gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 18.163
- Πόντοι
- 3.506
Ενδιαφέρον!!! Έχεις φώτο της θείας;;;Έχουμε καμία φωτό γιατι αυτες που εχει φαίνεται σαν μια θεια μου
Ενδιαφέρον!!! Έχεις φώτο της θείας;;;Έχουμε καμία φωτό γιατι αυτες που εχει φαίνεται σαν μια θεια μου
Πως πήγε αυτό; Αξίζει;Περιμένω τώρα τη Σανέλ και τη Βικτόρια από το yourangels.
Τίμιες στο άθλημα αλλά υπάρχουν καλλιτερες επιλογέςΠως πήγε αυτό; Αξίζει;
σαρα/τζανινα; ομορφες; σε ποιο μαγαζι;Πόσα έσκασες; Κάτι μου λέει πάνω από 350...
Στη Φυλής θα έπαιρνες Σάρα/Τζανίνα και θα έδινες μόνο 40. Αλλά είναι υποχρεωτικό να ξέρεις να κάνεις καλό γλειφομούνι.
Φίλε μου για αυτή την Ζλάτα μιλάς ;;; Αν Ναι θα ήθελα να μου πεις την γνώμη σου , διότι ήμουν έτοιμος να κλείσω μαζί της και εξαιτίας ενός κακού σχολίου (περί δήθεν παραπάνω ηλικίας έως και συν 15 έτη) έκανα πίσω και δεν έκλεισα, φαίνεται ότι την γνωρίζεις την Zlata, τώρα βέβαια εμφανίζεται με το όνομα Goldie στο εσκορτ νίους.Περιμένω Dasha και Ζλατα
ΚαληΦίλε μου για αυτή την Ζλάτα μιλάς ;;; Αν Ναι θα ήθελα να μου πεις την γνώμη σου , διότι ήμουν έτοιμος να κλείσω μαζί της και εξαιτίας ενός κακού σχολίου (περί δήθεν παραπάνω ηλικίας έως και συν 15 έτη) έκανα πίσω και δεν έκλεισα, φαίνεται ότι την γνωρίζεις την Zlata, τώρα βέβαια εμφανίζεται με το όνομα Goldie στο εσκορτ νίους.
Μου ακύρωσε το γραφείο το ραντεβού γιατί είχε αρρωστήσει.Φίλε μου για αυτή την Ζλάτα μιλάς ;;; Αν Ναι θα ήθελα να μου πεις την γνώμη σου , διότι ήμουν έτοιμος να κλείσω μαζί της και εξαιτίας ενός κακού σχολίου (περί δήθεν παραπάνω ηλικίας έως και συν 15 έτη) έκανα πίσω και δεν έκλεισα, φαίνεται ότι την γνωρίζεις την Zlata, τώρα βέβαια εμφανίζεται με το όνομα Goldie στο εσκορτ νίους.
Για την Zlata που τώρα έχει το όνομα Goldie ξέρεις κάτι ;;;Μου ακύρωσε το γραφείο το ραντεβού γιατί είχε αρρωστήσει.
Δεν συστήνω όμως τη Dasha που τώρα δουλεύει ως Κatya στο γκλαμουρα. Κορμαρα αλλά φάτσα τύπου Τζόκερ
Οντως?Μου ακύρωσε το γραφείο το ραντεβού γιατί είχε αρρωστήσει.
Δεν συστήνω όμως τη Dasha που τώρα δουλεύει ως Κatya στο γκλαμουρα. Κορμαρα αλλά φάτσα τύπου Τζόκερ
Δεν την έχω πάρει ποτέ.Για την Zlata που τώρα έχει το όνομα Goldie ξέρεις κάτι ;;;
Ναι όπως ακριβώς της είχε κάνει κριτική ένας άλλος συναγωνιστής. Φοβερό κορμί αλλά με πολύ πειραγμένο από αποτυχημένη πλαστική πρόσωποΟντως?
Καλά εσύ κ μπριζα να δεις θα πεις τρύπα είναι ας τη βουλώσουμε!Υποκειμενικό!!! Για εμένα είναι πολύ καλή και vfm!!!
ΟκΝαι όπως ακριβώς της είχε κάνει κριτική ένας άλλος συναγωνιστής. Φοβερό κορμί αλλά με πολύ πειραγμένο από αποτυχημένη πλαστική πρόσωπο
Ευτυχώς που φόραγα παπούτσια και δε λέρωσα τις κάλτσες!!!Καλά εσύ κ μπριζα να δεις θα πεις τρύπα είναι ας τη βουλώσουμε!
ΠσσσσσσσσσσσσσσσσσσσςΕυτυχώς που φόραγα παπούτσια και δε λέρωσα τις κάλτσες!!!![]()