Ο οποίος έπρεπε να δίνει το καλό παράδειγμα και όχι να διδάσκει στο λαό ότι όλα γίνονται άμα έχεις μέσο. Στο κάτω κάτω το κόμμα του είναι που μίλαγε για μηδενική ανοχή και νέο ήθος (ωραίο ανέκδοτο).
Τα περί ψυχολογικών προβλημάτων τα είπε ο τράγκας για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Συγκεκριμένα είπε ότι ο μικρός τσιτουρίδης πάσχει από αγοραφοβία και έπρεπε οπωσδήποτε να πάρει μεταγραφή. Άρα λοιπόν δε "φρόντισαν τα ΜΜΕ να το αποκαλύψουν για να τον βλάψουν", ο τράγκας το είπε για να τον υπερασπιστεί.
Όσο για το ποιός παρανόμησε, την αίτηση για μεταγραφή ποιός την υπέγραφε;
Το ζήτημα δεν είναι αν ήταν νόμιμη ή παράνομη η μεταγραφή...
Το ζήτημα είναι η τελείως διαφορετική αντιμετώπιση των δύο περιστατικών από τα ΜΜΕ...
σορρυ αλλά δεν κατάλαβα γιατί ο πολύδωρας δικαιώνεται!
λέτε να μην του είχαν σφυρίξει απο την ασφάλεια οτι ο τάδε είναι γιος του τάδε αρα ο συριζα γουστάρει τους κουκουλοφόρους.
δηλαδή το ρίχνουμε στην πουστιά για να κατηγορήσουμε ένα κόμμα! (όχι δεν είμαι κκε)
δηλαδή αν έπιαναν γιο βουλευτή του πασοκ να βάζει φωτιές θα δικαιωνόταν και ο γιακουμάτος?
Ο Πολύδωρας ήταν ο 1ος που είχε συνδέσει ευθέως το Συριζα με τον αντιεξουσιαστικό χώρο και είχε δεχθεί σφοδρή κριτική για αυτό από τα ΜΜΕ που τώρα κόπτονται για να μην αποκαλυφθεί το όνομα του ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΩΣ δράστη της ληστείας...
Εννοείται ότι η σύλληψη του παιδιού ενός υψηλόβαθμου στελέχους δεν αποτελεί απόδειξη σύνδεσης...
Και εννοείται ότι κανείς δε θέλει το δικαστικό λυντσάρισμα ενός νέου ανθρώπου...
Σε καθαρά πολιτικό επίπεδο όμως, το περιστατικό αυτό σε συνδυασμό με την απροκάλυπτη στήριξη που παρέχει όλα αυτά τα χρόνια ο συριζα στο συγκεκριμένο πολιτικό χώρο γεννά κάποια ερωτηματικά, δε νομίζεις;
Δεν αναρωτιέσαι αν υπάρχει κάποια υπόγεια διαδρομή;
Αλλά το πρόβλημά μου εμένα δεν είναι οι συμμαχίες του Συριζα..
Το πρόβλημα είναι τα δυο μέτρα και τα δυο σταθμά των ΜΜΕ...
Τα υπόλοιπα είναι ζήτημα αστυνομικών αρχών και εισαγγελέων...
Αν και κάτι μου λεέι ότι ο πιτσιρικάς δεν θα φάει πάνω από 5 χρόνια και θα εκτίσει μετά βίας τα 2 και ότι στη δίκη του θα γίνει σοβαρή απόπειρα να ηρωοποιηθεί αντί να κριθεί με την ίδια αυστηρότητα που θα κρινόταν ένας αλβανός ή ένας απολίτικος ληστής...