Νέα

Ομοφυλοφιλία:Η αρχαιότερη Ελληνική παράδοση! Θα το παραδεχτούμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amfisapiens
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 601
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γκούγκλαρε κ Ιερολοχίτες για να δεις την πραγματική διάσταση της ομοφυλοφιλίας στην Αρχαία Ελλάδα.Δείχνει περίτρανα οτι είστε το πιο γκέι έθνος στον κόσμο κ με την βούλα.Εξάλλου gaygreeks μας λένε διεθνώς κ είμαστε περήφανοι.
Λες μαλακίες, ηλιθιότητες και βλακείες. Στη προσπάθειά σου να μας πείσεις ότι "ιτς οκ το μπι γκέι" βάζεις στο στόμα σου και ένα από τα καλύτερα σώματα στρατού που έδρασαν στην Αρχαία Ελλάδα, τον Ιερό Λόχο των Θηβαίων.
Μαλακοκάβλι εσυ και όλοι οι άλλοι πουσταράδες (γιατί αυτοί που αμαυρώνουν τη μνήμη νεκρών είναι ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ) τσάκο τι είπε ο Φίλιππος, ο πατέρας του Μέγα Αλέξανδρου, που επι χρόνια ήταν "φιλοξενούμενος" στη Θήβα, μετά τη καταστροφή του Ιερού Λόχου

Πλουτάρχου Πελοπίδας κεφάλαιο 18, εδάφιο 7(18,7)

Αρχαίο κείμενο

λέγεται δέ διαμείναι μέχρι της εν Χαιρωνεία μάχης αήττητον. ως δέ μετά τήν μάχην εφορών τούς νεκρούς
ο Φίλιππος έστη κατά τούτο τό χωρίον, εν ώ συνετύγχανε κείσθαι τούς τριακοσίους, εναντίους
απηντηκότας ταίς σαρίσαις άπαντας εν τοίς [στενοίς] όπλοις καί μετ’ αλλήλων αναμεμειγμένους, θαυμάσαντα
καί πυθόμενον, ως ο τών εραστών καί τών ερωμένων ούτος είη λόχος, δακρύσαι καί ειπείν. ‘‘απόλοιντο
κακώς οι τούτους τι ποιείν ή πάσχειν αισχρόν υπονοούντες’’.

Μετάφραση Κάκτου
Λέγεται ότι ο λόχος έμεινε μέχρι τη μάχη της Χαιρώνειας αήττητος. καί ότι καθώς μετά τη μάχη ο Φίλιππος κοιτάζοντας τους νεκρούς στάθηκε στο σημείο όπου κείτονταν οι τριακόσιοι, όλοι μαζί σαν ένα σώμα, νεκροί από τις σάρισες που είχαν δεχτεί κατάστηθα καί όλοι με τον οπλισμό τους, θαύμασε καί μαθαίνοντας πως αυτός ήταν ο λόχος των εραστών καί των ερωμένων, δάκρυσε καί είπε:
«Να βρουν κακό τέλος όσοι υπονοούν ότι αυτοί έκαναν ή πάθαιναν κάτι αισχρό»

Κακό τέλος το λοιπόν να σε βρει παλιόπουστα και σένα που υποννοείς ότι ο Ιερός Λόχος ήταν ζευγάρια ομοφιλόφυλων

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ο μέγιστος των γκέι παγκοσμίως.Η αγάπη του για τον Ηφαιστίωνα ακόμα αντηχεί στην πορεία της ιστορίας

Οι γκέι παγκοσμίως τον έχουμε ίνδαλμα (απλά κάνουμε τους κινέζους για το γεγονός πως ήταν ένας από τους μεγαλύτερους σφαγείς στην ιστορία)

Για πες μας γαμημένη πουστάρα που στηρίζεις ότι η αγάπη του Αλέξανδρου για τον Ηφαιστίωνα ήταν ερωτική αγάπη και όχι φιλική αγάπη; (όλοι μας θεωρώ ότι αγαπάμε τον κολλητό μας φίλο. Αυτόν που τον ξέρουμε από μικρά παιδιά, και έχουμε κάνει τα πάντα μαζί του).
Δεν μ ενοχλεί ότι είσαι ομοφιλόφυλλος, μ ενοχλεί ότι είσαι ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εδω να παρεμβει ο αντμιν να ξεμουταριστει ο λεγκολιας να απαντησει και μετα να ξαναμουταριστει στα πλαισια δημοκρατικου διαλογου

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Στα σχολεία μας μαθαίνουν να είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες λόγω της αρχαίας ένδοξης ιστορίας μας, αλλά δεν μας τα λένε όλα. Όσοι ασχοληθούν λίγο περισσότερο με την αρχαία Ελλάδα θα δούν πολλά πράγματα της ένδοξης ομοφυλοφιλίας μας!
Και αυτό επιβεβαιώνει το φιλελεύθερο ΑρχαιοΕλληνικό πνεύμα που μας έκανε διάσημους στην ιστορία. Δυστυχώς η μεσαιωνική μαυρίλα της ρωμαικής αυτοκρατορίας της ανατολής, μετέτρεψε τον πλούσιο πολιτιστικά Ελληνικό πληθυσμό σε αγράμματους τσοπάνους, στη συνέχεια ελληνόφωνες οθωμανούς, οι οποίοι μέχρι και σήμερα κατοικούν αυτή την χώρα και δεν ξέρουν οτι η ομοφοβία τους ειναι μεσαιωνικό και οπισθδρομικό κατάλοιπο της δύστυχης ιστορίας μας...

Περιμένω να δώ απόψεις  :grin:   

Καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Η ομοφυλοφιλία στην αρχαία Ελλάδα ετιμωτείτο με θάνατο. Γγιατι γνώριζαν πως ειναι ενα χαρακτηριστικό που εκφυλίζει τους ανθρώπους και την κοιωνία και προκαλεί την παρακμή και την καταστροφή της. Ολα τα άλλα ειναι προπαγάνδες των πούστηδων και αγραμματοσύνες. Ντροπή σας αχρείοι.

tarl talbot

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
21
Πόντοι
11
Γκούγκλαρε κ Ιερολοχίτες για να δεις την πραγματική διάσταση της ομοφυλοφιλίας στην Αρχαία Ελλάδα.Δείχνει περίτρανα οτι είστε το πιο γκέι έθνος στον κόσμο κ με την βούλα.Εξάλλου gaygreeks μας λένε διεθνώς κ είμαστε περήφανοι.
σου ξεφυγε το" ειστε"  και το "gaygreek" .  κλασσικη αλβανικη προπαγανδα η οπως λενε analbanian.

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Η ομοφυλοφιλία στην αρχαία Ελλάδα ετιμωτείτο με θάνατο. Γγιατι γνώριζαν πως ειναι ενα χαρακτηριστικό που εκφυλίζει τους ανθρώπους και την κοιωνία και προκαλεί την παρακμή και την καταστροφή της. Ολα τα άλλα ειναι προπαγάνδες των πούστηδων και αγραμματοσύνες. Ντροπή σας αχρείοι.
αντε βλάκα τουλάχιστον μαθε να παραδέχεσαι την αληθεια και ας μην σου αρεσει!
........εισαι γκει! δεν πειραζει.....ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος εισαι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
........εισαι γκει! δεν πειραζει.....ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος εισαι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Το οτι χώνεις καυλιά στον κώλο σου δε σημαίνει οτι το κάνουν και οι άλλοι. Οι άλλοι άνθρωποι ειναι φυσιολογικοί, εσυ εισαι πούστης. Μη θες να βγάλεις τους πάντες πούστηδες για να νοιώσεις καλύτερα. Χώσε ενα καυλί σου και θα νοιώσεις καλύτερα.

l0str0m0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Τα είπε όλα!!! Συμφωνώ 100% με τον μέγα Πλεύρη.

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Το οτι χώνεις καυλιά στον κώλο σου δε σημαίνει οτι το κάνουν και οι άλλοι. Οι άλλοι άνθρωποι ειναι φυσιολογικοί, εσυ εισαι πούστης. Μη θες να βγάλεις τους πάντες πούστηδες για να νοιώσεις καλύτερα. Χώσε ενα καυλί σου και θα νοιώσεις καλύτερα.
υπάρχουν πάντως και γιατροι που μπορουν να σε βοηθήσουν.......η μαλακία δεν ειναι ανίκητη,μην φοβασαι!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
H αλήθεια είναι ότι η ομοφυλοφιλία στην αρχαία Ελλάδα ήταν αποδεκτή; Ότι οι Ιερολοχίτες ήταν 150ζευγάρια πούστηδων και ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ο μεγαλύτερος γκέη;

fasistas

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
H αλήθεια είναι ότι η ομοφυλοφιλία στην αρχαία Ελλάδα ήταν αποδεκτή; Ότι οι Ιερολοχίτες ήταν 150ζευγάρια πούστηδων και ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ο μεγαλύτερος γκέη;
δικιο εχεισ

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

χρυσή αυγή που θέλουν (*)   :birdman:

URL]]

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

τυπε ηταν τιμη οι αλλαξωκωλιες στους αρχαιους ,αφου οταν καποιοι ηθελαν να το κανουνε,λεγανε ο ενας στον αλλον
:θα μου κανεις την τιμη?  :S

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τυπε ηταν τιμη οι αλλαξωκωλιες στους αρχαιους ,αφου οταν καποιοι ηθελαν να το κανουνε,λεγανε ο ενας στον αλλον
:θα μου κανεις την τιμη?  :S
δλδ τυπε ο αχιλλεΑς ελεγε στον πατροκλο θα μου κανεις την τιμη να μου βαλεις την ψωλαρα σου στην πρωκτοοπη μου;

και ο δαμων ελεγε στον φιντια θα μου κανετε την τιμη να μου αποθεσετε το σπερμα σας στο στομα μου; :2on1:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
δλδ τυπε ο αχιλλεΑς ελεγε στον πατροκλο θα μου κανεις την τιμη να μου βαλεις την ψωλαρα σου στην πρωκτοοπη μου;

και ο δαμων ελεγε στον φιντια θα μου κανετε την τιμη να μου αποθεσετε το σπερμα σας στο στομα μου; :2on1:

καπως ετσι και χειροτερα τυπε  :S

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Οι αρχαίοι είχαν διαδεδομένη κυρίως την παιδεραστική ομοφυλοφιλία, ερωτευόντουσαν όμορφους έφηβους. Οι γυναίκες ήταν περιορισμένης κυκλοφορίας, άσε που μένανε έγκυος και αν γαμούσαν παντρεμένη είχε δικαίωμα να σκοτώσει ο σύζυγος τον εραστή. Τους γουστάρανε κάτι σαν γκομενάκια, μετά όταν μεγαλώνανε λίγο δεν τους θέλανε. Σαν τραβελόφιλοι ήταν ψυχολογίας οι παιδεραστές και ζαχαρώνανε τεκνά στις παλαίστρες. Τους κυνηγάγανε οι αρχες μην την πέφτουνε εκεί κιόλας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom