Νέα

OPEL CORSA 99' 140016V

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vroomidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη τωρα μου λετε οτι υπαρχουν τυποι που εχουν ενα αλφα κεφαλαιο
και το δινουν ολο για να παρουν αμαξι ?

Όχι εννοώ ότι υπάρχει διαθέσιμο για αμάξι ένα "Α" ποσό.Όχι να έχει κάποιος ως περιουσία μόνο ένα ποσό και το οποίο θα δώσει για αμάξι.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Όχι εννοώ ότι υπάρχει διαθέσιμο για αμάξι ένα "Α" ποσό.Όχι να έχει κάποιος ως περιουσία μόνο ένα ποσό και το οποίο θα δώσει για αμάξι.

Α  ειπα κι εγω.....

αλλα κι ομως υπαρχουν αυτοι που παιρνουν δανειο για αμαξι.....

το ιδιο δεν ειναι ?

OP
OP
V

vroomidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μιλαμε για πολλους στοκους....το αμαξι δεν ειναι τρακαρισμενο!!!!Απλα εχει τρακαρει στη διαρκεια της ζωης του 2 φορες!Το αν αξιζει η οχι πανω απο 500 ειναι θεμα νομιζω προφανες για καποιον που εχει την παραμικρη ιδεα απο αυτοκινητα...μην σπαμαρετε για να λετε ο καθενας οτι του κατεβει!!!Το δινω σε πολυ καλη τιμη γιατι τονιζω οτι το αμαξι εχει πολλα εχτρα,τα οποια ναι μεν δεν πληρωνοντε,αλλα ρε παιδια μονο το ειχοσηστημα εχει ενα χιλιαρικο!Τελοσπαντων ειχα μι;α ιδεα να το βαλω εδω αγκελια και μου τη σπασατε με τις βλακειες σας...αν καποιος ψαχνει για το συγκεκριμενο αυτοκινητο τονιζω οτι εχει πολλα εχτρα!Αυτα...ευχαριστω!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
χαχαχα... έτσι ακριβώς σκέφτεται ο έλληνας όσο αναφορά τις αγοραπωλησίες.
είναι σαν τους γύφτους.... πρέπει να σε "κλέψει" αλλιώς δεν θα κοιμηθεί το βράδυ.

βγάλε ηχοσυστήματα και ότι παπαριές έχεις... πούλα το το μπουρδέλο... και άμα θες κρατάς το ηχοσύστημα ή το πουλάς κανονικά.

το ότι το έβαλες πάνω δε λέει απολύτως τίποτα. το 99% των αγοραστών που θα δεις θα πάρουν το αυτοκίνητο επειδή έχουν ανάγκη το αμάξι και όχι επειδή θέλουν να πάρουν ηχοσύστημα.

άμα το φορτώσεις και με κανένα τόνο πατάτες ανεβαίνει η τιμή του... δοκίμασέ το

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Μιλαμε για πολλους στοκους....το αμαξι δεν ειναι τρακαρισμενο!!!!Απλα εχει τρακαρει στη διαρκεια της ζωης του 2 φορες!Το αν αξιζει η οχι πανω απο 500 ειναι θεμα νομιζω προφανες για καποιον που εχει την παραμικρη ιδεα απο αυτοκινητα...μην σπαμαρετε για να λετε ο καθενας οτι του κατεβει!!!Το δινω σε πολυ καλη τιμη γιατι τονιζω οτι το αμαξι εχει πολλα εχτρα,τα οποια ναι μεν δεν πληρωνοντε,αλλα ρε παιδια μονο το ειχοσηστημα εχει ενα χιλιαρικο!Τελοσπαντων ειχα μι;α ιδεα να το βαλω εδω αγκελια και μου τη σπασατε με τις βλακειες σας...αν καποιος ψαχνει για το συγκεκριμενο αυτοκινητο τονιζω οτι εχει πολλα εχτρα!Αυτα...ευχαριστω!
μπορει φιλε μου να ειναι φτηνο (που δε νομιζω) μπορει και να ειναι ακριβο.
Παντως εδω μεσα καθε φορα η ιδια μαλακια παιζεται ,ολοι ειδικοι ,ολοι πλουσιοι ,ολοι καινουργια τουτου (στα ονειρα τους οι πιο πολλοι).
τι να γινει το σαιτ ειναι σχετικο με το σεξ ,του οποιου ως γνωστον πρωτη ξαδερφη ειναι η μαλακια. 

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Vromidi, αν δεν μας δουλεύεις, (γιατί αυτό γίνεται εδώ μέσα κατά κόρον τελευταία)
βάλτο στο car.gr και στη Χ.Ε. μπας και το πουλήσεις.
Επίσης όπως σου λέει κι ο καραπουτσακλής πιο πάνω, βγάλε το ηχοσύστημα και πούλα το ξέχωρα.
πιο πολλά θα πάρεις.

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

Έχεις δίκιο για τον εκνευρισμό σου,σε πολλά φόρουμ απαγορεύεται ο σχολιασμός των αγγελιών,θα έπρεπε να ισχύει κι εδώ.Να ξέρεις όμως ότι όσα έξτρα βάζεις μετά την αγορά δεν αξίζουν τίποτα.Αν αγόραζες εξ'αρχής την πλούσια έκδοση του αυτοκινήτου θα μπορούσες να το δώσεις περισσότερο.Επίσης το μεγάλο λάθος που κάνουν όλοι οι νεαροί είναι ότι μετατρέπουν ένα αμάξι σε WRC εμφανισιακά και σε fast and furius αμάξι,και μετά δεν μπορούν να το πουλήσουν,διότι δε βρίσκεις εύκολα αγοραστή να θέλει να πάρει τέτοιας εμφάνισης αμάξι με ηχοσύστημα και subwoofer κλπ.

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
μπορει φιλε μου να ειναι φτηνο (που δε νομιζω) μπορει και να ειναι ακριβο.
Παντως εδω μεσα καθε φορα η ιδια μαλακια παιζεται ,ολοι ειδικοι ,ολοι πλουσιοι ,ολοι καινουργια τουτου (στα ονειρα τους οι πιο πολλοι).
τι να γινει το σαιτ ειναι σχετικο με το σεξ ,του οποιου ως γνωστον πρωτη ξαδερφη ειναι η μαλακια. 

+1000

Και δεύτερος ξάδερφος ο κομπασμός!Και όχι μόνο σε αυτό το φόρουμ,παντού γίνεται αυτό.Πίσω από την ανωνυμία ο καθένας υποδύεται αυτό που ονειρεύεται ότι είναι

OP
OP
V

vroomidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον παιδια ακοθστε πως εχει,οντως το αμαξι θα το απεσυρα και πηρα τον πουλο...ΠΑΡΟΛΛΑ ΑΥΤΑ το αμαξι νομιζω οτι αξιζει αυτα τα λεφτα που ζηταω,με 2.000 δεν περνεις ουτε μεταχειρισμενη μηχανη...μην τρελαθουμε και εδω μιλαμε για ενα αμαξι που στην τελικη εχει ΟΛΑ τα σερβις του,ειναι πληρως διατηριμενο και πιστεθτε με εχει πολλα χρονια μπροστα του...και φυσικα το εχω βαλει και ΧΕ και σε αλλα ΣΙΤΕ απλα επειδη μπαινω και εδω ειπα να το βαλω και εδω...τελοσπαντων ευχαριστω για το ενδιαφερον και ελπιζω μερικοι να αρχιζουν να σκεφτοντε περισσοτερο απο δω και περα πριν μιλησουν.Δεν παω να κοροιδεψω κανεναν...και στην τελικη οποιος ενδιαφερετε ειναι δεκτος ο οποιοσδηποτε ελγχος!Α και δεν θελω να βγαλω τιποτε απο το αμαξι....γιατι πολλη απλα δεν θελω να μπω σαυτη τη διαδικασια,το πουλαω οπως ειναι,θα βρεθει ο αγοραστης του...ευχαριστω!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
καλα εισαι σοβαρος;

θες να αγορασουμε ενα αμαξι που ειναι τρακαρισμενο 2 φορες; κ το λες κιολας,οτι ειναι τρακαρισμενο.

κατι τετοιους τυπους βλεπω χωρις μπαν,κ μου γυρνανε τα αντερα. :headbang:

συνηθως ο κοσμος πουλαει αυτοκινητα που ειναι σε καλη κατασταση....οχι τρακαρισμενα 2 φορες :jerking:

ειναι ή δεν ειναι τρακαρισμενο;

ποτε μεταχειρισμενο.

να παρεις ενα αμαξι,που το εχει κλασει τοσες φορες ο πρωην κατοχος του;

καλα αμα το εχεις τοσο πολυ αναγκη αγορασε μεταχειρισμενο.

αλλα αμα εχεις λεφτα γιατι να αγορασεις μεταχειρισμενο;

φιλαράκι αν δεν κατάλαβες, (και) για σένα λένε παραπάνω. αλήθεια αυτά που ξεστομίζεις, ο εγκέφαλος σου πριν τα επεξεργάστηκε;
(για μη παρεξηγηθούμε:καμία σχέση δεν έχω με τον κύριο που πουλάει το αμάξι)

mauromatakis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πωλείτε Opel Corsa 12/98 1400 16V με ηλ.παραθυρα,υδραυλικο τημονι,ηλεκτρικο κλειδωμα,ηλιοροφη,Look Gsi  με ολα τα γνησια σποιλερ,εκδοση σπορτ,με μπακετ καθησματα αλουμινια  σε λεβιε,πεταλια,MP3 WMA ραδιωφονο πολυ καλο,ζαντες αλουμινιου 15᾽με λαστιχα ενος χρονου,δισκοπλακες απο Astra 2000 με μεταλικα σωλινακια, 2.200 Ε.
φιλε μην τους ακους εγω μπορω να σου δωσω δυο γιδες και το γαλα τις χρονιας για το αμαξακι σου ψαχνω για κοτετσι και δεν βρισκω βλεπεις! :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

otto-3

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
γαμησες τα γιδια τωρα θες και κοτετσι να γαμησης και κοτες....... :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom