Νέα

Ολυμπιακοι Αγωνες 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα O Gentleman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Αφού όλοι με αναβολικά δεν έρχονται πρώτοι; Γιατί σε πείραξε η πρωτιά της Χαλκιά;
Δεν το ξέρεις αν δεν αποδειχθεί!
Τι να με πειράζει η Χαλκιά,αλλά οι δηλώσεις μετά όλων μετά τα μετάλλια,όπως και οι γελιότητες Θάνου και Κεντέρη!
Αλλά η μεγαλύτερη γελειότητα αναβολικών είναι η Πατουλίδου όπως έχω δηλώσει κατά καιρούς,1η θέση σε Βαλκανικούς και 2η σε μεσογειακούς και ήρθε πρώτη σε ολυμπιακούς!
Και το αποκορύφωμα?
Άρχισε το μήκος την άλλη μέρα,κάτσε 2-3 χρόνια κορυφή στο άθλημα και μετά τα παρατάς γιατί η πολιτική είχε την κονόμα μετά για την μουσάτη αθλήτρια!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Και να ξέρετε και κάτι για την τιμημένη ομάδα άρσης βαρών!
Με τα τσουβάλια κουβαλάγανε τα χάπια στον Μίλωνα και ο Σγουρός τους είχε ελληνοποιήσει τότε και είχε φαγωθεί με άλλα μέσα φυσικά και όχι όπως όλοι οι υπόλοιποι!
Τα σακιά τα αναφέρω γιατί τα είδα με τα ίδια μου τα μάτια!
Ο αδερφός του Πύρου τα είχε κάνει σαλάτα και τον πιάσανε αμέσως,είχε πάρει και πανελλήνιο αν θυμάμαι καλά αλλά τον πιάσανε νωρίς!
Ήταν η εποχή που ελληνοποιούσαν και τις γάτες αν θυμάστε τότε!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Βέβαια το πάω αλλού τώρα αλλά να τα ξέρετε τι τιμημένος χώρος είναι!
Ο Ιακώβου που είχε ανοίξει σουβλατζίδικο στην Ν.Σμύρνη μου είχε πει το ιστορικό......
"Πάντως οι πρωταθλητές δεν γίνονται με πορτοκαλάδες",αλλά όλοι αυτοί βολευτήκανε καλά!
Άδειες ταξί,προποτζιδικα,βαθμούς στρατιωτικούς,πολύ χρήμα.....καμία σχέση με τώρα!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δρα στο ΚΝΣ προκαλώντας ευφορική διάθεση, μείωση του άγχους, όξυνση της αντίληψης.
Αυτό για τη Θάνου υποθέτω ότι ήταν απόπειρα χιούμορ.
Σύντροφε το ήξερα αυτό. Δεν ήξερα όμως ότι κυκλοφορεί και σε χάπια. Γι' αυτό και η ερώτησή μου, δηλ. πως είναι δυνατόν να αγωνίζεται κάποιος μαστουρωμένος (υποθέτω ότι οι αστέρες του μπάσκετ των ΗΠΑ τη μαριχουάνα την ξέρουν εξ ακοής μόνο  :2funny:).
Για την Θάνου δεν είναι τόσο αστείο.
Τόσοι και τόσοι έχουν βρεθεί τίγκα στην ντόπα  αγωνίσθηκαν ξανά και έγιναν ολυμπιονίκες. Καλώς η κακώς η (ντοπαρισμένη αναμφισβητητα Θάνου) ουδέποτε βρέθηκε ντοπέ . Πόσο μάλλον το 2000 που είχε πολλούς και επιτυχημένους αγώνες. Αφού αφαιρέθηκε το χρυσό ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ θα έπρεπε να το πάρει αυτή.
Είναι μοναδικό φαινόμενο η περίπτωση της και όλα οφείλονται στο μένος της ΔΟΕ .
Σημ. : Δεν υπερασπίζομαι το ντόπινγκ. Σαν πρώην αθλητής είμαι κάθετα αντίθετος σε κάθε είδους τεχνική υποβοήθηση. Απλά μου τη σπάει η υποκρισία της ΔΟΕ.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Σύντροφε το ήξερα αυτό. Δεν ήξερα όμως ότι κυκλοφορεί και σε χάπια. Γι' αυτό και η ερώτησή μου, δηλ. πως είναι δυνατόν να αγωνίζεται κάποιος μαστουρωμένος (υποθέτω ότι οι αστέρες του μπάσκετ των ΗΠΑ τη μαριχουάνα την ξέρουν εξ ακοής μόνο  :2funny:).
Για την Θάνου δεν είναι τόσο αστείο.
Τόσοι και τόσοι έχουν βρεθεί τίγκα στην ντόπα  αγωνίσθηκαν ξανά και έγιναν ολυμπιονίκες. Καλώς η κακώς η (ντοπαρισμένη αναμφισβητητα Θάνου) ουδέποτε βρέθηκε ντοπέ . Πόσο μάλλον το 2000 που είχε πολλούς και επιτυχημένους αγώνες. Αφού αφαιρέθηκε το χρυσό ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ θα έπρεπε να το πάρει αυτή.
Είναι μοναδικό φαινόμενο η περίπτωση της και όλα οφείλονται στο μένος της ΔΟΕ .
Σημ. : Δεν υπερασπίζομαι το ντόπινγκ. Σαν πρώην αθλητής είμαι κάθετα αντίθετος σε κάθε είδους τεχνική υποβοήθηση. Απλά μου τη σπάει η υποκρισία της ΔΟΕ.
Νάταν μόνο αυτό θα ήταν καλά!
Μιλάμε για σκληρά αναβολικά,αλλά η στάση της Θάνου δείχνει ενοχή όπως και όταν αρνηθείς να κάνεις ντράγκ τέστ,δείχνει ενοχή κατευθείαν,απλώς γλυτώνεις το ρεζιλίκι!

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Με τα τσουβάλια κουβαλάγανε τα χάπια στον Μίλωνα και ο Σγουρός τους είχε ελληνοποιήσει τότε και είχε φαγωθεί με άλλα μέσα φυσικά και όχι όπως όλοι οι υπόλοιποι!
Ο αδερφός του Πύρου τα είχε κάνει σαλάτα και τον πιάσανε αμέσως,είχε πάρει και πανελλήνιο αν θυμάμαι καλά αλλά τον πιάσανε νωρίς!
Μήπως είσαι υπερβολικός!
Τα σακιά με ντόπα έρχονταν όπως οι πίτσες;
Αφου τα εβλεπες εσυ τα εβλεπαν και αλλοι σωστα;
Συνεπως οι δημοσιογραφοι δεν μιλαγανε σαν κοινο μυστικο ή επαιρναν και αυτοι κατι............

Επισκέπτης
εχεις απόλυτο δίκιο σε οσα λες.και να σε πληροφορήσω οτι ο αδερφός του πυρρου μπήκε το 98 στην πυροσβεστική σαν πρωταθλητής.αυτά δε γίνονται εκαναν όμως χάρη στο πυρο και ο σγουρος καθάρισε  ;)

Επισκέπτης
Μήπως είσαι υπερβολικός!
Συνεπως οι δημοσιογραφοι δεν μιλαγανε σαν κοινο μυστικο ή επαιρναν και αυτοι κατι............
πλάκα κάνεις τώρα...οι ρουφιάνοι αυτο που τους ενδιέφερε είναι να έχουν θέμα να γράφουν και η άρση βαρών πουλούσε για πολλά χρόνια..μετά είδες αυτοί που έγλειφαν τον ιακωβου τι έγραφαν; άραγε δεν τα ήξεραν;

allen221

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Βέβαια το πάω αλλού τώρα αλλά να τα ξέρετε τι τιμημένος χώρος είναι!
Ο Ιακώβου που είχε ανοίξει σουβλατζίδικο στην Ν.Σμύρνη μου είχε πει το ιστορικό......
"Πάντως οι πρωταθλητές δεν γίνονται με πορτοκαλάδες",αλλά όλοι αυτοί βολευτήκανε καλά!
Άδειες ταξί,προποτζιδικα,βαθμούς στρατιωτικούς,πολύ χρήμα.....καμία σχέση με τώρα!
Πως γινεται να σε εμπστευετε ο Ιακωβου;

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Έχει κάνει μήνυση γι'αυτό το θέμα στη ΔΟΕ η Θάνου. Γνωρίζεις τι γίνεται μ'αυτή την υπόθεση;
Από αναβολή σε αναβολή πήγαινε η δίκη θυμάμαι που ήταν μία παρωδία για να μην χασει και τα υπόλοιπα μετάλια!
Αν θυμάμαι καλά η μύνησή της απορίφθηκε γιατί έξω δεν είμαστε για γέλια όπως εδώ στο Ελλαδιστάν,την  χώρα της διαφθοράς!

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αθλητης που δεν πιανεται ντοπε δεν ειναι ντοπε
αν υπαρχουν υποψιες γιαυτον τοτε πρεπει να υπαρχουν και για ολους οσους δεν πιαστηκαν ντοπε!
αρα αθωα η Χαλκια για το 2004...
το 2008 ειναι αλλο πραμα

Επισκέπτης
Μήπως είσαι υπερβολικός!
Aμα δηλαδη δεν γραψει κατι η τιμημενη δημοσιογραφια δεν συμβαινει,ε?

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
ναι ε; πριν λίγες μέρες μου φαίνεται ότι κι εσύ ο ίδιος έλεγες ότι όλοι παίρνουν. τώρα λες πρέπει να αποδειχθεί ε;
Παίζουν και συμφέροντα από πίσω!
Από κορυφαίο γιατρό που γνωρίζω ξέρω ότι τα αναβολικά των μεγάλων κοστίζουν από 500.000-1 μύριο τον χρόνο,άντε συναγωνίσου τους τώρα!
Μήπως έχεις δεί ντοπέ αθλητή απο Αμερική ή εκεί τριγύρω????
Έτσι γινόταν κάποτε και στην Ελλάδα που υπήρχε χρήμα και τα έπαιρνε η WADA!
Τώρα άλλαξε η κατάσταση για εμάς?

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
αθλητης που δεν πιανεται ντοπε δεν ειναι ντοπε
αν υπαρχουν υποψιες γιαυτον τοτε πρεπει να υπαρχουν και για ολους οσους δεν πιαστηκαν ντοπε!
αρα αθωα η Χαλκια για το 2004...
το 2008 ειναι αλλο πραμα
Η Χαλκιά πιάστηκε ντοπέ!

Επισκέπτης
Παίζουν και συμφέροντα από πίσω!
Από κορυφαίο γιατρό που γνωρίζω ξέρω ότι τα αναβολικά των μεγάλων κοστίζουν από 500.000-1 μύριο τον χρόνο,άντε συναγωνίσου τους τώρα!
Μήπως έχεις δεί ντοπέ αθλητή απο Αμερική ή εκεί τριγύρω????
Έτσι γινόταν κάποτε και στην Ελλάδα που υπήρχε χρήμα και τα έπαιρνε η WADA!
Τώρα άλλαξε η κατάσταση για εμάς?
Τωρα η ισχυρη Ελλαδα ειναι μπατιρημενη,γι'αυτο το αλλο το ζαβο πηρε απ' το φτηνο το αλογισιο...

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Εσύ αναφέρεσαι στη δίκη για το τροχαίο. Εγώ μιλάω για μήνυση που κατέθεσε η Θάνου στα ελβετικά δικαστήρια προκειμένου να της δοθεί το χρυσό του 2000.
Ναι αυτό λέω,λόγω του παρελθόν της δεν πήρε βάση η μύνηση της,εκτός αν κάνω πάλι λάθος!
Δηλαδή απορίφθηκε γιατί ήταν η ίδια υπαίτιος με αναβολικά και διάφορα μετάλια!

OP
OP
O Gentleman

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Εσύ αναφέρεσαι στη δίκη για το τροχαίο. Εγώ μιλάω για μήνυση που κατέθεσε η Θάνου στα ελβετικά δικαστήρια προκειμένου να της δοθεί το χρυσό του 2000.

εισαι σιγουρος?? τουλαχιστον αρχικα ειχε δηλωσει οτι δεν θα διεκδικησει το χρυσο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom