Απλα θετω ενα θεμα που παντα με απασχολει . ειμαι περιπου 30 . παντρεμενος . διαθετω καθε μηνα ενα ποσο και αναγκαστικα πηγαινω σε κοκινα σπιτακια για να το κανω πιο πολλες φορες, ενω αν σε γραφεια με τις τιμες που εχουν , τα πραγματα αγριεψαν . ολοι εσεις οι συναδελφοι και συναγωνιστες μου τι προτιματε? μια ομορφη παρουσια των 8 λεπτων με μια απλη εξυπηρετηση ? η μια σκυλισια κε πουτανε συμπεριφορα απο μια μετριας εμφανισης ? εμενα μου αρεσουν και τα 2 πακετα . στην θεσσαλονικη υπαρχουν και τα 2.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Όμορφο μοντέλο η εξυπηρετική πουτάνα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα g45cm
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
αν μιλας μονο για μπουρδελα εγω προσωπικα ειμαι της μετριας εμφανισης και της καλυτερης εξυπηρετησης,να ναι και μουναρα και καλη στο κρεββατι σπανιο αλλα συμβαινειΑπλα θετω ενα θεμα που παντα με απασχολει . ειμαι περιπου 30 . παντρεμενος . διαθετω καθε μηνα ενα ποσο και αναγκαστικα πηγαινω σε κοκινα σπιτακια για να το κανω πιο πολλες φορες, ενω αν σε γραφεια με τις τιμες που εχουν , τα πραγματα αγριεψαν . ολοι εσεις οι συναδελφοι και συναγωνιστες μου τι προτιματε? μια ομορφη παρουσια των 8 λεπτων με μια απλη εξυπηρετηση ? η μια σκυλισια κε πουτανε συμπεριφορα απο μια μετριας εμφανισης ? εμενα μου αρεσουν και τα 2 πακετα . στην θεσσαλονικη υπαρχουν και τα 2.
βαλε μπλε να συμφωνειτε και στο χρωμα
Συμφωνώ μαζι σου αδελφέ
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Πιστευω αξιζει σε στουντιο που υπαρχουν μουναρες........να δωσεις και 150 και 200 και να τα κανεις ολα με μια μουναρα και με το χρονο σου κυριλε.....
GOTHIC TEAR
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Βρε φιλαράκο.Ενώ είσαι παντρεμένος γιατί πας και τα σκας κάθε μήνα σε πουτάνες???Εμένα αυτό με παραξενεύει.Εχεις τίποτα ιδιαίτερα βίτσια που δεν μπορείς ή ντρέπεσαι να τα κάνεις με τη γυναίκα σου??? Ή θεωρείς ότι κάτι λείπει από το σεξ με τη σύζυγό σου??Να σουν ανύπαντρος ή μεγάλο διάστημα χωρίς γκόμενα να το καταλάβω.(Δε τα λέω για να σε προσβάλλω.Προς θεού.Απλά απορία έχω.Φιλικά στα λέω)
GOTHIC TEAR
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ασφαλώς και δεν θα πηδάς κάθε μέρα.Ασφαλώς και θα μειώνεται το σεξ με την πάροδο του χρόνου.Ωστόσο για να φτάνει να πηγαίνει τακτικά σε πουτάνες κάθε μήνα πρέπει κάτι να πηγαίνει πολύ άσχημα.Ίσως αυτός να χει πολύ περισσότερες ορέξεις από τη γυναίκα του.Αυτό σηματοδοτεί έντονο κίνδυνο για το γάμο του.Τέλοσπάντων αυτός ξέρει καλύτερα... :-Παντρέυεσαι για να πηδάς καθε μέρα? Αυτό δεν έγινε ουτε θα γίνει ποτέ. Αντίθετα με την παροδο του χρόνου θα το κανεις αραιότερα. Ουτε μία εξαιρεση.
GOTHIC TEAR
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εντάξει.Αυτό έχει κάποια βάση.Μηπωσ παει απλα για αλλαγη,μασ αρεσει και κατι ξενο,συνεχεια το ιδιο και το ιδιο? Αλλα αυτοσ ξερει καλυτερα.
GOTHIC TEAR
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τί εννοείς με αυτό????? (Να σπιτώνεις γκόμενες???)εγω οταν παντρευτηκα νοικιασα γκαρσονιερα
GOTHIC TEAR
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εγω οταν παντρευτηκα νοικιασα γκαρσονιερα
Αν και δεν αντιλαμβάνομαι τα κίνητρα σου, με το που παντρεύεσαι στο καπάκι να νοικιάζεις γκαρσονιέρα για να σπιτώνεις άλλες, ΟΚ.εννοειται
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Ε και γιατι παντρευτηκες?
Αφου δεν σας καλυπτουν οι Ελληνιδες γιατι παντρευεστε?
Δεν πηγαινες αν.Ευρωπη να βρεις μουναρες......
GOTHIC TEAR
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Έεεεεεεεετσι,έτσι!!!!!!!Ε και γιατι παντρευτηκες?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις
- 12K