Νέα

Ομερτά για βλαστάρι πολιτικού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Carlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ο Πολύδωρας ήταν ο 1ος που είχε συνδέσει ευθέως το Συριζα με τον αντιεξουσιαστικό χώρο και είχε δεχθεί σφοδρή κριτική για αυτό από τα ΜΜΕ που τώρα κόπτονται για να μην αποκαλυφθεί το όνομα του ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΩΣ δράστη της ληστείας...

Εννοείται ότι η σύλληψη του παιδιού ενός υψηλόβαθμου στελέχους δεν αποτελεί απόδειξη σύνδεσης...
Και εννοείται ότι κανείς δε θέλει το δικαστικό λυντσάρισμα ενός νέου ανθρώπου...

Σε καθαρά πολιτικό επίπεδο όμως, το περιστατικό αυτό σε συνδυασμό με την απροκάλυπτη στήριξη που παρέχει όλα αυτά τα χρόνια ο συριζα στο συγκεκριμένο πολιτικό χώρο γεννά κάποια ερωτηματικά, δε νομίζεις;

Δεν αναρωτιέσαι αν υπάρχει κάποια υπόγεια διαδρομή;

Αλλά το πρόβλημά μου εμένα δεν είναι οι συμμαχίες του Συριζα..
Το πρόβλημα είναι τα δυο μέτρα και τα δυο σταθμά των ΜΜΕ...

Τα υπόλοιπα είναι ζήτημα αστυνομικών αρχών και εισαγγελέων...

Αν και κάτι μου λεέι ότι ο πιτσιρικάς δεν θα φάει πάνω από 5 χρόνια και θα εκτίσει μετά βίας τα 2 και ότι στη δίκη του θα γίνει σοβαρή απόπειρα να ηρωοποιηθεί αντί να κριθεί με την ίδια αυστηρότητα που θα κρινόταν ένας αλβανός ή ένας απολίτικος ληστής...
είπες την σωστή κουβέντα! δεν αποτελεί αποτελεί απόδειξη σύνδεσης! εκεί είναι η διαφωνία μου στο να μην βγάζουμε το εύκολο συμπέρασμα!
και δεν αναφέρομαι σε εσένα αλλά σε όλα τα ποστ που διαβάζω απο χτες!

τώρα το τι κάνει ο συριζα ας πρόσεχε, όπως έστρωσε ας κοιμηθεί!
δεν ξέρω αν υπάρχει πραγματική σύνδεση! θα το δείξει το μέλλον!
εγώ το βλέπω σαν προσπάθεια να κερδίσουν ψηφαλάκια! από που αλλού να τα βρουν!
έχει καταντήσει στο μάζευε και ας είναι και ρόγες

τώρα όσον αφορά 2 μέτρα και 2 σταθμά συμφωνώ αλλά αυτό το βλέπουμε πολλά χρόνια σε ότι έχει να κάνει με γνωστό πρόσωπο! όχι μόνο σε πολιτικούς
άκουσες πχ απο επίσημα χείλη ποιος ήταν ο τραγουδιστής που τον έπιασαν να πηδάει το τραβέλι ή τον άλλον που πιάστηκε με κόκα?
ο διάσημος έχει τρόπο να το αποφύγει, εσύ και εγώ θα γίνουμε τσιμπούκι αν μας πιάσουνε

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Πολλοι πανε να περασουνε την επικινδυνη αποψη οτι η πραξη του ειναι "πολιτικη". Αν ηθελε να κανει "πολιτικη" πραξη ας εκλεβε το παχυλο μισθο του πατερα του η ας αρπαζε τη περιουσια του -πλουσιοτερου πολιτικου- Αλαβανου.

Αι σιχτιρ πια με το καθε μοσχοαναθρεμμενο βουτυρο που το παιζει επαναστατης. Ελπιζω τουλαχιστον να δικαστει και να φαει οσα θα ετρωγε και ενας απολιτικ ληστης αν και δε το βλεπω με ολους τους αχρηστους του συριζα που θα τρεξουν να του συμπαρασταθουν. :idiot:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Eντω μεταξύ λέμε για τα παιδιά των πολιτικών, λες και δεν υπάρχουν αντίστοιχα φαινόμενα για τα παιδιά των καλλιτεχνών, των εκπαιδευτικών, των πανεπιστημιακών, των ανωτέρων υπαλλήλων και πάει λέγοντας.

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
μαγγες εγω ειμαι της αποψης οτι αλλο πατερας αλλο γιος... καθως απο πατερα αχρηστο εχουν βγει παιδια που εχουνε προκοψει στη ζωη τους αλλα και απο πατερα πετυχημενο εχουν βγει "βλασταρια" :P

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όταν ο πατέρας χρησιμοποιεί το όνομά του για να προωθήσει ή να καλύψει το βλαστάρι του, τότε πρέπει να τους κρίνουμε ενιαία. Βέβαια, στη χώρα της κληρονομικής δημοκρατίας κατακριτέος είναι όποιος παρανομεί, ή προσπαθεί να κάνει κάτι στη ζωή του, χωρίς να έχει οικογενειακό όνομα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Eντω μεταξύ λέμε για τα παιδιά των πολιτικών, λες και δεν υπάρχουν αντίστοιχα φαινόμενα για τα παιδιά των καλλιτεχνών, των εκπαιδευτικών, των πανεπιστημιακών, των ανωτέρων υπαλλήλων και πάει λέγοντας.

Ας βρεθεί ένας έλληνας που ενώ έχει τη δυνατότητα δεν θα βολέψει το παιδί του...

Είτε πρόκειται για βαθμό στο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο, είτε θέση σε δημόσιο ή εταιρεία...

Ακόμη και αν ξέρουν ότι το βλαστάρι τους έχει iq μπακαλιάρου και ότι κάποιοι άλλοι θα πληρώσουν την ανικανότητά του...

Και παρόλο που θεωρώ τον τρόπο που λειτουργεί η ελληνική οικογένεια ως το βασικότερο αίτιο υπανάπτυξης της χώρας, ξέρω καλά ότι και εγώ τα ίδια θα κάνω, αν φυσικά θα είμαι σε θέση...

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
μαγγες εγω ειμαι της αποψης οτι αλλο πατερας αλλο γιος... καθως απο πατερα αχρηστο εχουν βγει παιδια που εχουνε προκοψει στη ζωη τους αλλα και απο πατερα πετυχημενο εχουν βγει "βλασταρια" :P

Κανεις δεν κατηγορησε το πατερα. Αυτο που εκανε ασχημη εντυπωση ειναι η αντιμετωπιση που ειχε το παιδι "που παραστρατησε" οταν σε αλλες περιπτωσεις δεν εχουν τετοια προστασια. Και ο συγκεκριμενος ειχε καταδικαστει και στο παρελθον με 2ετη φυλακιση με αναστολη αλλα παλι το κομμα του μπαμπακα ετρεξε και δεν ακουστηκε τιποτα.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
αν το δούμε λίγο επιφανειακά, ο γιος κατσίκη (σωστά θυμάμαι?) την είδε μπατσος και έκανε έλεγχο σε πολίτες, ο άλλος την είδε αντιεξουσιαστής!
ίσως το πρόβλημα είναι η μαλακία που δέρνει τα πλουσιόπαιδα και τίποτα άλλο

epixirimatias24_

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Όταν ο πατέρας χρησιμοποιεί το όνομά του για να προωθήσει ή να καλύψει το βλαστάρι του, τότε πρέπει να τους κρίνουμε ενιαία. Βέβαια, στη χώρα της κληρονομικής δημοκρατίας κατακριτέος είναι όποιος παρανομεί, ή προσπαθεί να κάνει κάτι στη ζωή του, χωρίς να έχει οικογενειακό όνομα.

κοιτα στο προωθησει συμφωνω επισης και στο καλυψει συμφωνω... αλλα το τελευταιο ειναι δυσκολο να μην το κανει γτ ειναι γιος του...(σε λογικα πλαισια παντα )

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Το πρόβλημα είναι ότι έχουν μεγαλώσει με την ιδέα ότι όλα τους ανήκουν.

Και αντίστοιχη νοοτροπία υπάρχει και στα παιδιά εκπαιδευτικών που τα νταντεύουν "οι συνάδελφοι".

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Καλός και ο μπαμπάκας (δεν ήξερε, δεν άκουσε, δεν έβλεπε,δεν ρώταγιε )ας πρόσεχε……
Τόσο καιρό με τις μαλάκιες του γιου, του έκανε τίποτε…… .ή ήταν περήφανος για το τραμπουκιστάν γιόκα του.
:helpplea: :helpplea: :helpplea:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
To θέμα είναι ότι αυτό δε γίνεται, γιατί όλοι έχουν κατσικωθεί σε διάφορες καρέκλες...

Επισκέπτης
Και για την κόρη του Κουβέλη του ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζεται η Ομερτά!

Αλήθεια ξέρει κανείς που είναι η κόρη του Κουβέλη;
Είναι ... έξω;

Επισκέπτης

Είναι ... έξω;
ρε συ λάκη τι σου φταίει ο ΣΥΝ αφού στην ίδια ομάδα παίζεται εσείς δεξιό μπάκ και ο ΣΥΝ αριστερό μπάκ στην ομάδα του δικομματισμού για να μαζεύεται μερικές μπαλιές μην ξεφύγουν.

Kinsey

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1

Είναι ... έξω;

Μαλλον θα ειναι σε καμμια Λατινικη Αμερικη για μπιζνες... :2funny: :2funny:

marx

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε συ λάκη τι σου φταίει ο ΣΥΝ αφού στην ίδια ομάδα παίζεται εσείς δεξιό μπάκ και ο ΣΥΝ αριστερό μπάκ στην ομάδα του δικομματισμού για να μαζεύεται μερικές μπαλιές μην ξεφύγουν.
σύντροφε,απο πότε αρχισες να παίζεις μπαλα για πάρτη σου?μήπως μετα τον γκορμπατσωφ? :think:.με μεγάλη άνεση σχηματοποιείς τα πράγματα προκειμένου να βολέψεις την πραγματικότητα στα μέτρα σου.παλιό το κουσούρι.λιγη αυτοκριτική δεν βλάπτει.η πλάκα είναι οτι φέτος μαλλον ψηφίσαμε το ιδιο κομμα.

Επισκέπτης
σύντροφε,απο πότε αρχισες να παίζεις μπαλα για πάρτη σου?μήπως μετα τον γκορμπατσωφ? :think:.με μεγάλη άνεση σχηματοποιείς τα πράγματα προκειμένου να βολέψεις την πραγματικότητα στα μέτρα σου.παλιό το κουσούρι.λιγη αυτοκριτική δεν βλάπτει.η πλάκα είναι οτι φέτος μαλλον ψηφίσαμε το ιδιο κομμα.
αν το δείς το ζήτημα από το πρίσμα της λογικής τα δυο αυτά κόμματα είναι το μέσον για το σταμάτημα της αιμοραγίας των δύο μεγάλων κομμάτων και για αυτό τον το έθεσα έτσι το ζήτημα δεν το βάζω ότι έχουν της ίδιες αρχές.

marx

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
αν το δείς το ζήτημα από το πρίσμα της λογικής τα δυο αυτά κόμματα είναι το μέσον για το σταμάτημα της αιμοραγίας των δύο μεγάλων κομμάτων και για αυτό τον το έθεσα έτσι το ζήτημα δεν το βάζω ότι έχουν της ίδιες αρχές.
αυτό που λες έγινε ιστορικά μετά τις εκλογές του 195(??)οταν η εδα βγηκε δεύτερο κομμα,οπότε οι "σύμμαχοι"βοήθησαν στη δημιουργία ενός ενιαίου κεντρώου κόμματος προκειμένου να δημιουργηθεί ενα ανάχωμα προς τα αριστερά.είναι δε γνωστό το τι ρόλο επαιξε τότε σε βάρος της αριστεράς εκείνη την μετεμφυλιακή εποχή η κεντρώα παράταξη(ξερονήσια,εκτελέσεις κ.λ.π).ομως σήμερα τα δύο αυτά κόμματα εκφράζουν κοινωνικά και πολιτικά συγκεκριμμένα κοινωνικά στρώματα και απόψεις.αυτό βέβαια ανεξάρτητα από την σκοπιμότητα ενίσχυσης τους η μη απο ΜΜΕ κ.α ανάλογα με τη χρονική συγκυρία της στιγμης

Επισκέπτης
αυτό που λες έγινε ιστορικά μετά τις εκλογές του 195(??)οταν η εδα βγηκε δεύτερο κομμα,οπότε οι "σύμμαχοι"βοήθησαν στη δημιουργία ενός ενιαίου κεντρώου κόμματος προκειμένου να δημιουργηθεί ενα ανάχωμα προς τα αριστερά.είναι δε γνωστό το τι ρόλο επαιξε τότε σε βάρος της αριστεράς εκείνη την μετεμφυλιακή εποχή η κεντρώα παράταξη(ξερονήσια,εκτελέσεις κ.λ.π).ομως σήμερα τα δύο αυτά κόμματα εκφράζουν κοινωνικά και πολιτικά συγκεκριμμένα κοινωνικά στρώματα και απόψεις.αυτό βέβαια ανεξάρτητα από την σκοπιμότητα ενίσχυσης τους η μη απο ΜΜΕ κ.α ανάλογα με τη χρονική συγκυρία της στιγμης
εγώ δεν είπα ότι τα δυο κόμματα αυτά πολιτικά και κοινβνικά είναι ίδια αλλά έχουν σχεδόν όμοιους ρόλους το ΛΑΟΣ είναι κόμμα μπαλαντέρ μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ενώ ο ΣΥΝ το ανάχωμα του ΠΑΣΟΚ γιατί από τον ΣΥΝ ποιο εύκολα θα πάρει πίσω της δυνάμεις του που θα πάνε προς αριστερά γιατί απλά από το ΚΚΕ δεν μπορεί να πάρει πλέον γιατί έχει πλέον ποιο συμπαγές κόσμο στης τάξεις του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom