barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.097
- Πόντοι
- 5.506
...το NOOR ξέχασε πριν το ONE TV...
με όλο το σεβασμό μου στους ολυμπιακούς φίλους!
Τύπε παρακολουθείς ανελλιπώς;
...το NOOR ξέχασε πριν το ONE TV...
με όλο το σεβασμό μου στους ολυμπιακούς φίλους!
noor one επισης μη ξεχναςτο καναλι λεγεται one και ολες οι εκπομπες κατι με one
one to one, one direct, one man show, one χουαν, one μαλακουαν κλπ.
στανταρ ιδεα καραπαπα
πολυ πιρι πιρι ομως, δεν εχει ενα ριαλιτυ να ανεβει λιγο η πχιοτητα
εντωμεταξυ εκτος απο 1-2 οι δημοσιογραφοι παγκοσμιως αγνωστοι
τουλαχιστον εχει 2-3 μουνιτσες να πιρφοριζουμε
noor one επισης μη ξεχνας
Και συ κουφάλα δίνεις τηλεθέαση 16:00-00:00 φουλ;
Μπάααα για MasterChef τον κόβω!!Εκεί που τρώνε ότι τους σερβίρουνε!!Και είναι ευχαριστημένοι!!!Κι εγώ έλεγα οτι θα βλέπει ανελλιπώς Open.
και τα πολυ σοβαρα αδικηματα πλαστογραφιας πτυχιου λυκειου για να δουλεψεις ως καθαριστρια τυπε η να πουλας τερλικια χωρις αδεια μην ξεχνας να αναφερεις. βουρκος εχει γινει αυτη η χωρα. ο,τι θελει ο καθενας κανειΜε δυο τονους ηρωινη εισαι εξω
Και για μια κουρτινα λιγο ακριβουτσικη εσωκλειστος στον κορυδαλλο
Αυτο δεν ειναι τυφλα
Αυτο ειναι κουμπαρια
γατονια ειστε υπαλληλακια ! στις 6 χιλιαδες στροφαρετε βλεπωΜπάααα για MasterChef τον κόβω!!Εκεί που τρώνε ότι τους σερβίρουνε!!Και είναι ευχαριστημένοι!!!
Ποιο καλά πολυστροφος παρά .....αργοστροφος...γατονια ειστε υπαλληλακια ! στις 6 χιλιαδες στροφαρετε βλεπω
εσυ βρε ευνουχε αστροφος εισαι τελειως ουτε την ειρωνια δεν πιανεις τελεμεΠοιο καλά πολυστροφος παρά .....αργοστροφος...
Με δυο τονους ηρωινη εισαι εξω
Και για μια κουρτινα λιγο ακριβουτσικη εσωκλειστος στον κορυδαλλο
Αυτο δεν ειναι τυφλα
Αυτο ειναι κουμπαρια
Το ποιος δεν πιάνει την ειρωνεία....μόλις το αποδειξες!!!!!εσυ βρε ευνουχε αστροφος εισαι τελειως ουτε την ειρωνια δεν πιανεις τελεμε
Μπάααα για MasterChef τον κόβω!!Εκεί που τρώνε ότι τους σερβίρουνε!!Και είναι ευχαριστημένοι!!!
Πριν απο λιγο τελειωσε η εκπομπη του αλογου..φορουσε ενα μινι και ειχε πεταξει εξω ολες τις ποδαρες...
Εριξα μια παχια, ετσι για το καλοσωρισμα
υγ: τρομερο το αλογο..θα κανει μεγαλη καριερα στην τελεοραση...
Πριν απο λιγο τελειωσε η εκπομπη του αλογου..φορουσε ενα μινι και ειχε πεταξει εξω ολες τις ποδαρες...
Εριξα μια παχια, ετσι για το καλοσωρισμα
υγ: τρομερο το αλογο..θα κανει μεγαλη καριερα στην τελεοραση...
εμφανίζεται σαν φαντομας τυπε ξαφνικά...Κοιμαται ο ιακωβος να ριξει φωτο?
τύπε τρώει ο πρόεδρος λες? έχω ακούσει ότι γουστάρει ψηλές και έχει ρημάξει το γυναικείο τμήμα ειδικά του βόλεϋ .
Την ομαδα βολευ την φτιαχνει ο στρατηγος κουντουραρος τυπε με καθαρα αξιοκρατικα κριτηρια....φετος πχ ανανεωσε το καυλακι την μιλεντιγεβιτς που εχει υποδοχη 4%....μπραβο του!!!!ζητω ο προεδρος!!!
Ένας από μας ο Κουντούρης !Την ομαδα βολευ την φτιαχνει ο στρατηγος κουντουραρος τυπε με καθαρα αξιοκρατικα κριτηρια....φετος πχ ανανεωσε το καυλακι την μιλεντιγεβιτς που εχει υποδοχη 4%....μπραβο του!!!!ζητω ο προεδρος!!!