Νέα

Only for the Ladies........

• Μέλος που άνοιξε το νήμα *christi*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 56K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Κανεις δεν ξερει................

Εγω χθες βραδυ μια χαρα το αφησα παντως..........

:think: :think: :think: :think: :think: :think:

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Έπεσε γερό μπινελίκι , μου είπε ο creator , αλλά στο τέλος το διαγράψανε .
Εγώ προσπάθησα να πείσω τον δημιουργό να το επαναφέρει , αλλά τζίφος ... :'( :'( :'( :grin:

Ρωτήστε προς Ilbis μεριά ...  ;) ;) ;)  :grin:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
:new_shocked: :tooth: :tooth: :tooth:
Γιατί, μα γιατί μας το κάνανε αυτό? :2funny: :2funny: :2funny:

δεν ξερω...ψαξε δεν υπαρχει πια.και να σου και κατι αλλο???ειχες ποσταρει εκει ε?ναι,και εγω απο τα ποστ μου εξαφανίστηκαν οσα ειχα ποσταρει εκει.δλδ μειώθηκαν....θυμασε ποσα περιπου ποστ ειχες??...για δες τωρα

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
δεν ξερω...ψαξε δεν υπαρχει πια.και να σου και κατι αλλο???ειχες ποσταρει εκει ε?ναι,και εγω απο τα ποστ μου εξαφανίστηκαν οσα ειχα ποσταρει εκει.δλδ μειώθηκαν....θυμασε ποσα περιπου ποστ ειχες??...για δες τωρα

Εχεις δικιο αναλ το τσεκαρα και γω.....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εγώ είδα όοοολο το σκηνικό, από την αρχή μέχρι το τέλος, είχα πάρει και ποπκορν!!  :grin:
Δεν έπεσε χοντρό μπινελίκι, ο ένας την έλεγε στον άλλο, δε θυμάμαι οούτε μία βρισιά

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Nαι το πρόσεξα. Είχα κάνει καμιά 10αρια posts που λογικά θα βγήκαν από τα συνολικά μου. Άπ' ότι κατάλαβα πήγε να παιχτεί παρεξήγηση μεταξύ μελών και το σβήσανε όλο. Από τη μία κρίμα γιατί είχε πολύ χαβαλέ αλλά αν είναι να παρεξηγιούνται κάποιοι καλά κάνανε και το σβήσανε. Ούτως ή άλλως, οποιοδήποτε thread μπορεί να γίνει υποκατάστατου τέτοιου τύπου spamαμαρίσματος και chatting άρα καλό κάνει μια τέτοια σκούπα που και που, γιατί έχει γαμηθεί το θέμα. Η ψηφοφορία είχε πλάκα πάντως, αν και η Λιλα έπαιζε μπάλα μόνη της. :2funny: :2funny: :2funny:

BORJA, γιατι δεν έβαλες καμιά φωτό με την κόμπρα στο Θρύλο?

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Εγώ είδα όοοολο το σκηνικό, από την αρχή μέχρι το τέλος, είχα πάρει και ποπκορν!!  :grin:
Δεν έπεσε χοντρό μπινελίκι, ο ένας την έλεγε στον άλλο, δε θυμάμαι οούτε μία βρισιά

Ολα τα καλα πραγματα τελικα στην ζωη...εχουν αρχη και τελος....

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616

καλα τι ωρα εγινε???αργα μαλλον.βασικα λεω να ανοιξω ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ROOM VOL 2.χαχαχα τι λετε???

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δε χρειαζόταν να σβήσουν όλο το θρεντ όμως, μερικά ποστ ήταν που είχαν το ζουμί
Εγώ έχασα και το έπαθλό μου από τον πόβελ, τι να πω;;;;;

μπονσουάρ μεσιέ πόβελ  :boobies:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
καλα τι ωρα εγινε???αργα μαλλον.βασικα λεω να ανοιξω ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ROOM VOL 2.χαχαχα τι λετε???

Μπα, έγινε πρωί τώρα δε θυμάμαι ώρα... όχι πρωί πρωί πάντως
Ασε που νομίζω ότι το θρεντ σβήστηκε δευτερόλεπτα πριν προσπαθήσει να μπει η Λουκρητία!!!   :2funny:  :2funny:  :2funny:

Αχ βρε Λουκρητία, για 5 λεπτά έχασες τη φάση!!!

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Δε χρειαζόταν να σβήσουν όλο το θρεντ όμως, μερικά ποστ ήταν που είχαν το ζουμί
Εγώ έχασα και το έπαθλό μου από τον πόβελ, τι να πω;;;;;

μπονσουάρ μεσιέ πόβελ  :boobies:

Μπονσουαρ μαντεμουαζελε...!!!!!!

Το χαβα σου εσυ με το δωρο σου..............
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Εγώ μέσα είμαι, αλλά να βάλεις προϋποθέσεις πχ. όποιος/α θέλει να βγει, θα βγαίνει και υποψήφιοι/ες θα είναι μέλη που συμμετέχουν στα hot threads του forum, δηλαδή: Γενική συζήτηση/Αθλητικά/Μουσική-Cinema-Τηλεόραση/Πολιτικά που γίνεται μπούγιο. Έτσι είναι το πιο σωστό κατά τη γνώμη μου.

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16

Βαλτο!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγώ μέσα είμαι, αλλά να βάλεις προϋποθέσεις πχ. όποιος/α θέλει να βγει, θα βγαίνει και υποψήφιοι/ες θα είναι μέλη που συμμετέχουν στα hot threads του forum, δηλαδή: Γενική συζήτηση/Αθλητικά/Μουσική-Cinema-Τηλεόραση/Πολιτικά που γίνεται μπούγιο. Έτσι είναι το πιο σωστό κατά τη γνώμη μου.

:rockon: :rockon: :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Σωστότατο, επίσης αυστηρή προϋπόθεση να είναι όποιος ξεκατινιάζεται πραγματικά, όχι σαν τη Λίλα που πήγε άδικα

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
ρε παιδια ρε παιδια.στο νεο θρεντ 2 θα ειναι αυτοι που θα συμμετεχουν  ΛΙΛΑΣ VS IBLIS..... κοντρα μεχρι θανατου...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
BORJA καλησπέραααααα

Είπα να κάνω έρευνα στο γκουγκλ για αυτό τον Μπόρχα να δω τι πράμα είναι τέλος πάντων (αχέμ, για... δικούς μου λόγους  ;) ) και το πρώτο αποτέλεσμα ήταν αυτο:

ο πρωκτός των Ελλήνων στόπερ έχει αρχίσει να χαλαρώνει μπροστά στην ιδέα ότι ο Φέλιξ «ξεκωλιαστής» Μπόρχα θα φύγει από την Ελλάδα για να ασχοληθεί με τη διεύρυνση των κώλων του εξωτερικού

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
BORJA καλησπέραααααα

Είπα να κάνω έρευνα στο γκουγκλ για αυτό τον Μπόρχα να δω τι πράμα είναι τέλος πάντων (αχέμ, για... δικούς μου λόγους  ;) ) και το πρώτο αποτέλεσμα ήταν αυτο:

ο πρωκτός των Ελλήνων στόπερ έχει αρχίσει να χαλαρώνει μπροστά στην ιδέα ότι ο Φέλιξ «ξεκωλιαστής» Μπόρχα θα φύγει από την Ελλάδα για να ασχοληθεί με τη διεύρυνση των κώλων του εξωτερικού

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Τι ξεστομισε .... η υπερτατη......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom