Νέα

Ολυμπιακοί αγώνες Ρίο 2016

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 571
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
μεγαλη μαγκια οι κινεζουλες... μεσα σε γηπεδο κολαση, καθαρισαν τις βραζιλιανες στο βολευ με 3-2... οι βραζιλιανες ητανε χρυσες σε Πεκινο και Λονδινο και αηττητες μεχρι σημερα στο Ριο!!!

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Ε άμα το πάμε έτσι τότε ο Ανατολάκης είναι καλύτερος παίκτης από το Ντέμη και το Λυμπερόπουλο γιατί πήρε περισσότερα πρωταθλήματα.
Σοβαρέψου γιατί σε λίγο θα σε πάρουν με τις ντομάτες.
Μάλλον εσένα πρέπει να πάρουν με τις ντομάτες. Ποιος είπε ότι όποιος έχει περισσότερους τίτλους είναι και καλύτερος. Απλά όταν θέλουμε να πούμε ποιος είναι ο κορυφαίος σε κάτι θα μετρήσει και πόσους τίτλους έχει πάρει. ΠΧ όταν συγκρίνουμε Μέσι και Μαραντόνα για το ποιος είναι καλύτερος στη ζυγαριά θα μπεί ότι ο Μέσι δεν έχει πάρει μουντιάλ, αλλά όμως έχει σαρώσει τα ch.l. Αλλά τι κάθομαι και μιλάω, μάλλον από μπάσκετ είσαι μυρωδιάς.
Μπορεί να σε πονάει ότι ο Διαμαντίδης αγωνίστηκε στον ΠΑΟ, αλλά μην ξεχνάς ότι εκεί αγωνίστηκε και ο Γκάλης

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Επιπλεον, συμφωνα με τα παραπανω, στους χειροτερους ποδοσφαιριστες πρεπει να καταταξουμε και τον... Βασια! (Ενταξει, εχει παρει ενα κυπελο το 1976)
Κόνγκα, επειδή εσύ φαίνεται ότι έχεις μυαλό, όταν θέλουμε να συγκρίνουμε 2 αθλητές για το ποιος είναι ο κορυφαίος, τότε στο ζύγι θα μπουν και οι τίτλοι. Πχ για Βάσια που λες, όταν τον συγκρίνω για με το Δομάζο για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, στο θέμα τίτλων θα υστερεί. Ο ένας κρύφτηκε πίσω απ τον Ηρακλάκο και δεν κατέβηκε σε κάποια ομάδα των Αθηνών να γίνει ηγέτης και ο άλλος πήγε έναν Παναθηναϊκό στον τελικό της Ευρώπης και όταν γέρος πια πήγε στην ΑΕΚ πήρε και πρωτάθλημα.

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Πατατράκ εχθές για τις Βραζιλιάνες σε ποδόσφαιρο και βόλλευ, τα δύο εθνικά τους σπορ δηλαδή. Στο βόλευ είχαν πάρα πολύ άγχος, ενώ η εικόνα με το παιδάκι να έχει ξεσπάσει σε λυγμούς πραγματικά ήταν απίστευτη. Στο ποδόσφαιρο έπεσαν πάνω σε μια απίστευτη Σουηδέζα τερματοφύλακα, η οποία πρέπει να είναι 3,4 κλάσεις καλύτερη απ τον Στιλ, στα πέναλτι δε έπεσε σε όλα στη σωστή γωνία.
Παιδιά δείτε τη Βραζιλιάνα τερματοφύλακα. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, μιγάδα με γαλανά μάτια !!!!!!!!!!!

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
[quote author=Άρης Μαρτέλης  link=topic=245171.msg7117235#msg7117235 date=1471393566]
Πες τα φίλε, αυτό ετοιμαζόμουν μα του πω κι εγώ:με αυτή τη λογική ο Ανατολάκης και ο Αμανατίδης είναι πάνω από παικταράδες και παικταράδες.
Το επιχείρημα "ποιος έχει τους περισσότερους τίτλους" οπότε και είναι στην κορυφή, αρμόζει όταν αναφερόμαστε στις ομάδες όχι σε παίκτες ομαδικών (μάλιστα) αθλημάτων.
[/quote]
Όταν συγκρίνεις 2 παίκτες και θες να καταλήξεις ποιος τελικά ήταν ο καλύτερος θα βάλεις στη ζυγαριά και τους τίτλους.
ΥΓ: Το ψευδώνυμο σου ήταν το όνομα του αείμνηστου Θάνου Λειβαδίτη στη σειρά οι "ιερόσυλοι", ή κάνω λάθος ???

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Όταν συγκρίνεις 2 παίκτες και θες να καταλήξεις ποιος τελικά ήταν ο καλύτερος θα βάλεις στη ζυγαριά και τους τίτλους.
ΥΓ: Το ψευδώνυμο σου ήταν το όνομα του αείμνηστου Θάνου Λειβαδίτη στη σειρά οι "ιερόσυλοι", ή κάνω λάθος ???
Αυθαίρετο συμπέρασμα που καταρρίφθηκε ήδη με το παραδειγμα του Ανατολάκη...
Δεν υπάρχει αντικειμενικός τρόπος προσδιορισμού του καλύτερου. Αυτά είναι Ιδεαλιστικά απομεινάρια από τον Πλάτωνα. Το θέμα είναι ποιος σου αρέσει, ποιον γουστάρεις να βλέπεις στο γήπεδο. Σαν τις γκόμενες ένα πράγμα δηλαδη...

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Το κωλαρακι της θα μυρίζει υπέροχα... :erection:
Ποια είναι αυτή παίδες? Σε ποιο αθλημα αγωνίζεται?  :erection:

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Αυθαίρετο συμπέρασμα που καταρρίφθηκε ήδη με το παραδειγμα του Ανατολάκη...
Δεν υπάρχει αντικειμενικός τρόπος προσδιορισμού του καλύτερου. Αυτά είναι Ιδεαλιστικά απομεινάρια από τον Πλάτωνα. Το θέμα είναι ποιος σου αρέσει, ποιον γουστάρεις να βλέπεις στο γήπεδο. Σαν τις γκόμενες ένα πράγμα δηλαδη...
Αυτό θέλω να πω απ την αρχή ρε φίλε, απλά οι συνάδελφοι δεν με καταλαβαίνουν. Απλώς, αν εγώ ήμουν Ξανθός στο f-4 του Μονάχου με τον Άρη, αν ήμουν Κ.Πολίτης στο F-4 του Τελ - Αβιβ με Παναθηναϊκό, θα αντάλλασσα Γκάλη με Διαμαντίδη και πιθανόν να έπαιρνα τα ματσάκια αυτά και την κούπα μετά. Αλλά αν ήμουν Δράκος στο παγκόσμιο της Ιαπωνίας στο ματς με τους Αμερικάνους, δε θα αντάλλασσα Διαμαντίδη με Γκάλη γιατι θα μου έκαναν οι Αμερικάνοι τον κώλο σουρωτήρι. Απλά, μπασκετικά και κατανοητά πράγματα !

kornelius

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Προς admin: Με ποια λογική αφήνεται να περνάνε υβριστικά μηνύματα, ενώ την ίδια ώρα διαγράφετε δικά μου, στα οποία δεν βρίζω, αλλά απλώς προειδοποιώ.
Όσο για σένα που με είπες καραγκιοζάκο, απ τη στιγμή που δε μου το λες πρόσωπο με πρόσωπο είσαι της πλάκας και απαξιώ να απαντήσω, εγώ λύνω τα θέματα αλλιώς, τώρα αν σε είχα μπροστά θα έψαχνες να βρεις που είναι η γνάθος σου.
warnmute.gif
 [/color[/URL]]

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Αφού λύνεις έτσι τις διαφορές σου, πάρε ένα mute.

Μεγάλη τσαντίλα χτες που έχασαν οι Βραζιλιάνες μουνάρες από τα τρισάθλια κινεζικά ξόανα. Μετά τον αποκλεισμό της Ρωσίας, αυτό.  :headbang:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
καλα ρε κορνελιους, συγκρινεις τον ΘΕΟ γκαλη με τον διαμαντιδη; δε ντρεπεσαι;;;

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Καραγκιοζάκο, άλλο ποιός παίκτης είναι πιο χρήσιμος για έναν προπονητή που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι οι νίκες και άλλο ποιός παίκτης ήταν ο καλύτερος και έκανε κόσμο και αντίπαλους να παραμιλάνε με τα κατορθώματα του στο γήπεδο.
Είπες τη μαλακία σου και τώρα προσπαθείς μέσω Λαμίας να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.

Καλά ρε συ προσπαθείς να πείσεις βάζελο ότι ο Διαμαντίδης δεν είναι ο καλύτερος παίχτης όλωνε των εποχώνε στην Ευρώπη?

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
Αυτό θέλω να πω απ την αρχή ρε φίλε, απλά οι συνάδελφοι δεν με καταλαβαίνουν. Απλώς, αν εγώ ήμουν Ξανθός στο f-4 του Μονάχου με τον Άρη, αν ήμουν Κ.Πολίτης στο F-4 του Τελ - Αβιβ με Παναθηναϊκό, θα αντάλλασσα Γκάλη με Διαμαντίδη και πιθανόν να έπαιρνα τα ματσάκια αυτά και την κούπα μετά. Αλλά αν ήμουν Δράκος στο παγκόσμιο της Ιαπωνίας στο ματς με τους Αμερικάνους, δε θα αντάλλασσα Διαμαντίδη με Γκάλη γιατι θα μου έκαναν οι Αμερικάνοι τον κώλο σουρωτήρι. Απλά, μπασκετικά και κατανοητά πράγματα !

τοσα ξερεις τοσα λες... :jerking: :jerking: :S

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
:orchestra:

Εξώδικο κατέθεσε ο Πύρρος Δήμας στην εφημερίδα Αυγή, αναφορικά με άρθρο γνώμης που καυτηρίαζε την λεγόμενη dream team της άρσης βαρών και το άδοξο τέλος της, μετά το σκάνδαλο ντόπινγκ που τίναξε όλη την ομάδα του Χρήστου Ιακώβου στον αέρα. Ο Ολυμπιονίκης ισχυρίζεται πως το άρθρο είχε στόχο να τον υποτιμήσει και να τον προσβάλει, παρουσιάζοντάς τον ως  "αργόσχολο, ύποπτο για ντοπάρισμα, τεμπέλη αθλητή που λάθρα κατέκτησε ολυμπιακά μετάλλια σε 4 συνεχόμενους Ολυμπιακούς αγώνες".

Ο αρθρογράφος έκανε λόγο για "μια βιομηχανία εισαγωγής και ελληνοποίησης κατασκευής πρωταθλητών που απογειώθηκε λόγω της τεχνογνωσίας και του ρίσκου ντοπαρίσματος" και περιέγραφε μάλιστα τις δοσοληψίες των υπευθύνων του αθλήματος τότε με την πολτιική εξουσία.

:hi: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom