Νέα

Online αγορά χρυσού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Morgan_F
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Morgan_F

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
734
Πόντοι
81
Εγώ είχα πάει απο εκεί άμα θες ρώτα τον αν κάνει παραδόσεις,σου προτείνω πάντως να αγοράσεις Krugerrand και όχι χρυσές λίρες αγγλίας. Τα Kruggerrand είναι από καλύτερης ποιότητας χρυσό
Καλό είναι το Krugerrand , αλλά έχει fineness 91,67% όπως και η λίρα (22Κ)
Η Britannia έχει 99,99 όπως και τα καναδικά Μapple leafs, 24K

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.129
Πόντοι
6.796
Ο νέος χρυσός είναι τα crypto, οποίος θέλει να διπλασιάσει στη χειρότερη τα λεφτά του μέχρι του χρόνου, να μπει τώρα πριν ξεκινήσει η άνοδος

OP
OP
Morgan_F

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
734
Πόντοι
81
Ο νέος χρυσός είναι τα crypto, οποίος θέλει να διπλασιάσει στη χειρότερη τα λεφτά του μέχρι του χρόνου, να μπει τώρα πριν ξεκινήσει η άνοδος
Λένε ότι είναι φούσκα.
Προσωπικά πάντως δεν ψάχνω για επένδυση , απλά για συλλογή μερικών χρυσών νομισμάτων

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.129
Πόντοι
6.796
Λένε ότι είναι φούσκα.
Προσωπικά πάντως δεν ψάχνω για επένδυση , απλά για συλλογή μερικών χρυσών νομισμάτων
Αυτό το λένε εδω και πολλά χρόνια και το bitcoin όλο ανεβαίνει, σήμερα έχει 42χιλ ευρώ και του χρόνου θα πάει 100χιλ.

Υπάρχουν εκατοντάδες αλλά crypto που μπορώ να σου πω, όπου αν πριν μήνες έβαζες 1000 ευρώ σήμερα θα τα είχες κάνει 100.000. Φούσκα είναι αυτό?

Αλλα οκ είπες ψάχνεις χρύσα νομίσματα, οπότε πάω πάσο.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.384
Πόντοι
2.356
Υπάρχουν εκατοντάδες αλλά crypto που μπορώ να σου πω, όπου αν πριν μήνες έβαζες 1000 ευρώ σήμερα θα τα είχες κάνει 100.000. Φούσκα είναι αυτό?
Δεν είμαι οικονομολόγος, αλλά ο ορισμός της φούσκας δεν είναι τα ποσά που περιγράφεις; :confused:

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.129
Πόντοι
6.796
Δεν είμαι οικονομολόγος, αλλά ο ορισμός της φούσκας δεν είναι τα ποσά που περιγράφεις; :confused:

Δες ένα διάγραμμα πόσο είχε το bitcoin περσυ πόσο προπερσυ και πόσο φέτος. Θα φτάσει 200χιλ σε 2 χρόνια και κάποιοι θα μιλάνε ακόμα για φούσκα. 10 χρόνια είναι φούσκα τα crypto και όλο ανεβαίνουν.

Συνημμένα

• 450_1000.png
    450_1000.png
    43,3 KB · Εμφανίσεις: 30

ioannisdebu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2020
Κριτικές
1
Like
3.564
Πόντοι
456
Στην Τράπεζα της Ελλάδος και στην Τράπεζα Πειραιώς.
Στην Πειραιώς σου δίνουν κοπής, στην Ελλάδος την πρώτη στη σειρά που έχει ο ταμίας , που είναι χρησιμοποιημένη (μπορεί να είναι μουτζουρωμένη, χτυπημένη κλπ)
αρα συμφερει να αγοραζει κανεις χρυση λιρα απο την Τραπεζα Πειραιως?

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
4.775
Πόντοι
2.836
Πήρα τηλ και τους ρώτησα, την παίρνεις από το ταμείο αφού έχεις συνεννοηθεί με το κατάστημα ότι έχει διαθέσιμες. Τιμή γύρω στα 400 (!) ευρώ. Λογικά θα χρειαστείς και θυρίδα αφού στο σπίτι δεν νομίζω ότι είναι σόφρων να έχεις τέτοια πράγματα με όσα γίνονται γύρω μας.

ioannisdebu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2020
Κριτικές
1
Like
3.564
Πόντοι
456
Πήρα τηλ και τους ρώτησα, την παίρνεις από το ταμείο αφού έχεις συνεννοηθεί με το κατάστημα ότι έχει διαθέσιμες. Τιμή γύρω στα 400 (!) ευρώ. Λογικά θα χρειαστείς και θυρίδα αφού στο σπίτι δεν νομίζω ότι είναι σόφρων να έχεις τέτοια πράγματα με όσα γίνονται γύρω μας.
ευχαριστω ! απλα δεν εχω καταλαβει τι διαφορα εχουν οι λιρες της Πειραιως απο εκεινες της Ελλαδος

• Like
Αντιδράσεις: linear

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.384
Πόντοι
2.356
Δες ένα διάγραμμα πόσο είχε το bitcoin περσυ πόσο προπερσυ και πόσο φέτος. Θα φτάσει 200χιλ σε 2 χρόνια και κάποιοι θα μιλάνε ακόμα για φούσκα. 10 χρόνια είναι φούσκα τα crypto και όλο ανεβαίνουν.
Εννοείς μάλλον ότι δεν έχει πέσει. Άρα δεν είναι φούσκα. Μα δε θα στο πουν όταν γίνει το μπαμ.

Τεσπα, έχω ερώτηση.

Εγώ είμαι μηχανικός σε κάποια εταιρεία παροχής υπηρεσιών, παράγω κάτι, αμοίβομαι σε €, πάω στον ΑΒ και ψωνίζω τα προϊόντα που κάποιος άλλος έχει μεταφέρει από τον παραγωγό κ.ο.κ. Το μέσο για αυτή την αλυσίδα συναλλαγών είναι το €.

Αυτή η μαλακία το btc, που ακριβώς κολλάει και τι ακριβώς αντιπροσωπεύει στην παραγωγή, στο supply chain κλπ; Για μένα που δεν ξέρω, μοιάζει με αέρα κοπανιστό. :confused:

Λάθος; :think:

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
18
Like
1.928
Πόντοι
1.191
ρωτα πρωτα nikiasgold.com | Νομίσματα και ασε τις τραπεζες εχουν καπελο

• Like

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
4.775
Πόντοι
2.836
ευχαριστω ! απλα δεν εχω καταλαβει τι διαφορα εχουν οι λιρες της Πειραιως απο εκεινες της Ελλαδος
Ένας φίλος παραπάνω είχε αναφέρει ότι της Πειραιώς είναι καινούργιας κοπής, πράγμα που δεν ισχύει από την Ελλάδος. Το λέω με μια επιφύλαξη, αν κατάλαβα σωστά αυτό είχε αναφερθεί.

ioannisdebu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2020
Κριτικές
1
Like
3.564
Πόντοι
456
Ένας φίλος παραπάνω είχε αναφέρει ότι της Πειραιώς είναι καινούργιας κοπής, πράγμα που δεν ισχύει από την Ελλάδος. Το λέω με μια επιφύλαξη, αν κατάλαβα σωστά αυτό είχε αναφερθεί.
ετσι καταλαβα κ εγω αλλα δεν ημουν σιγουρος τωρα που το γραφεις επβεβαιωσα ! ευχαριστω καλη πρωτοχρονια

• Like

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
4.775
Πόντοι
2.836
ρωτα πρωτα nikiasgold.com | Νομίσματα και ασε τις τραπεζες εχουν καπελο
Σε ευχαριστώ πολύ. Το θέμα μου με τέτοιες περιπτώσεις είναι ότι δεν έχω ιδέα από αυτά και δεν μπορώ να αξιολογήσω την πιστότητα του προϊόντος. Ενώ από την τράπεζα περιμένεις ότι αυτό που θα πάρεις είναι γνήσιο. Με αυτό που λέω δεν αμφισβητώ την πηγή που μου έδωσες απλά έχω άγνοια και δεν ξέρω (πλην τράπεζας) τί μπορώ να εμπιστευτώ.

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
4.775
Πόντοι
2.836
OP
OP
Morgan_F

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
734
Πόντοι
81
Ναι, γιατί είναι ακυκλοφόρητη.
Ολοκαίνουρια (αυτό θα πει "κοπής").
Στη βγάζει από τη σφραγισμένη ζελατίνα. Ή στη δίνει μαζί με τη ζελατίνα
Στην ΤτΕ θα πάρεις χρησιμοποιημένες.
Για τα καταστήματα Νικίας, Κρινάκης κλπ δεν έχω άποψη.
Θέλουν ραντεβού σε αυτά τα καταστήματα ;
Ή μπορείς έτσι να περάσεις σε εργάσιμες μέρες και να μπεις;
Ζητάνε ταυτότητα, εκκαθαριστικά κλπ ;

• Like

ioannisdebu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2020
Κριτικές
1
Like
3.564
Πόντοι
456
Ναι, γιατί είναι ακυκλοφόρητη.
Ολοκαίνουρια (αυτό θα πει "κοπής")
Στην ΤτΕ θα πάρεις χρησιμοποιημένες.
Για τα καταστήματα Νικίας, Κρινάκης κλπ δεν έχω άποψη.
Θέλουν ραντεβού σε αυτά τα καταστήματα ;
Ή μπορείς έτσι να περάσεις σε εργάσιμες μέρες και να μπεις;
Ζητάνε ταυτότητα, εκκαθαριστικά κλπ ;
ευχαριστω πολυ

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
18
Like
1.928
Πόντοι
1.191
Σε ευχαριστώ πολύ. Το θέμα μου με τέτοιες περιπτώσεις είναι ότι δεν έχω ιδέα από αυτά και δεν μπορώ να αξιολογήσω την πιστότητα του προϊόντος. Ενώ από την τράπεζα περιμένεις ότι αυτό που θα πάρεις είναι γνήσιο. Με αυτό που λέω δεν αμφισβητώ την πηγή που μου έδωσες απλά έχω άγνοια και δεν ξέρω (πλην τράπεζας) τί μπορώ να εμπιστευτώ.
χρυσοχοο γνωστο εχεις και απο αυτους πορεις να παρεις ... γλυτωνεις περιπου 25 ευρο και δευτερο χωρις χαρτια και δεν σε ξερει κανεις

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.129
Πόντοι
6.796
Εννοείς μάλλον ότι δεν έχει πέσει. Άρα δεν είναι φούσκα. Μα δε θα στο πουν όταν γίνει το μπαμ.

Τεσπα, έχω ερώτηση.

Εγώ είμαι μηχανικός σε κάποια εταιρεία παροχής υπηρεσιών, παράγω κάτι, αμοίβομαι σε €, πάω στον ΑΒ και ψωνίζω τα προϊόντα που κάποιος άλλος έχει μεταφέρει από τον παραγωγό κ.ο.κ. Το μέσο για αυτή την αλυσίδα συναλλαγών είναι το €.

Αυτή η μαλακία το btc, που ακριβώς κολλάει και τι ακριβώς αντιπροσωπεύει στην παραγωγή, στο supply chain κλπ; Για μένα που δεν ξέρω, μοιάζει με αέρα κοπανιστό. :confused:

Λάθος; :think:

Οτιδήποτε έχει αξία είναι κάτι που έχει την εμπιστοσύνη του κόσμου, όπως το χρήμα, για αυτό έχει αξία. Άμα ο κόσμος εμπιστεύεται μια ιδέα και συμμετέχει σε αυτή την ιδέα, τότε της δίνει αξία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom