loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
γιατι με θες μαζι σου??????????Εσύ, όταν βλέπεις να ποστάρω, να με ακολουθείς...Αλλά μόνο στα ποσταρίσματα, έτσι;
γιατι με θες μαζι σου??????????Εσύ, όταν βλέπεις να ποστάρω, να με ακολουθείς...Αλλά μόνο στα ποσταρίσματα, έτσι;
Κι ακόμα δεν είδες τίποτα! :-* :-* :-*Αν ειναι δυνατόν...
Μπλιαχ..αηδία
ελα ρεεεε!!!!!!!!αφου η λουκριτια γατα ειναι!!!τι να πει??????
Για όλα εκτός από την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, την ΚΑΤΙΝΙΑ, την ΠΟΝΗΡΙΑ, την ΤΕΜΠΕΛΙΑ και την ΠΟΥΤΑΝΙΑ τους.
να το τοιχοκολλήσει όπου βέβαια δεν υπάρχει απαγορευτικό ήδη τοιχοκολλημένο, μην μας κλείσουν μέσα
ελα ρεεεε!!!!!!!!αφου η λουκριτια γατα ειναι!!!τι να πει??????
Για όλα εκτός από την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, την ΚΑΤΙΝΙΑ, την ΠΟΝΗΡΙΑ, την ΤΕΜΠΕΛΙΑ και την ΠΟΥΤΑΝΙΑ τους.
αχχχχχχχδεν ξερεις και να διαβαζεις..ΧΑΖΕΣ ειπα....
αχχχχχχχ
ντιπ νιονιο δεν εχεις καλε μου?????
αλλο εννοουσα....
Θα πούμε και για αυτά, μην μου ανησυχείς και δεν το θέλω! ;)
πολυ περιεργος εισαι και δεν κανει...Νιόνιο τον λένε;Παραγνωριστήκατε νομίζω
αχχχχχχχ
ντιπ νιονιο δεν εχεις καλε μου?????
αλλο εννοουσα....
πανω που ειχα αρχισει να απορω.....Δε χρειάζεται, μωρή. Τα ξέρουμε απέξω κι ανακατωτά.
Νιόνιο τον λένε;Παραγνωριστήκατε νομίζω
Αχ! Έχει την γνώση! Με λέει και "μωρή"!Δε χρειάζεται, μωρή. Τα ξέρουμε απέξω κι ανακατωτά.
μη κανεις αυτο που κανουν ολοι!!μη κρινεις τα ατομα ενος φορουμ απο το ονομα του φορουμ!!τωρα ποιος εχει νιονιο αστο.αλλα τι να περιμενω απο εσας.αν κρινω μονο και μονο απο το φορουμ που ειχατε επιλεξει για να συμμετέχετε....χαζοpolitan...αυτο τα λεει ολα.
πανω που ειχα αρχισει να απορω.....
ειπα και εγω θα ερθει...δεν θα ερθει...
Κρίστι του απαγόρεψαν την είσοδο και τον πόνεσε λες?...τωρα ποιος εχει νιονιο αστο.αλλα τι να περιμενω απο εσας.αν κρινω μονο και μονο απο το φορουμ που ειχατε επιλεξει για να συμμετέχετε....χαζοpolitan...αυτο τα λεει ολα.
Με λέει και "μωρή"!
Τι γλυκόοοος! :-* :-*
μη κανεις αυτο που κανουν ολοι!!μη κρινεις τα ατομα ενος φορουμ απο το ονομα του φορουμ!!
πφ πφ πφΉρθα λίγο κι από δω να σας την πω. Κατά τα άλλα δεν έχουμε τίποτε να πούμε.
μη κανεις αυτο που κανουν ολοι!!μη κρινεις τα ατομα ενος φορουμ απο το ονομα του φορουμ!!
Ήρθα λίγο κι από δω να σας την πω. Κατά τα άλλα δεν έχουμε τίποτε να πούμε.