είπες την σωστή κουβέντα! δεν αποτελεί αποτελεί απόδειξη σύνδεσης! εκεί είναι η διαφωνία μου στο να μην βγάζουμε το εύκολο συμπέρασμα!Ο Πολύδωρας ήταν ο 1ος που είχε συνδέσει ευθέως το Συριζα με τον αντιεξουσιαστικό χώρο και είχε δεχθεί σφοδρή κριτική για αυτό από τα ΜΜΕ που τώρα κόπτονται για να μην αποκαλυφθεί το όνομα του ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΩΣ δράστη της ληστείας...
Εννοείται ότι η σύλληψη του παιδιού ενός υψηλόβαθμου στελέχους δεν αποτελεί απόδειξη σύνδεσης...
Και εννοείται ότι κανείς δε θέλει το δικαστικό λυντσάρισμα ενός νέου ανθρώπου...
Σε καθαρά πολιτικό επίπεδο όμως, το περιστατικό αυτό σε συνδυασμό με την απροκάλυπτη στήριξη που παρέχει όλα αυτά τα χρόνια ο συριζα στο συγκεκριμένο πολιτικό χώρο γεννά κάποια ερωτηματικά, δε νομίζεις;
Δεν αναρωτιέσαι αν υπάρχει κάποια υπόγεια διαδρομή;
Αλλά το πρόβλημά μου εμένα δεν είναι οι συμμαχίες του Συριζα..
Το πρόβλημα είναι τα δυο μέτρα και τα δυο σταθμά των ΜΜΕ...
Τα υπόλοιπα είναι ζήτημα αστυνομικών αρχών και εισαγγελέων...
Αν και κάτι μου λεέι ότι ο πιτσιρικάς δεν θα φάει πάνω από 5 χρόνια και θα εκτίσει μετά βίας τα 2 και ότι στη δίκη του θα γίνει σοβαρή απόπειρα να ηρωοποιηθεί αντί να κριθεί με την ίδια αυστηρότητα που θα κρινόταν ένας αλβανός ή ένας απολίτικος ληστής...
και δεν αναφέρομαι σε εσένα αλλά σε όλα τα ποστ που διαβάζω απο χτες!
τώρα το τι κάνει ο συριζα ας πρόσεχε, όπως έστρωσε ας κοιμηθεί!
δεν ξέρω αν υπάρχει πραγματική σύνδεση! θα το δείξει το μέλλον!
εγώ το βλέπω σαν προσπάθεια να κερδίσουν ψηφαλάκια! από που αλλού να τα βρουν!
έχει καταντήσει στο μάζευε και ας είναι και ρόγες
τώρα όσον αφορά 2 μέτρα και 2 σταθμά συμφωνώ αλλά αυτό το βλέπουμε πολλά χρόνια σε ότι έχει να κάνει με γνωστό πρόσωπο! όχι μόνο σε πολιτικούς
άκουσες πχ απο επίσημα χείλη ποιος ήταν ο τραγουδιστής που τον έπιασαν να πηδάει το τραβέλι ή τον άλλον που πιάστηκε με κόκα?
ο διάσημος έχει τρόπο να το αποφύγει, εσύ και εγώ θα γίνουμε τσιμπούκι αν μας πιάσουνε