπάρχει δηλαδή κλοπή;

Και ας μου πει κάποιος κάποια μεγάλη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα αυτόν.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
γιατί νομίζεις ότι είναι κρυφό όταν το ξέρουν αυτό 1-2 χιλιάδες άτομα;
δε ρισκάρει τίποτα. αυτό γίνεται εδώ και χρόνια σε όλα τα πανεπιστήμια της ελλάδας!
αν πιάσουν αυτόν, θα πρέπει να συλάβουν και όλους τους έλληνες από 10 ετών μέχρι 70.

ααα κάτι που μου ήρθε μόλις τώρα.
κάποια περίοδο στο ΕΜΠ κάποια παιδιά έκανα υποκλοπή το σήμα της nova και κάνανε λive streaming μέσω internet.
δεν πιάσαν κανέναν.
καλα πλακα κανεις!
αν ψαχνεσαι λιγο και εχεις και την τυχη να χεις και λιγες γνωριμιες.........παιρνεις αποκωδικοποιητη dreambox απο Αγγλια με 70 ευρα και οχι με 250 απο Ελλαδα και καρτουλα η οποια εχεις ΟΛΛΑ τα καναλια της νοβα τα οποια τα σπαει και κατι spice τα οποια ειναι εξτρα......και αν η καρτουλα μετα απο 1 χρονο χαλασει την ξαναδινω και την παιρνω με 3 αυρω και μου τα ξανασπαει......
μεγαλο ρισκο αν σε πιασουν....αν το εμπορευεσαι εχεις φαει τρελη φυλακα....θα πας με εναν δικηγορο και η εταιρια με 100!! κατι σαν τα ναρκωτικα και για χρηση και για εμποριο!!
αλλα θελει προσοη και ποτε δεν το διατυμπανιζεις!
και γιατι να κατσω να δωσω 68 ευρω τον μηνα? αυτο δεν ειναι κλεψια???? επιτρεπεται να εχουμε εκτος απο τα 3 κρατικα καναλια ενα μεγκα,αλτερ,αλφα,σταρ,σκαι και ολλα να ναι σκουπιδαριο (εκτος απο το σκαι) και τα τοπικα του καθε νομου!! γιατι να μην υπαρχουν και αλλες εταιριες? να μην υπαρχει ανταγωνισμος.....γιατι να μην υπαρχει καλωδιακη? και να σου παρεχει 2-3 πακετα..........εγω εχω στο εξωτερικο ολλα τα καναλια της νοβα + τα καναλια της χωρας (περιπου 70) με 13 ευρω τον μηνα.....

Υ.Γ ακουσα οτι πιασανε εναν που μοιραζε τα καναλια της νοβα μεσω νετ σε Ελληνες του εξωτερικου (οι οποιοι καιγονται) και σε αλλους και τους επαιρνε και ενα ποσο μηνιαιως!

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
εγώ τα πάντα όλα μα όλα original τα έχω.
μόνη χορηγία που έχω είναι στους metallica motorhead mastodon για αυθεντικα.
λόγω σχολής και προγραμματιστικών εργαλείων μας δίνουν οι ίδιοι οι καθηγητές σπασμένα cd-dvd από τα προγράμματα που θέλουμε.
να σας πω ότι 20.000 ευρώ δώθηκαν για ένα πρόγραμμα και 20 κλειδιά..... και θα πρέπει να το χρησιμοποιούν 200-300 φοιτητές.....
άντε μετά να μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου!!!
Προσωπικά γνωρίζω ότι για εκπαιδευτικά περιβάλλοντα και όχι μόνο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, το κόστος του λογισμικού είναι συμβολικό. Οι εκδόσεις για εργαστήρια καθηγητές και φοιτητές κοστίζουν όσο τα media (DVD). Αν οι καθηγητές δε το γνωρίζουν και σπαταλούν πόρους γι' αγορά λογισμικού σε λιανική, αυτό δημιουργεί ένα θεματάκι σχετικά με την επαφή τους με την αγορά αλλά πάλι αυτό δεν είναι και τόσο καινούργιο...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Συγγνωμη φιλε εχεις αδικο.
Οταν ο κατασκευαστης ενος προιοντος δε φροντιζει ο ιδιος να
προφυλασει το προιον του και ελπιζει στην καλοσυνη και ηθικη των αλλων
τοτε η πληρωμη κατανταει προαιρετικη.
Ειναι σα να εχεις ενα μαγαζι ξεκλειδωτο 24/7 χωρις κανεναν να το φυλαει και να περιμενεις
οποιος μπει μεσα και βουτηξει κατι να σου αφησει και χρηματα.
Αν δεν μπορουν να διασφαλισουν την ασφαλεια των προιοντων τους ας
κατσουν σπιτι τους.

Σου διαφεύγει το γεγονός ότι αν κάνεις εξαιρετικά πολύπλοκη την διαδικασία πιστοποίησης τότε το προϊόν γίνεται μη φιλικό προς τον χρήστη και επομένως μη εμπορικό.
Δεν μπορεί να ζητάς από τον Κυρ Μήτσο να βάζει 5-6 κωδικούς κάθε τρεις και λίγο.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ναι, μικρές Ελληνικές εταιρείες είναι.
Είδες εσύ καμία μεγάλη;
Ποιά είναι αυτή;
το opencoffe δεν είναι καν ελληνικό, δεν είναι εταιρία και δεν πουλάει τίποτα.
οι ελληνικές εταιρίες λογισμικού δεν πουλάνε καραμέλες όπως: pdf reader, text editors, antiviruses, etc.
οι ελληνικές εταιρίες παρέχουν λογισμικό άλλου επιπέδου.
παρέχουν λογισμικό που αν θέλεις να το χρησιμοποιήσεις πρέπει να φωνάξεις τεχνικό της ίδιας εταρίας για να σου το εγκαταστήσει και set-άρει.
όταν εγώ θέλω να φτιάξω ένα πρόγραμμα μηχανογράφησης φτιάχνω κάτι γενικό που θα μπορέσει να το χρησιμοποιήσει η οποιαδήποτε εταιρία.
όταν έχω για πελάτη μία εταιρία που κάνει ασφάλειες και μία που πουλάει μορταδέλες φυσικά και το πρόγραμμα δεν θα δουλεύει με τον ίδιο τρόπο.
στέλνω λοιπόν έναν προγραμματιστή δικό μου που παίζει στα δάχτυλα το πρόγραμμα μοντάρει(να ενεργοποιήσει κάποια πεδία να απενεργοποιήσει κάποια άλλα, να σημιουργήσει άλλα) το λογισμικό με βάση τις ανάγκες της κάθε εταιρίας. έτσι μπορώ να ξέρω σε ποιους το έχω πουλήσει και ποιοι έχουν παράνομο αντίγραφο, εφόσον τα νόμιμα ξέρω ποια είναι. αυτοί που  το έχουν παράνομα θα πρέπει πώτα να το ρυθμίσουν με βάση τις ανάγκες τους(πιθανόν αδύνατο), και να το ενημερώνουν κάθε τόσο σε κάθε νέα λειτουργία που θέλουν να προσθέσουν(updates, bug fixes).

είναι λοιπόν ασύμφορο να σπάσεις κάτι το οποίο είναι δύσκολο να χρησιμοποιήσεις και συντηρήσεις.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Δηλαδή προγράμματα της 4M δεν κυκλοφοράνε σπασμένα;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
από την στιγμή που έχει έκδοση μόνο για windows δεν εκπλήσσομαι.
και το "wine" δεν είναι λύση από την στιγμή που δεν σου παρέχει σταθερότητα ούτε καν την σιγουριά ότι θα τρέξει σε linux.

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Ναι μετά από 25 χρόνια δουλειάς στην πληροφορική σε 3 χώρες με διδακτορικό και χιλιάδες ώρες διδασκαλίας σε θέματα πληροφορικής σ' ευχαριστώ πολύ για την διαφωτιστική πληροφορία.

ρε φίλε είναι σαν να προσπαθείς να εξηγήσεις σε κάποιον ότι ο αστυνόμος που είναι όργανο και το μπουζούκι που είναι και αυτό όργανο δεν είναι το ίδιο πράγμα.... ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ... οπότε μην χάνεις τον χρόνο σου... το να είναι κάποιος ανήθικος είναι δικαίωμά του.. γίνεται όμως γελοίος όταν ξαφνικά σε κάποιο άλλο θέμα που η ανηθικότητα τυχαίνει να μην τον ευνοεί αρχίζει το κύρηγμα για την ηθική... εκεί πραγματικά μπορείς να γελάσεις με τον πλέον προκλητικό τρόπο μέσα στα μούτρα του.... βέβαια ίσως δεν έχει και νόημα γιατί αν ήταν αρκετά έξυπνος θα το είχε πιάσει από πριν ότι δεν γίνεται πάντα εσύ να είσαι ο μάγκας και οι άλλοι οι μαλάκες.. οπότε απλά τον περιφρονείς... δεν αξίζει την προσοχή σου..

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
αα και κάτι άλλο.. αν δεν κάνω λάθος χρησιμοποιώντας αυθεντικά προγράμματα επειδή λειτουργεί ο υπολογιστής πιο εύρυθμα αυξάνεται ο χρόνος ζωής του δεν κολλάει όσο με σπασμένα και δεν χρειάζεται και τόσα πολλά format.. αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Το PC έχει ζωή, τουλάχιστον 20 χρόνια παραπάνω, με αυθεντικό software  :sunglasses:

Voltaire μην κάνεις μισές δουλειές, δώσε κάνα link και για 4Μ  :)
Ακυρο...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
αα και κάτι άλλο.. αν δεν κάνω λάθος χρησιμοποιώντας αυθεντικά προγράμματα επειδή λειτουργεί ο υπολογιστής πιο εύρυθμα αυξάνεται ο χρόνος ζωής του δεν κολλάει όσο με σπασμένα και δεν χρειάζεται και τόσα πολλά format.. αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος
ποιος το ειπε αυτο!? δηλαδη εσυ εχεις παρατηρησει οτι ενα pc με original windows δεν κολαει και λειτουργει καλυτερα? γιατι να αυξηθει ο χρονος ζωης του? κοιταξε να δεις...να στο πω απλα...παιρνεις το αυθεντικο cd το οποιο εχεις δικαιωμα να το περασεις σε ενα μονο υπολογιστη me to serial number που γραφει απ εξω και το αντιγραφεις.....και με το ιδιο cd original αν το περασεις σε 2ο υπολογιστη θα σου ζητησει αλλο serial number αν δεν βαλεις θα στο αναγνωριζει σαν πειρατικο...δηλ θα σου λεει οτι τα βιστα π.χ ειναι free για 30 μερες! το σεριαλ ειναι αυτο που τα κανει αυθεντικα και οχι το cd...to serial ειναι αυτο που σου δινει προσβαση να κανεις update!!
σπιτι εχω ενα λαπτοπ με οριτζιναλ windows και στο κανονικο pc τιποτα δεν ειναι αυθεντικο.... ποια νομιζεις οτι ειναι η διαφορα? το σεριαλ να στο πω απλα ή ενα κρακ ξεγελαει το προγραμα.....ο χρονος ζωης δεν αυξανεται αν ειμαι εγω μλκς και κατεβασω ιο και τα κανω πουτανα....δηλ τα οριτζιναλ δεν θα δουλεψουν καλυτερα θα χρειαστει να κανω φορματ!

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
ποιος το ειπε αυτο!? δηλαδη εσυ εχεις παρατηρησει οτι ενα pc με original windows δεν κολαει και λειτουργει καλυτερα? γιατι να αυξηθει ο χρονος ζωης του? κοιταξε να δεις...να στο πω απλα...παιρνεις το αυθεντικο cd το οποιο εχεις δικαιωμα να το περασεις σε ενα μονο υπολογιστη me to serial number που γραφει απ εξω και το αντιγραφεις.....και με το ιδιο cd original αν το περασεις σε 2ο υπολογιστη θα σου ζητησει αλλο serial number αν δεν βαλεις θα στο αναγνωριζει σαν πειρατικο...δηλ θα σου λεει οτι τα βιστα π.χ ειναι free για 30 μερες! το σεριαλ ειναι αυτο που τα κανει αυθεντικα και οχι το cd...to serial ειναι αυτο που σου δινει προσβαση να κανεις update!!
σπιτι εχω ενα λαπτοπ με οριτζιναλ windows και στο κανονικο pc τιποτα δεν ειναι αυθεντικο.... ποια νομιζεις οτι ειναι η διαφορα? το σεριαλ να στο πω απλα ή ενα κρακ ξεγελαει το προγραμα.....ο χρονος ζωης δεν αυξανεται αν ειμαι εγω μλκς και κατεβασω ιο και τα κανω πουτανα....δηλ τα οριτζιναλ δεν θα δουλεψουν καλυτερα θα χρειαστει να κανω φορματ!

τα ξέρω κι εγώ αυτά που λες.. και στο δικό μου pc δεν έχω βάλει ποτέ τίποτα αυθεντικό... και δεν είμαι αρχάριος σε υπολογιστές.. έχω μέχρι και γνώσεις προγραμματισμού 9χωρίς να είναι το πτυχίο μου πάνω σε αυτά).. αλλά πριν από καιρό είχα ακούσει από ένα παιδί που είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός έχοντας δουλέψει στο εξωτερικό κλπ ότι στο δικό του pc όλα είναι αυθεντικά για τον λόγο που έγραψα σε προηγούμενο μύνημα... δεν τον ρώτηρσα τότε αλλά τις γνώσεις του πάνω στους υπολογιστές τις εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο από τις δικές μου...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τα ξέρω κι εγώ αυτά που λες.. και στο δικό μου pc δεν έχω βάλει ποτέ τίποτα αυθεντικό... και δεν είμαι αρχάριος σε υπολογιστές.. έχω μέχρι και γνώσεις προγραμματισμού 9χωρίς να είναι το πτυχίο μου πάνω σε αυτά).. αλλά πριν από καιρό είχα ακούσει από ένα παιδί που είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός έχοντας δουλέψει στο εξωτερικό κλπ ότι στο δικό του pc όλα είναι αυθεντικά για τον λόγο που έγραψα σε προηγούμενο μύνημα... δεν τον ρώτηρσα τότε αλλά τις γνώσεις του πάνω στους υπολογιστές τις εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο από τις δικές μου...
τώρα τι θες να ακούσεις ; ότι έχεις δίκιο ή να σου εξηγήσω ότι αυτό που σου είπε είναι μαλακία μεγάλη.

διαλέγεις και πέρνεις

ρε φίλε είναι σαν να προσπαθείς να εξηγήσεις σε κάποιον ότι ο αστυνόμος που είναι όργανο και το μπουζούκι που είναι και αυτό όργανο δεν είναι το ίδιο πράγμα.... ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ... οπότε μην χάνεις τον χρόνο σου... το να είναι κάποιος ανήθικος είναι δικαίωμά του.. γίνεται όμως γελοίος όταν ξαφνικά σε κάποιο άλλο θέμα που η ανηθικότητα τυχαίνει να μην τον ευνοεί αρχίζει το κύρηγμα για την ηθική... εκεί πραγματικά μπορείς να γελάσεις με τον πλέον προκλητικό τρόπο μέσα στα μούτρα του.... βέβαια ίσως δεν έχει και νόημα γιατί αν ήταν αρκετά έξυπνος θα το είχε πιάσει από πριν ότι δεν γίνεται πάντα εσύ να είσαι ο μάγκας και οι άλλοι οι μαλάκες.. οπότε απλά τον περιφρονείς... δεν αξίζει την προσοχή σου..
η ηθική  δεν μετριέται με πόσα αυθεντικά προγράμματα χρησιμοποιείς.δεν είναι κύρηγμα για ηθική ,η οποία δεν υφίσταται σε τέτοιο επίπεδο που μιλάμε, είναι οι διαπιστώσεις που κάνεις για την πειρατία.
και σταματίστε να μας ζαλίζεται με τα αυθεντικά, καμία εταιρία δεν έκλεισε λόγο πειρατίας, αν θέλετε το καταλαβαίνεται αλλιώς συνεχίστε το βιολί σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom