Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 418
- Πόντοι
- 3.275
Ο,τι μαλακία κατέβει στον καθέναΤο χρυσό της Κορακακη αξίζει περισσότερο από το ασημένιο του Γιαννωτα?
Ο,τι μαλακία κατέβει στον καθέναΤο χρυσό της Κορακακη αξίζει περισσότερο από το ασημένιο του Γιαννωτα?
Θέλω να πω κάτι το οποίο ακόμα δε βλέπω να έχει σχολιαστεί από εδώ. Πριν 10 χρόνια στη Σαιταμα της Ιαπωνίας ΗΠΑ, Ισπανία, Αργεντινή και Ελλάδα, έδιναν επικές μάχες, που θα μείνουν πραγματικά χαραγμένες στη μνήμη μας. Ποιος θα ξεχάσει το έπος απέναντι στην team USA, τη νίκη στον πόντο των Ισπανών με τους Αργεντίνους, το ότι έγινε ο μικρός τελικός Σάββατο αντί Κυριακή για να μην κάτσουν οι Αμερικάνοι στην τρίτη θέση του βάθρου και τέλος τον μεγάλο τελικό Ελλάδα - Ισπανία, όπου η ξεζουμισμένη Ελλάδα παρέδωσε το πνεύμα.Πρωταγωνιστές οι Διαμαντίδης, Σπανούλης, Γκάσολ, Καλντερόν, Σκόλα, Τζινόμπιλι κλπ. Φέτος, 10 χρόνια μετά Ισπανία και Αργεντινή με τις ίδιες θρυλικές μορφές που πρωταγωνιστούσαν το 2006 δίνουν την τελευταία τους παράσταση και είναι όντως συγκινητικό να βλέπεις αστέρες του ΝΒΑ (Γκασόλ, Σκόλα, Τζινόμπιλι) με 80 ματς τη σεζόν, σε προχωρημένη ηλικία να μάχονται για την εθνική τους. Το παράπονο μου έχει να κάνει με τους Έλληνες και ειδικά με τον μεγαλύτερο Έλληνα μπασκετμπολίστα όλων των εποχών, τον Διαμαντίδη. Θα μπορούσε φέτος να κλείσει την τεράστια καριέρα του στην εθνική διεκδικώντας τη συμμετοχή στην Ολυμπιάδα και μαζί να καλούσε όλα τα παιδιά απ την ομαδάρα του 2006, όσα τουλάχιστον ήταν σε θέση να αγωνιστούν, Σπανούλης, Ζήσης, Φώτσης και μαζί με τη νέα φουρνιά, Αντεντοκούμπο, Μάντζαρης, Παππάς κ.α. να έδιναν την τελευταία τους παράσταση με τα γαλανόλευκα στην Ολυμπίαδα του Ρίο, αλλά όλα αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός......
Φέτος ειδικά, επειδή έκλεισε την καριέρα του έπρεπε να καλούσε κατά κάποιο τρόπο σε ένα reunion, όλες τις μεγάλες μορφές του 2006, όπως έγραψα παραπάνω.αυτος δεν πηγε ουτε το 2012, φετος θα πηγαινε??
οσο κι αν εχω τον Διαμαντιδη ψηλα σαν αθλητη και σαν ατομο, δεν μπορω να του συγχωρησω την μαλακια να αποσυρθει απο την Εθνικη πριν καλα καλα κλεισει τα 30...
Δεν είμαι κάτω των 30 και έχω δει και τον Γκάλη από κοντά όταν έπαιζε στη Γλυφάδα με τον Παναθηναϊκό. Μήπως εσύ είσαι άνω των 60 και το μυαλό σου έχει φυράνει. Το ποιος είναι κορυφαίος είναι υποκειμενικό. Απλώς όταν γίνει παράθεση αριθμών ο Γκάλης είναι πίσω γιατί δεν έχει ευρωπαϊκό συλλογικό τίτλο, σε μια εποχή όπου για το πανευρωπαϊκό πάλευαν μόνο οι πρωταθλήτριες των χωρών και όχι όπως τώρα που παλεύουν 3 και 4 ομάδες από κάθε χώρα.Αυτά φίλε μόνο ο τράκης και η παρέα του τα πιστεύουν. Εκτός κι'αν είσαι μικρότερος από 30 και δεν πρόλαβες να δεις το Γκάλη ζωντανά οπότε δικαιολογείσαι.
Που?Βόλεϊ γυναικώνε Ρωσία-Σερβία τώρα.
Ο Νικ είναι ο τρίτος μεγαλύτερος όλων των εποχών, δεύτερος είναι ο Σπανούλης.
ΕΡΤ hd.
Η www.bourdela.com/forum/index.php?topic=235826.0]Goncharova[/url] κάνει τη διαφορά πιστεύω. (αγωνίζεται στη θέση της μουνάρας)
Υποκειμενικό είναι αυτό ρε φίλε, απλώς αυτά που έκανε ο Σπανούλης με τον Ολυμπιακό απλά δεν υπάρχουν ! Δύο ευρωπαϊκά back to back με συμπαίκτες κάτι αμούστακα ! Τι να λέμε τώρα! Θυμήσου τη εμφάνιση έκανε στο Λονδίνο το 2013.
Δεν έχεις άδικο, απλά αν δεις πιο πάνω τι γράφω για Σπανούλη. Για Διαμαντίδη βαριέμαι να γράψω πάω να δω βόλευ γυναικών...Και το Ευρωπαϊκό του '87 ποιός το πήρε, ο φούφουτός; Ο Γκάλης έβαλε μόνος του την Ελλάδα στο μπασκετικό χάρτη, όλοι οι υπόλοιποι είναι πολλά σκαλοπάτια κάτω του.
Και 10 Ευρωλίγκες να έπαιρναν ο Διαμαντίδης και ο Σπανούλης αυτό είναι αξίωμα και δεν αλλάζει.
Βόλεϊ γυναικώνε Ρωσία-Σερβία τώρα.
Και η Αλέσια Κάστρο το Νο 13....Στις 4:15 π.μ. παίζει και η Βραζιλία!
http://[URL unfurl="true"]www.volleyplanet.gr/wp-content/uploads/2014/10/22/jaqueline-carvalho_bra-660x440.jpg[/img[/URL]]
[img]http://pbs.twimg.com/media/Cm2UJpFWgAA5ZfP.jpg:small