Νέα

Ομοφυλοφιλία:Η αρχαιότερη Ελληνική παράδοση! Θα το παραδεχτούμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amfisapiens
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 601
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αν εφαρμοζόταν αυτό που νομίζει ότι γινόταν στην αρχαία ελλάδα,
ούτε δικαίωμα ψήφου δεν θα είχε...

Tσίμπα για αρχή

Σχέσεις μεταξύ των μελών του Ιερού Λόχου
Αυτό που οδήγησε στην δημιουργία αυτού του στρατού είναι, όπως σχολιάζει ο Πλούταρχος, το ότι μια μονάδα που βασίζεται στην αγάπη και τη φιλία του ερωμένου και του εραστή, κάνει πιο δύσκολο σε κάποιον να την εγκαταλείψει κατά τη διάρκεια της μάχης. Είναι χαρακτηριστικό πως οι αρχαίοι συγγραφείς συχνά παραθέτουν τη Θήβα ως μια από τις δυο πόλεις-κράτη της ηπειρωτικής αρχαίας Ελλάδας (η άλλη ήταν η Ήλις), όπου ενθαρρύνονταν οι σχέσεις μεταξύ ανδρών και εφήβων.[9][10] Επίσης, η λατρεία του Ηρακλή ήταν πολύ διαδεδομένη στη Βοιωτία ενώ ο Αριστοτέλης αναφέρει και ιερό αφιερωμένο στον Ιόλαο, σύντροφο και εραστή του Ηρακλή, όπου οι Θηβαίοι εραστές έδιναν υποσχέσεις αμοιβαίας αφοσίωσης.[10] Κατά τον Πλούταρχο, ο Ιερός Λόχος πήρε το πρώτο συνθετικό του ονόματός του από αυτό το έθιμο που αναφέρει ο Αριστοτέλης

Επισκέπτης
κ εδώ

Υπάρχει όμως και η αντίθετη θέση, ότι το σώμα των αρχαίων πηγών που υποστηρίζουν την παιδεραστική εκδοχή είναι λιγότερο επισφαλές από άλλες πληροφορίες της αρχαίας ιστοριογραφίας τις οποίες έχουμε αποδεχθεί ως αληθινές. Μια άλλη κριτική στο σκεπτικισμό του Leitao υποστηρίζει πως ο όγκος των αρχαίων αναφορών στην ερωτική φύση του Λόχου, και των οποίων μεγάλο μέρος είναι σύγχρονες με την εποχή του, είναι πολύ σημαντικός για να μπορεί να απορριφθεί.

Επισκέπτης
Δε καταλαβαίνω πάντως γιατί να μην είμαστε περήφανοι για το γκειλίκι των προγόνων μας?Πασίγνωστο ανα την οικουμένη.Μάλιστα χρησιμοποιήθηκε κ στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ως επιχείρημα προχθές στη δίκη για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών.

Ο κόσμος το χει τούμπανο κ οι νεοελλαδιστάν κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους.Διεθνώς οι αρχαίοι Έλληνες ήταν η πιο γκέι φάρα στην οικουμένη.Έχει γίνει συνείδηση στον μέσο ξένο αυτό.Αφεθήτε ελεύθεροι κ ελάτε στο πραιντ τον άλλο μήνα να χαρούμε όλοι μαζί τα ξακουστά γκειλίκια των προγόνων μας.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
όλη η αρχαία Ελλάδα η Θήβα και άλλη μία πόλη...
και μιλάμε για κάτι το οποίο υπήρξε 40 χρόνια, κάτι σαν να γίνει το γκέι παρέιντ άλλα 25-30 χρόνια στην αθήνα και να το περάσουμε ως κάτι δεδομένο στις επόμενες γενιές.
εδώ λέμε ότι έτρωγες πόδι από την πόλη-κράτος όταν σε πιάνανε με άλλο άντρα και εσύ μας λές τα δικά σου.
εγώ σου λέω ότι υπήρξε αρχαίος έλληνας κατσικογάμης, δεν μπορώ εγώ να ισχυριστώ ότι ήταν παράδοση το κατσικομπήξιμο.
εν κλειτορίδι, αντιλαμβάνεσαι ότι όλα αυτά που περιγράφεις συνέβησαν όταν η θήβα " αποτίναξε τη σπαρτιατική κυριαρχία" όπως γράφει το ένα και μοναδικό κείμενο που έχεις ασχοληθεί τόσους μήνες που γράφεις στο θέμα,
οι σπαρτιάτες ήταν κάθετοι στις σχέσεις αντρών με άντρες,
οι αθηναίοι αφαιρούσαν και δικαιώματα από τους πολίτες αυτούς,
οι μακεδόνες κατέστρεψαν όχι μόνο αυτούς αλλά και τα μνημεία (όπως γράφει επίσης το άρθρο ) τα οποία ήταν προς τιμήν αυτού του στρατού.
από το 2000-1000 π.Χ. μέχρι τώρα, μπράβο σου, βρήκες 40 χρόνια, για τα οποία πες πες πες όλος αυτός ο ελαφρόμυαλος που παπαγαλίζει ότι του λένε δεξιά και αριστερά, έχουν βγάλει τη φήμη των πούστηδων στους αρχαίους Έλληνες.

Δε καταλαβαίνω πάντως γιατί να μην είμαστε περήφανοι για το γκειλίκι των προγόνων μας?Πασίγνωστο ανα την οικουμένη.Μάλιστα χρησιμοποιήθηκε κ στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ως επιχείρημα προχθές στη δίκη για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών.

Ο κόσμος το χει τούμπανο κ οι νεοελλαδιστάν κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους.Διεθνώς οι αρχαίοι Έλληνες ήταν η πιο γκέι φάρα στην οικουμένη.Έχει γίνει συνείδηση στον μέσο ξένο αυτό.Αφεθήτε ελεύθεροι κ ελάτε στο πραιντ τον άλλο μήνα να χαρούμε όλοι μαζί τα ξακουστά γκειλίκια των προγόνων μας.
έχουν περάσει μυαλά από αυτά τα γαμημένα τα χώματα, έχουν εκφρασθεί θεωρίες αλλά και αξιώματα που βοήθησαν τις επιστήμες και τον κόσμο και μας λες να είμαστε υπερήφανοι επειδή για κάποιους έχουν γραφτεί 5 σελίδες ιστορίας.
Καλές οι μαλακίες αλλά με μέτρο.
τέλος το γκέι πράιντ είναι ότι πιο γελοίο μπορώ να φανταστώ από πλευράς "διαμαρτυρίας". μέσα σε όλο τον σεξουαλική ποικιλία που μπορεί να προσφέρει ένα ανθρώπινο σώμα, δεν είναι τυχαίο ότι μόνο οι γκέι νοιώθουν την ανάγκη της αυτοπροβολής και προσδιορισμού τους μέσα στην κοινωνία από μία περιοδεία τσίρκο σε κάποιο δρόμο. Να ξέρεις ότι αυτοί που είναι γκέι και το κάνουν γιατί γουστάρουν, δεν θα κατεβούν στο δρόμο δίπλα σε φτερούδες. Τα παρεϊντιλίκια είναι εισαγόμενη αστική κουλτούρα, φάτε την όπως τρώτε τα φέισμπουκ, τα τουίτερ και τα μουράτα τηλέφωνα που νομίζετε ότι σας τοποθετούν κάπου πάνω στο χάρτη.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
όλη η αρχαία Ελλάδα η Θήβα και άλλη μία πόλη...
και μιλάμε για κάτι το οποίο υπήρξε 40 χρόνια, κάτι σαν να γίνει το γκέι παρέιντ άλλα 25-30 χρόνια στην αθήνα και να το περάσουμε ως κάτι δεδομένο στις επόμενες γενιές.
εδώ λέμε ότι έτρωγες πόδι από την πόλη-κράτος όταν σε πιάνανε με άλλο άντρα και εσύ μας λές τα δικά σου.
εγώ σου λέω ότι υπήρξε αρχαίος έλληνας κατσικογάμης, δεν μπορώ εγώ να ισχυριστώ ότι ήταν παράδοση το κατσικομπήξιμο.
εν κλειτορίδι, αντιλαμβάνεσαι ότι όλα αυτά που περιγράφεις συνέβησαν όταν η θήβα " αποτίναξε τη σπαρτιατική κυριαρχία" όπως γράφει το ένα και μοναδικό κείμενο που έχεις ασχοληθεί τόσους μήνες που γράφεις στο θέμα,
οι σπαρτιάτες ήταν κάθετοι στις σχέσεις αντρών με άντρες,
οι αθηναίοι αφαιρούσαν και δικαιώματα από τους πολίτες αυτούς,
οι μακεδόνες κατέστρεψαν όχι μόνο αυτούς αλλά και τα μνημεία (όπως γράφει επίσης το άρθρο ) τα οποία ήταν προς τιμήν αυτού του στρατού.
από το 2000-1000 π.Χ. μέχρι τώρα, μπράβο σου, βρήκες 40 χρόνια, για τα οποία πες πες πες όλος αυτός ο ελαφρόμυαλος που παπαγαλίζει ότι του λένε δεξιά και αριστερά, έχουν βγάλει τη φήμη των πούστηδων στους αρχαίους Έλληνες.
έχουν περάσει μυαλά από αυτά τα γαμημένα τα χώματα, έχουν εκφρασθεί θεωρίες αλλά και αξιώματα που βοήθησαν τις επιστήμες και τον κόσμο και μας λες να είμαστε υπερήφανοι επειδή για κάποιους έχουν γραφτεί 5 σελίδες ιστορίας.
Καλές οι μαλακίες αλλά με μέτρο.
τέλος το γκέι πράιντ είναι ότι πιο γελοίο μπορώ να φανταστώ από πλευράς "διαμαρτυρίας". μέσα σε όλο τον σεξουαλική ποικιλία που μπορεί να προσφέρει ένα ανθρώπινο σώμα, δεν είναι τυχαίο ότι μόνο οι γκέι νοιώθουν την ανάγκη της αυτοπροβολής και προσδιορισμού τους μέσα στην κοινωνία από μία περιοδεία τσίρκο σε κάποιο δρόμο. Να ξέρεις ότι αυτοί που είναι γκέι και το κάνουν γιατί γουστάρουν, δεν θα κατεβούν στο δρόμο δίπλα σε φτερούδες. Τα παρεϊντιλίκια είναι εισαγόμενη αστική κουλτούρα, φάτε την όπως τρώτε τα φέισμπουκ, τα τουίτερ και τα μουράτα τηλέφωνα που νομίζετε ότι σας τοποθετούν κάπου πάνω στο χάρτη.

Πολύ σωστά!!!! :hi: :hi:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66

Σε φανταζομαι με φτερα και πουπουλα στην πρωτη γραμμη στον Μαραθωνα πανω στα τακουνακια σου  :boobies: :boobies: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Αγραμματη μαιμου και παραχαρακτη της Ιστοριας,γαμημενο σκατοπροιον της Χριστιανικης ψευδολογιας και διαστροφης,Ο Πλουταρχος αναφερει "ελεγετο".Μετα την μαχη της Χερωνειας πιθηκι,ο Φιλιππος Β κοιτωντας τους νεκρους Ιερολοχιτες ειπε,τι κριμα να χανονται τετοιοι νεοι σε αδελφοκτονο πολεμο.Τοτε καποιος προγονος σου μαλλον τον πλησιασε και του ειπε οτι φημολογειται οτι ολοι αυτοι ηταν εραστες ομοφυλοφυλοι.Τοτε Φιλιππος με μια κινηση τον αποκεφαλησε επι τοπου (εσενα θα σε παλουκωνε)και ειπε,ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΙΠΩΘΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ.Καταλαβες Χριστιανικο πουστικο πιθηκι?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τυποι, να δω ραντεβου θανατου λιλακι με λεγκολα και ας πεθανω  :S

Επισκέπτης
μη σκούζετε κοπελιές ,πάρτε βαθειές αναπνοές κ αποδεχτείτε τα ξακουστά γκειλίκια των προγόνων μας.Είναι πλέον συλλογική συνείδηση των ξένων τα αλλαξοκολίκια της Αρχαίας Ελλάδας.Ένα θρέντ με εθνικιστικά γίδια κ ομοφοβικές λινάτσες μια τρίχα από τα ρχιδια μου είναι.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
μη σκούζετε κοπελιές ,πάρτε βαθειές αναπνοές κ αποδεχτείτε τα ξακουστά γκειλίκια των προγόνων μας.Είναι πλέον συλλογική συνείδηση των ξένων τα αλλαξοκολίκια της Αρχαίας Ελλάδας.Ένα θρέντ με εθνικιστικά γίδια κ ομοφοβικές λινάτσες μια τρίχα από τα ρχιδια μου είναι.
Δεν εισαι αποτριχωμενος????  :o :o

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16

Τυπε αν βρεις εστω και μια solid αποδειξη οτι οι αλλαξοκωλιες ηταν κοινος τοπος στην αρχαια ελλαδα εγω θα το δεχτω

Ομως δεν υπαρχει σε καμμια αρχαια πηγη, παρα μονο σε αναλυσεις ορισμενων ιστορικων στο 2ρο μισο του 20αι

Μου θυμιζεις κατι φιλους που επειδη πινουν μπαφους πιστευουν οτι επινε και ο σωκρατης ο πλατωνας η πυθια etc. Ετσι δεν αναγνωριζουν το προφανες οτι η ινδικη κανναβη δεν υπηρχε στην αρχαια ελλαδα.

Με το ιδιο σκεπτικο αυτων δηλ "σιγουρα πινανε για να τα ειπαν αυτα" ετσι και εσυ το βλεπεις "σιγουρα πηδιοσανταν για να λενε οτι αγαπανε ο ενας τον αλλο" :2funny:

Νομιζω κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια :grin:

Επισκέπτης
Τυπε αν βρεις εστω και μια solid αποδειξη οτι οι αλλαξοκωλιες ηταν κοινος τοπος στην αρχαια ελλαδα εγω θα το δεχτω

Ομως δεν υπαρχει σε καμμια αρχαια πηγη, παρα μονο σε αναλυσεις ορισμενων ιστορικων στο 2ρο μισο του 20αι

Μου θυμιζεις κατι φιλους που επειδη πινουν μπαφους πιστευουν οτι επινε και ο σωκρατης ο πλατωνας η πυθια etc. Ετσι δεν αναγνωριζουν το προφανες οτι η ινδικη κανναβη δεν υπηρχε στην αρχαια ελλαδα.

Με το ιδιο σκεπτικο αυτων δηλ "σιγουρα πινανε για να τα ειπαν αυτα" ετσι και εσυ το βλεπεις "σιγουρα πηδιοσανταν για να λενε οτι αγαπανε ο ενας τον αλλο" :2funny:

Νομιζω κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια :grin:

Έλα ας μη δουλευομάστε παρεάκι μεταξύ μας.Τι πάει να πει ''solid'' απόδειξη,τύπου αυτές που δέχονται οι χιτες της γειτονιάς μας φάση χαχα ?Στο λινκ για Ιερολοχίτες δες τις παραπομπές  από αρχαίες πηγές,6 αρχαίες πηγές έχουμε που μιλούν για ερωτική σχέση,όσο για τα παπατζιλίκια τύπου εγώ ξέρω καλύτερα από τους μοντέρνους ιστορικούς για φούμαρα νεολλαδιστάν κοπής μου κάνουν.Τι πάει να πει πως επειδή αρκετές προέρχονται από νεότερους ιστορικούς έχουν λιγότερη αξία?

Εγώ λέω εσύ κ μαζί το συφερτό της αμφισβήτισης μοντέρνων ιστορικών μαζί με τις υστερικιές ομοφοβικές κόμπλες να μας σκανάρετε για αλλαγή τα credentials σας στην ιστορία  για να δούμε ποιου τη γνώμη να παίρνουμε υπόψη δλδ.Μη χάσουμε κ τις αυθεντίες λολ

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Έλα ας μη δουλευομάστε παρεάκι μεταξύ μας.Τι πάει να πει ''solid'' απόδειξη,τύπου αυτές που δέχονται οι χιτες της γειτονιάς μας φάση χαχα ?Στο λινκ για Ιερολοχίτες δες τις παραπομπές  από αρχαίες πηγές,6 αρχαίες πηγές έχουμε που μιλούν για ερωτική σχέση,όσο για τα παπατζιλίκια τύπου εγώ ξέρω καλύτερα από τους μοντέρνους ιστορικούς για φούμαρα νεολλαδιστάν κοπής μου κάνουν.Τι πάει να πει πως επειδή αρκετές προέρχονται από νεότερους ιστορικούς έχουν λιγότερη αξία?

Εγώ λέω εσύ κ μαζί το συφερτό της αμφισβήτισης μοντέρνων ιστορικών μαζί με τις υστερικιές ομοφοβικές κόμπλες να μας σκανάρετε για αλλαγή τα credentials σας στην ιστορία  για να δούμε ποιου τη γνώμη να παίρνουμε υπόψη δλδ.Μη χάσουμε κ τις αυθεντίες λολ

Solid αποδειξη θεωρω μια εστω αρχαια πηγη να αναφερεται ευθεως σε σεξουαλικη σχεση. Πουθενα δεν αναφερεται τετοια μεταξυ των ιερολοχιτων. Αντιθετα ενω δεν υπαρχει καμμια τετοια αναφορα, υπαρχουν αρκετες αλλες που καταδικαζουν τις ομοφυλοφυλικες επαφες

Για τις ιστορικες πηγες δεν το βλεπεις σωστα. Ουσιαστικα οι αρχαιες πηγες παραμενουν οι ιδιες εδω και 300 χρονια, γιατι δυστυχως μοιαζει να εχουμε ηδη βρει οτι ηταν να βρουμε και πολλα διασημα εργα της αρχαιοτητας εχουν χαθει. Η ερμηνεια των πηγων ειναι αυτη που αλλαξε τελευταια, και οσο αφορα αυτη δεν μπορω να δεχτω τιποτα χωρις σαφεις αποδειξεις. Οταν κατι δεν αναφερεται πουθενα ειναι πιο πιθανο να μην υπηρξε ποτε, παρα να υπαρχει καποια κρυφη ιστορια απο πισω (κυριολεκτικα :grin: )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom