dickydickman 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Νομίζω θα αγωνιστεί.
Ναι Φαίνεται είχε ισχυρά διαπραγματευτικα χαρτιά.
Νομίζω θα αγωνιστεί.
Δε φοράνε αυτά όμως όταν παίζουν.... κάτι κάσκες και κάτι μαγκούρες έχουν....Το χόκεϋ πάντως παντελώς άγνωστο.
Ομάδα χόκεϋ Ολλανδίας, Έβα ντε Χούντε & Έλεν Χόουχ:
Στίβο δε θα δείξει; Έχουμε προκριματικά μήκους σήμερα.
Δεν ξέρω φίλε μου τι θες να πεις. Με κουράζουν τα μακροσκελέστατα μηνύματα και δεν το διάβασα να σου πω την αλήθεια.
Γενικά είναι λάθος να συγκρίνουμε καταστάσεις σε διαφορετικές εποχές. Άλλο το μπάσκετ το 1980, άλλο το 2000. Το μπάσκετ τώρα έχει γίνει ασύγκριτα δύσκολο άθλημα. Παλιά αρκούσε να ήσουν καλός σκόρερ για να διακριθείς σε μπάσκετ με επιθέσεις 30", τώρα πρέπει να είσαι και καλός αμυντικός και καλός ριμπάουντερ και καλός πασέρ και να προσέχεις την εξωγηπεδική σου ζωή και να είσαι ταχύς στην σκέψη και τα πάντα όλα. Οι επιθέσεις πήγαν στα 24" και τα παιχνίδια έγιναν πολλά μέσα στη χρονιά. Τώρα για να πας f-4 δεν αντιμετωπίζεις μόνο την Τρέισερ Μιλάνο, την Μακαμπί και τη Γιουγκοπλάστικα. Τώρα πρέπει να τα βάλεις με δέκα ομάδες τοπ επιπέδου. Πιθανότατα, ο Γκάλης αν είχε γεννηθεί το 80 να μπορούσε να προσφέρει περισσότερα πράγματα στο γήπεδο απ το Διαμαντίδη, αυτό όμως είναι μια υπόθεση και μόνο.
Παλιοτερα ηταν υποχρεωτικα αυτα τα "μαγιω" ΚΑΙ στο Ελληνικο Πρωταθλημα αλλα ΜΟΝΟ για τα ματς που τα μετεδιδε η τηλεοραση! Σοβαρολογω! Το ακουσα να το σχολιαζουν σε καποιο ματς!Όντως πρόκειται περί αίσχους. Αυτές είναι εμφανίσεις (που πρέπει να γίνουν υποχρεωτικές) :
[youtube=700,500]2xmJaKvQ6bE[/youtube]
Να στο πω αλλιώς τότε:
Δικαίωμα σου, αλλά είσαι ο μόνος που τα πιστεύει αυτά που γράφεις, ο Γκάλης δεν μπαίνει σε συγκρίσεις. Ούτε μπορείς να πείσεις κάποιον ούτε μπορείς να αλλάξεις άποψη, αυτό έλεγε το παράδειγμα.
Η πολιτικη εχει μπει στον αθλητισμο...Τι πουστιά παίξανε οι κριτές στον Ιρανό αρσιβαρίστα. Έκανε παγκόσμιο ρεκόρ και δεν πήρε ούτε μετάλλιο. Τον ακύρωσαν ενώ σήκωσε τα βάρη !
Τι περίμενες να πει ρε φίλε ο Διαμαντίδης, "ναι είμαι καλύτερος απ τον Γκάλη"! Σταματώ το διάλογο μαζί σου γιατί δεν ξέρεις από μπάσκετ. Το άθλημα άλλαξε απ την εποχή που πήγαινες κάθε Πέμπτη στο Αλεξάνδρειο.
Όχι ρε φίλε δεν είναι καλύτεροι, δεν έχουν πάρει τους τίτλους του Τζόρνταν !με την δικη σου λογικη, ο Γουεστμπρουκ, ο Χαρντεν και ο Ιρβινγκ ειναι καλυτεροι απο τον Τζορνταν επειδη "το μπασκετ εχει αλλαξει"
σοβαρεψου...
Τι περίμενες να πει ρε φίλε ο Διαμαντίδης, "ναι είμαι καλύτερος απ τον Γκάλη"! Σταματώ το διάλογο μαζί σου γιατί δεν ξέρεις από μπάσκετ. Το άθλημα άλλαξε απ την εποχή που πήγαινες κάθε Πέμπτη στο Αλεξάνδρειο.
Γράψε και κάτι περί μπάσκετ... επιχειρήματα όμως όχι ανοησίες όπως τώρα
Φύσει γαρ άνθρωπος, ό βούλεται, τούτο και οίεται.
Gaius Iulius Caesar.
Ε άμα το πάμε έτσι τότε ο Ανατολάκης είναι καλύτερος παίκτης από το Ντέμη και το Λυμπερόπουλο γιατί πήρε περισσότερα πρωταθλήματα.
Σοβαρέψου γιατί σε λίγο θα σε πάρουν με τις ντομάτες.
Επιπλεον, συμφωνα με τα παραπανω, στους χειροτερους ποδοσφαιριστες πρεπει να καταταξουμε και τον... Βασια! (Ενταξει, εχει παρει ενα κυπελο το 1976)Ε άμα το πάμε έτσι τότε ο Ανατολάκης είναι καλύτερος παίκτης από το Ντέμη και το Λυμπερόπουλο γιατί πήρε περισσότερα πρωταθλήματα.
Σοβαρέψου γιατί σε λίγο θα σε πάρουν με τις ντομάτες.