You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ολυμπιακοι Αγωνες 2012
- Μέλος που άνοιξε το νήμα O Gentleman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 77K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ρε μαλακισμένο σου λέει και ο άλλος ότι η ΓΚΡΙΦΙΘ ΔΕΝ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ τι δεν καταλαβαίνεις ; η χαλκια πιαστηκε στο πεκινο.τι δεν καταλαβαίνεις ρε βλάκα; που είδε εγώ να μιλάω για ακύρωση του 2004 που ψυχανεμίζεσαι....απλά πράγματα η μια πιάστηκε η άλλη δεν πιάστηκε ποτέ.το κατάλαβες τώρα η ακόμα θα συνεχίζεις να γινεσαι μαλάκας ;η ετυμηγορια εχει βγει: εισαι βλαμμενο
Επισκέπτης
αστον ρε..ο άνθρωπος επιμένει στη μακλακια που λεειπώς το λες; αφού δεν πιάστηκε ποτέ. αν στο μέλλον αποδειχθεί, θα κάνουμε όπως και στην ντόπα: θα επανέλθουμε σε τούτη την κουβέντα και θα σε δικαιώσουμε. ικανοποιημένος;
Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
Προημιτελικά στο πόλο ανδρών:
Ισπανία - Μαυροβούνιο 9-11
Αυστραλία - Σερβία 8-11
Αργότερα σήμερα θα γίνουν και οι άλλοι 2 αγώνες :
Ιταλία - Ουγγαρία
Κροατία - ΗΠΑ
Ολοκληρώθηκαν οι προημιτελικοί:
Ιταλία - Ουγγαρία 11-9
Κροατία - ΗΠΑ 8-2
Οι ημιτελικοί θα γίνουν την Παρασκευή:
Ιταλία - Σερβία
Κροατία - Μαυροβούνιο
kongas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
οσο και να κοπανιεσαι το συμπερασμα ειναι ενα: Εισαι βλαμμενο!ρε μαλακισμένο σου λέει και ο άλλος ότι η ΓΚΡΙΦΙΘ ΔΕΝ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ τι δεν καταλαβαίνεις ; η χαλκια πιαστηκε στο πεκινο.τι δεν καταλαβαίνεις ρε βλάκα; που είδε εγώ να μιλάω για ακύρωση του 2004 που ψυχανεμίζεσαι....απλά πράγματα η μια πιάστηκε η άλλη δεν πιάστηκε ποτέ.το κατάλαβες τώρα η ακόμα θα συνεχίζεις να γινεσαι μαλάκας ;
Επισκέπτης
τελικά αρχίζει να έχει πλάκα.μιλαμε είσαι νέα περίπτωση μιλαμε για τον μαλάκα.......οσο και να κοπανιεσαι το συμπερασμα ειναι ενα: Εισαι βλαμμενο!
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Ειρήνη ημίν!
kongas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μην χτυπιεσαι αλλο, σε πιστεψαμε: εισαι βλαμμενοτελικά αρχίζει να έχει πλάκα.μιλαμε είσαι νέα περίπτωση μιλαμε για τον μαλάκα.......
Επισκέπτης
αγόρι μου που ήσουν τόσο καιρό προβλέπω με εσένα πολλά γέλια..οι μαλάκες τελικά είναι αστείρευτοι συνεχισεμην χτυπιεσαι αλλο, σε πιστεψαμε: εισαι βλαμμενο
Επισκέπτης
δες για τι μαλακα μιλαμεαθλητης που δεν πιανεται ντοπε δεν ειναι ντοπε
αν υπαρχουν υποψιες γιαυτον τοτε πρεπει να υπαρχουν και για ολους οσους δεν πιαστηκαν ντοπε!
αρα αθωα η Χαλκια για το 2004...
το 2008 ειναι αλλο πραμα
Επισκέπτης
δες τι λεω και μετα τι απανταει ο μαλακαςη διαφορά είναι οτι τη τζοινερ δεν την πιάσανε ποτέ ενώ τη χαλκια την πιάσανε ;)
kongas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ξεχασα να σου αποκλυψω και κατι που σου κρυβουν απο μικρο...δες για τι μαλακα μιλαμε
Εισαι βλαμμενο
Επισκέπτης
και η μαλακία συνεχίζετε επιμένει ο βλάκαςβλαμμενο εισαι? της εκαναν ντοπινγκ κοντρολ αμεσως μετα τον τελικο το 2004 κι ηταν αρνητικο!
Επισκέπτης
και ε το αποκορύφωμα.στη κρίση σου τύπε για να δεις για τι μαλάκα μιλαμε...και η πλάκα είναι ότι το συνεχιζει και επιμένει δεν λεει..κατάλαβα λάθος αλλα συνεχιζει να γελοιοποιείτεε εισαι βλαμμενο! Οι τυχον νικες της του 2008 ας ακυρωθουν
Η νικη του 2004 απο που κι ως που?
Ολοι οι βλαμμενοι εδω μαζευτηκατε?
Επισκέπτης
βλαμμενο εισαι? της εκαναν ντοπινγκ κοντρολ αμεσως μετα τον τελικο το 2004 κι ηταν αρνητικο!
Επισκέπτης
η πλάκα είναι οτι το συνεχίζεις ακομα δεν εχεια καταλαβει τι μαλακία εχεις πει.στο ειπε και ο georgebest αλλα ευ δυστυχώς εισαι σε νιρβάνα.απο τη μια έχει πλάκα συνεχισεο κοσμος ολος εχει μαθει οτι εισαι βλαμμενο
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά